ארץ נהדרת

TheLost

New member
ארץ נהדרת

החיקוי של חנה לסלאו פשוט נוראי היה. המערכון עכשיו על הצימרים מצחיק. "גברת צימר"; "למרוח לו פלסטר" המעבר-מצלמה בכותרות היה ממש מעצבן. למיטב זכרוני עד עכשיו הם רק התמקדו על אייל וברקע הכותרת, עכשיו פתאום הראו לנו לחצי שנייה את אייל מרחוק מהצד ומאחור. שיפסיקו לעצבן. מישהו שם לב שבזמן המעבר לכותרות, כשכתוב "מבזק", פתאום לאיזה 2 שניות זה השתנה ל"מבזק מיוחד"? וגם - בכותרת על סטיבן הוקינס, כשראו את הרובוט מדליק את הנר, שמעו ברקע מישהי אומרת "איזה רעים"

PopPy

New member
../images/Emo45.gif ל../images/Emo31.gif

הרמה הולכת ויורדת.

DevilGirl92

New member
כל החיקויים

המזרחיים כבר נמאסו. וזה לא מצחיק כמו שהיה בעונה הקודמת.

בוביץ

New member
לדעתי היה דווקא מעולה

חנה לסלאו אכן הייתה חיקוי דפוק(בעיקר המראה, המשפטים זה די חיקוי דומה) השאר כמו אהוד יערי,קונדוליסה, רון קופמן היה מעולה. גם אם הדריה פלג היה מצויין ואני דווקא צחקתי מהקטע של הבקתה. אני דווק'א מאד אהבתי את התוכנית וצחקתי מרובה..

g a g a

New member
אסי כהן הוא הסיבה היחידה שהתכנית

עוד מצליחה להצחיק לדעתי. למרות שקונדוליסה היה חיקוי נחמד מאוד והמערכון של הבנות בבלוג הצחיק גם. אני בחיים לא אצליח להבין מי החליט שם שהדיבוב של הטלנובלה מאל-ג'זירה (או מה שזה לא יהיה) הוא מצחיק. זה כ"כ עצוב. הם באמת חושבים שמישהו צופה בזה וצוחק???

Shpritz

New member
אכן, התוכנית עדיין לא מצליחה להמריא

המערכון על הצימרים היה בהחלט נחמד עם ההברקות שלו. והחיקויים של יערי וקופמן (אדיר!) היו מעולים.. קונדוליסה והשאר היו פחות מצחיקים לדעתי ומשום מה היום הכניסו שתי כתבות מצולמות בתוך הכותרות ובכלל הכותרות היו ממש קצרות היום וזה מבאס. אבל עדיין יפה שהם מנסים לשנות ולעדכן את הדמויות גם אם הם לא מוצאים את הנוסחה המתאימה. עובדה שהם קלעו לשתי דמויות לפחות.

דווקא היה שיפור ניכר השבוע

אחרי השבוע שעבר שקמנו וכיבינו את הטלוויזיה באמצע מרוב שהיה גרוע. הדיבוב מהטלוויזיה הערבית באמת לא מצחיק בגרוש. להעיף את זה ומהר. גם הבנות של הבלוג לא ממש מצחיקות למעט כמה קטעים בודדים. המערכון על הצימר עם הקבוצה הזאת היה חלש הפעם. הקטעים הכי טובים הם החיקויים, אבל הקטע עם חנה לסלאו היה מיותר.

TheLost

New member
מה פתאום, הבנות של הבלוג זה הקטע

הכי מצחיק. זה לא יורי זה רועי יוט ויומאט!!!!11

Marth Darunia

New member
החיקוי של קונדוליסה היה מעצבן

כאילו לכל אישה שחורה יש "Attitude" של מישהי מה"גטו"? זה גובל בגזענות. אבל אהוד יערי ורון קופמן בהחלט היו חיקויים מצחיקים ומרעננים

d@r121

New member
חוץ מהעובדה שהחיקוי היה גרוע

הוא באמת גבל בטעם רע, והפך את קונודוליסה רייס לפרחה שחורה מהגטו. מה גם שהוא ממש לא תרם למערכון.

קרמי

New member
../images/Emo45.gif זה היה מביך

אשכרה חרג מגבול הטעם הטוב והיה ממש לא נחוץ ומיותר.

otollo

New member
../images/Emo174.gifאני חושב שהחיקוי של

קונדוליסה היה ממש מצחיק
הייתה תכנית די טובה, הבלוגים לא היו מצחיקים כבפעמים הקודמות, אבל עדיין טובים. חנה לסלאו זה חיקוי חרוש
.

alkai

New member
דעתי..

הפרקים הראשונים לא היו ממש טובים, חוץ מהקטעים עם אורי גלר והבלוג. אבל הפרק האחרון היה ממש ברמה שהיינו רגילים אליה מהעונות הקודמות - כל הפרק היה מצחיק ולא רק חלקים. סומך עליהם, אני מאמין שזה ימשיך מכאן.

למעלה