ארץ נהדרת! בעונה הקרובה עלמה זק תחקה את אפרת (מתוך "ערב טוב עם גיא פינס").. מה דעתכם ?
M Mrs Brightside New member 21/12/10 #1 ארץ נהדרת! בעונה הקרובה עלמה זק תחקה את אפרת (מתוך "ערב טוב עם גיא פינס").. מה דעתכם ?
א אריה31 Member מנהל 21/12/10 #2 עוד הוכחה לפופולריות של אפרת אם לפני כמה שנים היא חיקתה את קרן פלס, אז עכשיו הגיע תורה של אפרת ואני מחכה בקוצר רוח לזה
עוד הוכחה לפופולריות של אפרת אם לפני כמה שנים היא חיקתה את קרן פלס, אז עכשיו הגיע תורה של אפרת ואני מחכה בקוצר רוח לזה
ע עומר XD New member 21/12/10 #3 וווואי, אדיר ../images/Emo13.gif אני ממש מחכה לזה! וגם כל החברים שלי באו אליי על הבוקר וישר כזה "עומר! אפרת גוש הולכת להיות בארץ נהדרת! "
וווואי, אדיר ../images/Emo13.gif אני ממש מחכה לזה! וגם כל החברים שלי באו אליי על הבוקר וישר כזה "עומר! אפרת גוש הולכת להיות בארץ נהדרת! "
נ נטע5909 New member 21/12/10 #4 סופר וואוו אבל אם היא קוטלת אתוה הרבה אז היא מסוכסכת איתי! והיא ממש לא דומה לה אז למאפרת יש הרבה עבודה שדרך אגב עושה שם עבודה נהדרת!
סופר וואוו אבל אם היא קוטלת אתוה הרבה אז היא מסוכסכת איתי! והיא ממש לא דומה לה אז למאפרת יש הרבה עבודה שדרך אגב עושה שם עבודה נהדרת!