ארץ המוצא של פז

popit

New member
לא הודו!

לא קולט?!דרום אמריקקקקהההה!!! גם אני בהתחלה חשבתי הודו עד שקיבלתי שכל הבנתי שהוא דרום אמריקאי! אפילו שהשחקנים ניחשו הם נתנו מדינות רק משם! ולא יודעים את ארץ המוצא שלו תפסיקו לנסות ולנחש!

Eric Foreman

New member
כן הודו

הוא כן מהודו, מי שמשחק את פז הוא דרום אמריקאי. אבל בסדרה פז הוא מהודו.

popit

New member
תאמר לי, יש לך קשיי הבנה?!

לללאא יוודדעעעייםםם מממאאיייפפהההה הוא!!!!!!! ושכל פעם מנחשים בסדרה אומרים ארגנטינאי, פורטוריקני, כאלה!!!!!!! אתה יודע מה, כל הפורום יודע שהוא דרום אמריקאי פשוט לא יודעים מאיזו ארץ, אין לי כוח לוויכוחים שאני יודעת שאני צודקת בהם, ואין לי מצב רוח לשטויות תחשוב מה שבא לך...

LOL

פופית תרגעי מותק את משתגעת פה! ולכל שאר הספקנים- וילמר (שמשחק את פז) הוא במקור מדרום אמריקה, ובסדרה הרעיון הוא שאף אחד לא יודע מאיפה הוא באמת. הרמזים ששותלים בסדרה הם לא בשביל שתעשו טוטו מאיפה הוא בא, זה רק בשביל להדגיש את העובדה שלאף אחד אין באמת מושג מה המוצא שלו. שבוע נעים ושקט לכולם אוהבת אותכם!!!!!!!!!! לא משוררת

popit

New member
חחח

סורי פשוט ההורים שלי בחו''ל ואח שלי הגדול עלה לי על העצבים... חחח אל תדאגו, לא יחזור שנית!

פMפיטה

New member
הוא בכלל לא מהודו, מה יש לאנשים../images/Emo3.gif?

סליחה באמת שחצי מהשחקנים שמשחקים בסרטים הודיים נראים כמו כפילי פז, אבל זה בכלל לא אומר שהוא מהודו! המבטא שלו מזכיר קצת הודי אבל לפי גלגולי הרייש תוכלו לשמוע צד לטיני כזה. חוץ מזה, גם הלוק שלו הוא לטיני כזה וגם השחקןלטיני כזה ודרום אמריקאי כזה והוא בא מונצואלה! אז מספיק עם ההודו!

oO yUvAl Oo

New member
אבל...../images/Emo41.gif

לא נרה לי שהוא מדרום אמריקה, כי כל הזמן הוא אומר שהוא חדש באמריקה!

Eric Foreman

New member
לי יש קשיי הבנה??

פופית, אמרתי שהמוצא של השחקן שמשחק את פז- ווילמר הוא דרום אמריקני. וזה לא אומר בהכרח שהמוצא של פז הוא דרום אמריקני, בכל מקרה, זה לא משנה כי באמת אף אחד לא יודע מאיפה פז בדיוק.

Kryptonite

New member
בסידרה מעולם לא ציינו../images/Emo168.gif

במפורש מאין הוא בא. לכן אתם לא יכולים להתווכח על עובדות, אלה על השערות.

למעלה