ארץ החלומות

אנגלינה

New member
ארץ החלומות

יש לי מן ארץ כזאת הכרטיס טיסה אליה לא יקר כל מה שצריך לעשות זה להניח את הראש על הכר לעצום את העניים ותוך כמה דקות אתה שם בארץ הזאת יש הכל יש שם אותך אוהב אותי, יש שם אמא ואבא נשואים יש שם פרחים ופרפרים ענקיים בארץ החלומות שלי כולם מחויכים , כולם לא בוכים רק יושבים על הדשא מאושרים יש גם ים בארץ החלומות שלי אבל שם בים לא טובעים רק צפים בארץ החלומות שלי לכולם יש כנפים שהם יכולים לפרוש ולעוף וגם כדי לעטוף בכנפיים את האהוב או האהובה בארץ החלומות שלי יש פירות ענקיים דובדבנים ותותים מתוקים וכולם רצים שם חופשי ואין גבולות בארץ החלומות ואין מה אסור ומה מותר ואין חוקים בארץ החלומות שלי יש רק רגש אחד רגש האהבה אין שנאה אין אכזבה אין קנאה ואין כאב ארץ החלומות שלי היא מקום נהדר אני ממליצה לכולם לבוא ולבקר:) אנגלינה

זהרי

New member
דנידין

לפני המון שנים כשהיתי ילד תמיד חלמתי על אותו הילד דני קוראים לו ושמביט על כולו ולא רואה את גופו על אף קיומו וחשבתי לעצמי עד כמה אותו דני יכול להפליג לכל מיני מקומות במקומי ולהלך בלי שירגישו בכל מקום שיחפוץ הוא ותמיד חשבתי על הפגישה עם אותה הילדה המקסימה שאהב אך לא ניסה באמת להכירה כי תמיד פחד שברגע המיוחד תראה אותו במערומיו וקראתי את שירך וחשבתי על חלומך והיום רוצה לחלום אני על דני שאוליי רוצה אני להיות במקומו בכל פעם שעיניי יעצמו ולו כפעם ואוכל להפליג ולנסות את הטעם של דני ..החבר..מפעם

למעלה