ארץ אדומה,,,,,,,,,,,,,,

טאKילה

New member
פיגוע בחיפה..../images/Emo7.gif....../images/Emo16.gif 8 הרוגים..

פיצוץ אירע באוטובוס ברחוב צפרירים בכניסה לשכונת כרמליה; הפיצוץ אירע בחלקו האחורי של האוטובוס. במקום עשרות נפגעים פיצוץ אירע סמוך לשעה 14:30בחיפה. דווח כי למעלה מעשרים פצועים כבר הועברו לבתי החולים וכי לפחות שמונה הרוגים נספרו עד כה בשטח. הפיצוץ אירע באוטובוס 'אגד' בקו 37 שנסע ברחוב מוריה בכניסה לשכונת כרמליה. הפיצוץ אירע בחלקו האחורי של האוטובוס ועל פי הערכות נראה כי מדובר במחבל מתאבד שעלה לאוטובוס עמוס הנוסעים כאשר הוא נושא על גופו מטען חבלה כבד ופוצץ את עצמו בחלקו האחורי של האוטובוס. הליך פינוי הפצועים נמצא עדיין בעיצומו והם מפונים לבתי החולים רמב"ם, בני ציון והכרמל שבאיזור חיפה.

ארץ אדומה,,,,,,,,,,,,,,../images/Emo7.gif

"ארץ אדומה" ארץ אדומה, אדומה ממי החיים הנוטפים, המתפרפרים ומתנקזים אל נהר המטורפים, הם האנשים , הצרים, הרעים, שהולכים יחפים, יחפים משפיות החיים , שמתפוצצים ועפים. ארץ אדומה , הלבינו שערותייך מצער האדם, הלבינו חטאייך ומעלליך , מריבוי חום הדם, בהם את שוטפת את עינייך ,מזה הרבה זמן, אולי תחבקי את האומה , המובלת לעבר ים. ארץ אדומה, גם כשיורקים על ראשך המבהיל, מחייכת את כטיפשה , חיוך בזוי , כזה מגעיל, כאומרת , אני מבינה , ואת המצב אני אציל, למרות שאת בעצמך טובעת , וזועקת למציל . ארץ אדומה ,ארץ ערומה ,ארץ יתומה, בואי וחבקי אותי , כי רק לך יש נשמה.

טאKילה

New member
../images/Emo104.gifאין לי ארץ אחרת..../images/Emo104.gif

ארץ אדומה שטופה בדם העם,ואין לי ארץ אחרת,, ארץ מלאה טרוף רוע בני עוולה,אבל את לי ארץ,, ארץ מלאה תלאות את כזו מיותמת,אני בוכה לך ארץ,, ארץ יקרה אל תהי מתפוררת כי אין לי ארץ אחרת,, ארץ אכסה את מערומייך בדמעות כאב,וחיבוק לך ארץ אלחש לך שוב כאב צורב,אין לנו עוד,,ארץ אחרת..

קיבצו ,,,,,,,,,,,,,

"קיבצו" קיבצו את השברים , בוקר לא שלם , קיבצו את הדמעות לאל , הוא עוד ישלם, קיבצו את גופות היקירים, לאמא אדמה, קיבצו את החלום ואת שיברו לאבא נשמה. קיבצו את עצמכם, והביטו בליבכם,זה יעבור, קיבצו את השקט , ותשירו אותו בלי נבל וכינור, קיבצו את המחשבה , וראו שהיא גם כמו אתמול , קיבצו את הרוע , והשליכו אותו לים הזעם הגדול. ניצרו את את עצמכם היום, היום זה יום אחר, ניצרו את הילדים ,את החיים , גם הבכי ישבר , ניצרו את זעמכם , את הפחדים , את המיגננה, ניצרו את היום, יום זיכרון, יום קינה. היום אנחנו איתכם,,,כל המדינה.

kuzary

New member
בוקר עצוב ../images/Emo16.gif

אין עצב כעצב אובדן קרוב אין זעם, כזעם של חוסר אונים. ליבי עם המשפחות השכולות. תנחומי. ת.נ.צ.ב.ה.

חן (*_*)

New member
עד מתי???????../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

עד מתי נחיה בחשש? עד מתי נאלץ לחשוש לחיינו בצאתנו מהבית לעבודה, סידורים, טיול, מרפאה........ עד מתי ניכנס ללחץ ודאגה לשום משפחותינו, חברינו? ניצמד לידיעות הזורמות באמצעי התקשורת, נצלצל לכל יקחרינו אשר היו עלולים להיות באיזור הפיגוע ולהיפגע? ליבי ואיחולי החלמה לפצועים, והשתתפות בצער ההרוגים. די לטרור !!!!!!

חן (*_*)

New member
די !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו במלחמה , מראות קשים..... פיגוע .....פצועים.הרוגים..... בוגרים וילדים, ללא אבחנה, ריח המוות נישא באוויר......וגם....... ..הפחד..........החרדה....... ו.......הרצון העז לחיים ..להינות מהחיים- אולי "בדווקא", לנצל כל רגע רוצה לחיות !!! ולא סתם, אלא בארצי מולדתי ! רוצה להמשיך לטייל בערים ובהרים לצאת סתם כך עם חברה, לסידורים לבלות את ימי בחולין ובשמחות ולא ללכת מזומנות להלוויות רוצה לחיות חיים פשוטים לחלום על אהבה וכוכבים אותנו לים, אף אחד לא יזרוק (אני אישית, גם לא יודעת לשחות) עד מתי כך נסבול פיגועים, פצועים ושכול? די , דיי לטרור ולמלחמה עיצרו –אני כבר לא יכולה !!!!!!!!!

Mוניk

New member
../images/Emo16.gifשוב פיגוע רצחני../images/Emo7.gif

זה כואב זה עצוב זה מפחיד שולחת ברכת החלמה מהירה לפצועים משתתפת בצער משפחות ההרוגים משמיים תנוחמו יהי זכרם ברוך
גלי עטרי אין לי ארץ אחרת גם אם אדמתי בוערת רק מילה בעברית חודרת אל עורקי אל נשמתי בגוף כואב בלב רעב כאן הוא ביתי. לא אשתוק כי ארצי שינתה את פניה לא אוותר לה אזכיר לה ואשיר כאן באוזניה עד שתפקח את עיניה.
עד מתי אלוהייייי

למעלה