ארפתקה חדשה....

may262

New member
ארפתקה חדשה....../images/Emo13.gif

טוב... דבר ריאשון אני חדשה בפורום...:) אז לעניין....\ אני משחקת כבר בארך שנה וחצי במישחק תפקידים... ולפני חודשיים ניגמרה לנו הארפתקה...
אז משעמם לי... ואני מיתגעגעת... אז החלטתי לפתוח לכם קבוצה...(ואני שליטת המבוך
)... הארפתקה שלי היא לא ליותר מ-12 אנשים... אז כל הקודם זוכה... בקרוב אני יפרסם את האתר שבו אני יעשה לכם את הארפתקה.

JuffoWup

New member
ברוכה הבאה!

אנחנו שמחים לקבל משתתפים חדשים לפורום! הנה כמה הצעות: קודם כל- רושמים "הרפתקה" או (אני יודע שזה לא עקרוני, אבל בכל זאת חשוב בשביל ליצור רושם טוב). שנית, בד"כ הפורום פה משמש כאתר שמריצים בו הרפתקאות- מה גם שרוב חברי הפורום הם די מבוגרים ובמידה ואת רוצה לתפקד בתור שליטת מבוך את צריכה להיות בטוחה שאת מכוונת אותה לטווח הגילאים הנכון (למרות שיש כמה צעירים יותר שמסתובבים פה). שלישית, הרפתקה ל-12 אנשים זה הרבה. הרבה מאוד. אני רק מנחש שאת משחקת בקבוצה שמאורגנת ע"י חברה (משכילון וכו'), וכדאי שתדעי שבד"כ משחקי תפקידים קיימים בקבוצות קטנות הרבה יותר (עד חמישה לטעמי האישי).

Ihavenonick

New member
יפה מאוד ../images/Emo8.gif

סוף סוף יהיה פה מצב של דו שיח שכל מי שיסתכל ויקרא מהצד, לא יבין אפילו אות

רמשטיין

New member
יופי דני...

beat me to the punch! so my english gramer is as bad as there hebrew gramer go play kindergarden or something...

אני לא נושך אף אחד

אלא אם כן הוא גר בתוך לחמנייה ועשה פעם מווו-מווו, או במקרה הטוב יותר - מה-מה או אוינק-אוינק.

BluePrint

New member
target ../images/Emo32.gif

דווקא קיוותי להערה נוקבת בנוגע לסגנון ההתבטאות של כותבים צעירים, אבל אני רואה שכבר הוצאת את המרץ על הודעת היום.

למעלה