ארסנל - ניוקאסל

ארסנל - ניוקאסל

שתי קבוצות שיודעות לשחק התקפה, ונמצאות בכושר טוב . משחק שאם נהמר בו על 4-5 שערים לא נטעה . שווה צפייה .

שחר .ו

New member
ובהצגה המוקדמת-הדרבי של מנצסט´ר

כשהגמד המעצבן כנראה בהרכב

englishfan

New member
הוא כבר השתחצן לפני המשחק

ש"בכלל לא יופתע אם הסיטי ינצחו".... אני דווקא מאוד אופתע

פסימיסט

New member
אולי הגמד קצת מעצבן

אבל אם נתעלם מהשטויות מסביב, תראה שמדובר בשחקן הישראלי היחיד שבאמת אפשר להעריך. מכל השחקנים שלנו שיצאו אי פעם לחו"ל וגן היום משחקים שם, תמיד התקשורת עשתה רעש מכל מהלך שלהם שהביא לגול. בתכלס כל השחקנים הישראלים היו נחשבים בסופו של דבר לרכש גרוע (חוץ מרביבו שגם הצליח). אבל ברקו זה משהו אחר. תסתובב קצת בפורומים של הסיטי, תראה איזה הערכה יש שם עליו. הם כבר שבוע בלחץ בעקבות הפציעה שלו לפני הדרבי, אנשים נכנסים לפורומים עם כינויים על שמו, שלא נדבר על זה שהם מחשיבים אותו לקשר המרכזי שלהם. וכל זה בקבוצה בליגת העל של אנגליה. אחרי שאתה רואה ששחקנים ישראלים אפילו לא הצליחו לתפוס מקום בהרכב בקבוצות מליגות שניות באירופה, אפשר רק להתפעל מההצלחה של ברקו. אני אישית מאד נהנה לראות אותו בכל משחק של הסיטי.

בני12

New member
תלוי מי

אבי כהן לא ממש (אולי בארץ). רוזנטל - תלוי באיזו עונה ואיזו תקופה. אל תשכח שרוזנטל ישב עונות כמעט שלמות ביציע או על הספסל. אחוז המשחקים שלו יחסית למספר העונות שלו בחו"ל ממש לא גבוה.

שחר .ו

New member
שיטי- הנאחס הרשמיים..../images/Emo4.gif

לפחות לא נצטרך לקרוא כל השבוע ש"ברקוביץ ניצח את היונייטד", 10 שניות אחריי שהקוסם הואיל בטובו לפנות את עצמו מהמגרש כבש גאוטר שער שיויון אכזרי (בעצם לא כ"כ אם לוקחים בחשבון שקארול לא היה במשחק). סה"כ שער שדה בכמעט 400 דקות הוא מאזן לא רק בכלל... אגב, אני לא מבין את קיגן, ברקוביץ למרות הכבוד הגדול שרוכשים לא בארץ, לא דומיננטי בכלל ומאבד כמעט את כל הכדורים שהוא מקבל, בינארביה שחקן הרבה יותר מגוון וגם נותן תוצאות על המגרש.

muzza

New member
נראה לי ששחר התכוון בכלל

לטעמי הוא לא יותר, ולא פחות, משחקן לא רע בקבוצה בינונית. זה לא מדהים, אבל גם לא גרוע. מה שבטוח- זה יותר מרשים ממעללי כל ישראלי אחר באירופה, בימים אלו.

rafi k

New member
מה?!

ברקוביץ היה הכי טוב היום בשחקני הסיטי ואוליי בכלל במשחק עצמו תשאיר את השנאה שלך לברקו בצד

zidane4444

New member
מה אתה עיוור הוא תותח ודרך אגב הוא.

נבחר היום לאיש המשחק לא יודע למה אתה מוציא עליו את כל התסכולים שלך עליו

שחר .ו

New member
מי בדיוק בחר בו כאיש המשחק? ../images/Emo4.gif

ההערצה העיוורת שלכם גורמת לכם להזות בהקיץ... ברקוביץ היה בינוני מאוד לא השפיע על המשחק ורק דרש את הכדור מכל שחקן, אם אתם רוצים לחלום שברקוביץ היה המצטיין במשחק העמיד כל דקה את אנלקה ואפולר מול שוער והביך את הגנת יונייטד?? תבושמו... זה רק מוכיח שמכונת יחסיי הציבור שהוא קיבל בארץ עשתה את שלה, גם משהו..

zidane4444

New member
הטלוויזיה בחרו בו ודרך אגב זה .....

מתפקידו של פלימייקר לבקש את הכדור כל הזמן

שחר .ו

New member
יש הבדל בין לדרוש את הכדור

לבין לעשות תנועה כדי לקבל אותו במצב נח יותר, פליי מייקר (בתרוגם מעוות לעברית "עושה משחק) אמור לנווט את המשחק ולהניע אותו קדימה, אז יפה שברקוביץ ביקש את הכדורים ולפעמים גם קיבל אותם, אבל חוץ מזה הוא לא הוסיף הרבה למשחק של הקבוצה שלו.

muzza

New member
סקיי בחרו בו כאיש המשחק

על העובדה הזו קשה להתווכח, למרות שגם לדעתי לא היה זה משחק ענק של הגאון מרגבה.

שחר .ו

New member
אכן, אבל לא תמיד בחירה של כל כלי

תקשורת מקובלת עליי. רצויי לזכור גם שברקוביץ העניק לרשת ראיון בלעדי לפניי המשחק, אני לא טוען שבזכות זה הוא נחבר לשחקן המשחק אבל זה בטח לא הזיק..

muzza

New member
נו........

תפסיק לחפש קונספירציות אפילות איפה שאין. תכיר במציאות (ברקוביץ' הוא שחקן לא רע בכלל, בסטנדרטים אנגלים), זה לא יהרוג אותך.

שחר .ו

New member
לא טענתי שהוא לא..

אני רק מוחה על הסיקור הלא אובייקטיבי שהוא מקבל בארץ..

muzza

New member
בזה אני מסכים איתך

לתקשורת הספורט בארץ אין על מה לכתוב (בעיקר כי אין כזה דבר ספורט ישראלי) אז הם מנפחים הישגי הישראלים באירופה. למרות שכולנו יכולים לעקוב אחריהם מקרוב. אגב, גם טור בגארדיין, שאין להאשים אותו בפרו-ישראליות, מחמיא לברקוביץ'.

למעלה