ארסנל - מונאקו

זה הקטע שלך עתה?

somone1411

New member
מאז שהוציא את ג'ירו ההתקפה תקועה

אמנם ג'ירו החמיץ אבל לפחות היה פעלתן, מעורב.
&nbsp
ונגר גם דפק לו את הביטחון, זה עלול להשפיע על החלוץ לרעה בהמשך. לא מבין את זה.

zה ani

New member
סאנצ'ס עשה משהו היום על המגרש? שואל רציני לא ציני

אני רואה אתלטי

DRORIKO8

New member
איך כתבת לי על אבוחצירא-חלוץ נמדד בשערים

ככה שאתה זה האחרון שאני צריך לשכנע אותו שחלוץ שהוא רק "פעלתן" שווה לתחת
&nbsp
אני עוד בספטמבר אחרי שראיתי כמה משחקים שלו אצלנו אמרתי שאנחנו חייבים חלוץ אמיתי כדי לעשות משהו בצ'מפיונס(וגם במאבק תיאורטי על אליפות) ונגר כנראה חלק עלי ואת התוצאה ראינו הערב.

בנוסף התנהגותו הנזעפת כבר באמת בלתי נסבלת

נגמר המשחק ובורח בספרינט עם הזנב למנהרה, לפחות תלחץ יד, מילא שעשה לך בצפר- דומה לזידאן!

GentlePunter

New member
לא כל כך מהר. דאג להאריך חוזה ל-3 שנים לאחר הזכייה בגביע.

כך שעל הנייר יש לנו עוד שנתיים ממנו. כפי שהבעלים התנהגו והתנהלו עד כה, הוונגר קאפ מספיק טוב בשבילם ובשביל קופתם כך שלדעתי אין חדש תחת השמש ואבן הנגף היחידה בדרכו של חוזה וונגר היא עדיין סיום במקום 5 ומטה בפרמייר.

נ.ב. הקרב מול מונאקו, דרך אגב, לא אבוד. אבל רוב הסיכויים שנתעורר חלקית, נעשה מעשה באיירן לפני שנתיים ונסתפק ב-0-2 מעצבן.

DRORIKO8

New member
תיאורטית הוא לא אבודה

וזכור ה-0:3 של מנצ׳סטר רק מהעונה שעברה(למרות שאם אני לא טועה זה היה אצלה) אבל ממש לא נראה לי בהתחשב בהגנה המעולה של מונאקו ובהיעדר גולרים אמיתיים אצלנו(אלכסיס היחיד בעצם). יעקבי גם אמר משהו נכון. ארסנל בגלל שתהייה לחוצה להבקיע תשחק התקפתי ומונאקו רק מחכה לזה כדי לחגוג עליה עוד פעם במתפרצות

zה ani

New member
ונגר היה נשאר לעונה הבאה גם אם לא היה לו חוזה תקף

הבעלים וההנהלה סומכים עליו לא במאה אחוז אלא במיליון אחוז

ונגר יסיים את תקופתו בארסנל רק שהוא יחליט על כך, אני מעריך עוד 3 - 4 עונות שהמחליף שלו יהיה הנרי (השחקן) האגדי

ולדעתי ההתמודדה סגורה וחתומה אפילו יותר מזו של ברצלונה סיטי (ששם אומנם רק 2 - 1). מונאקו לא תחטוף שלישיה בבית, הם קבוצה שיודעת לעמוד טוב הגנתית.

zה ani

New member
לפני עשור שהפרמיירליג היה בשיאו מבחינת כדורגל נטו

הסכום מזכויות שידור דאז היה בערך נמוך בחצי או בשליש מהחוזה הנוכחי

מהחוזה הבא שיכנס לתוקף ב 2016/17 הוא יהיה נמוך אפילו הרבה יותר כי החוזה הבא גבוה ב 70% מהנוכחי....ומה קורה בפועל מאז 2006-2008 והלאה ? תופעה! ככל שהקבוצות האנגליות מקבלות יותר כסף מזכויות שידור הן נחלשות על המגרש - לך תבין

רז 1978

New member
אם לא יקרה נס בגומלין בנסיכות

זאת תהייה שנה חמישית ברציפות שארסנל תודח בשמינית הגמר אם אני לא טועה
מאז שריאל מדריד הודחה 6 שנים רצופות בשמינית הגמר בין השנים 2005-2010 אני לא זוכר דבר כזה

zה ani

New member
רק שבאותן עונות הודחה מול באיירן(פעמיים) ברצלונה(פעמיים)

ופעם אחת ע''י מילאן

ההדחה הקרובה תהיה ע''י מונקו.....יחי ההבדל....

zה ani

New member
הכישלון של ארסנל בכל אותן עונות היו בשלב הבתים שסיימו 2

תמיד דורגו מקום 1 בשלב הבתים, ותמיד סיימו במקום 2 ( גם בבתים חלשים) ואז קיבלו הגרלות מוות כמו בארסה או באיירן בשמינית. השנה עשו פאדיחות גם בבתים וגם בנוקאאוט שקיבלו הגרלה זהב שאין קלה ממנה בטח ובטח שסיימת 2

למעלה