ארנונה לחיילים

lilil8

New member
ארנונה לחיילים

שכרתי דירה 3 חדרים אחד מהם ממד בישוב.. עכשיו, נודע לי שחיילים משוחררים מקבלים איזשהו הנחה או פטור מארנונה למשך 4 חודשים זאת אומרת שמגיע לי על ינו' פב' רק..אבל במועצה הם אמרו שרק אם אני משנה את הכתובת אז אני יקבל את הפטור.. זה נכון?? כי נראה לי קצת שמסבנים אותי.. חוצמזה, כמה ארנונה בערך אני אמורה לשלם (בלי מים ושטויות) לחודשיים על דירת מרתף 3 חדרים שאחד מהם ממד (אם זה משנה בכלל) אני לא זוכרת כמה גודל בדיוק...לא גדולה לא קטנה...

Mor154

New member
זה נכון...

הדרישה לשינוי בכתובת ת.ז.היא בעיקר, כדי למנוע כפל הנחות.נניח שתקבל אותה ברשות מקומית אחרת.מגיע לך פטור עד 70 מ"ר עד 4 חודשים מיום השחרור. לגבי החיוב הדו חודשי,לא ציינת על איזו עירייה/מועצה מדובר?

lilil8

New member
בקשר לדרישה

המוזרה הזאת...אני שוכרת בישוב בשרון ואני מרמת הגולן ואין מצב בעולם שאני ישנה כתובת וזה גם לא הגיוני בעיניי... את הפטור הזה מקבלים -רק- אם משנים את הכתובת? בדירה שלי אם אני לא טועה 60 מ"ר והארנונה 480 לחודשיים + שמירה שזה ה-80...זה שווה?

Mor154

New member
אופציה אחרת..

תשיגי אישור מהמועצה הקודמת שלך(ברמת הגולן),שאינך רשומה שם כמחזיקה ואינך מקבלת שום הנחה .זה אמור להספיק על מנת שתקבלי את ההנחה שאת זכאית לה בשרון. שווה? אני לא יודע.זה אומר שאת מחוייבת על 2400 ש"ח ארנונה לשנה על 60 מ"ר (40 ש"ח למ"ר לשנה).אני לא יודע על איזה רשות ספציפית את מתכוונת אבל זה נשמע לי סביר... תבדקי בצו המיסים של הרשות המקומית את תעריף המגורים. בהצלחה...

למעלה