ארנונה ותו חניה

ארנונה ותו חניה

מזה שנתיים אני גרה בדירה בפלורנטין ובבעלותי רכב עימו אני עושה נסיעות יום יום.
בעל הדירה משלם את הארנונה והמים ואני רוצה שזה ישאר ככה.
דיי נשבר לי מהעניין הזה שאני ללא תו,
יש מה לעשות?

aviMalool

New member
בדיקה באתר העיריה. אישור מבעל הבית

בדקי באתר העיריה את האפשרות לקבל תו חניה. האם בחוזה רשום שבעל הבית משלם מים וארנונה, או שהוא מוכן לאשר בכתב שזה המצב? יתכן שגם מספיק לשנות כתובת בת.ז, למרות שלא ברור לי אילו מסמכים יש להציג על מנת לשנות כתובת בת.ז.
האם אדם אחר משתמש במקום החניה ברחוב שהדירה מזכה בו? בהקשר החניה השאלה נראית לי דומה לשאלה של צעיר שגר עם הוריו. להורים אין רכב, והצעיר משתמש ברכב שרשום על שמו. או לדיר שגר בשכירות משנה. אולי אתר העיריה מציג התיחסות למקרים אלו.

תודה על התייחסותך

בחוזה כתוב שהוא משלם את מיסי העירייה.
אני הדיירת ואני מעוניינת להשתמש בתו החניה לחניה באיזור מגוריי.

aviMalool

New member
חוץ מאתר העיריה ו/או בטלפון לא יודע הרבה

כנראה שבנוסף לרישום בחוזה שהתיחסת אליו עולה השאלה מה קורה עם תו החניה שמתקשר לדירה. אם בעל הבית משלם ארנונה ומים, האם הוא יכול להוציא תו חניה לרכב שקשור אליו? האם הוציא תו כזה? האם יסכים לתת לך אישור לקבל את התו שלו? האם העיריה תקבל העברת זכויות כזו? איך העיריה תתיחס לרכב שרשום על שמך?
אני לא מכיר את הכללים. המצב שלך נראה לי דומה למצבים של שותפים, צעירים שגרים עם הוריהם, דירי משנה. לכן אני מניח שזה קורה הרבה, ותהיה התיחסות מפורשת באתר העיריה. אולי פשוט יותר לברר טלפונית אצל העיריה? יש באתר מספרי טלפון.
נא רשמי כאן מה קורה. שעוד יוכלו לדעת.

aviMalool

New member
למה שני לא משנה? ואיך להשתלט על הענין?

* איך שלומי7771 מציע להגביל את תפוצת תוי החניה, בהנתן שיש מחסור במקומות חניה בחלק משעות היום, או אפילו תמיד? מי שגר בעיר מגיע לו מקום. ומי שאינו תושב הסביבה הוא גם רצוי. ולכן רוצים שיוכל לחנות, ולא רק בחניונים.
* לגבי המקרה של שני מחולה: אם תו החניה מטריד אותה עד כדי כך, למה שלא תסכם עם בעל הבית שבחוזה ירשם שהוא ישלם, אבל מבחינת העיריה היא תהיה בעלת החובות והזכויות? יותר כאב ראש מבחינת המים + ארנונה ופחות מבחינת החניה. האם זה לא מאוזן, וגם מאפשר לעיריה לנסות לאזן בין הצרכים של כולם? עדין מקוה ששני תוכל להפנות לתשובות שבאתר העיריה, או לומר שאחרי חיפוש באתר לא הצליחה למצוא. ולכל הפחות תוכל לרשום את התשובות שקבלה ישירות מהעיריה.

למעלה