ארנון תן פידבק

• פותח הנושא zogu
  • פורסם בתאריך

zogu

New member
ארנון תן פידבק

הייתי בסדר? האם ניתן לראות את זה בברור? אני השתגעתי כל הערב בניסיונות להעביר את ספר התפילה כמו שבהטחתי- אבל אחרי כל התשובות והעזרה הבלתי נדלית של כל החבר'ה כאן הרגשתי מחויבות להפגין שותפות כלשהי... לצורך העניינים....תהנו! אגב - בגילוי חסר תקדים- הסתבר לכולנו שכנראה (אנחנו מתחילים לחפש הוכחות...במרץ), שבעלי צאצא של הבעש"ט (הבעל שם טוב) אמו, צאצאית של אותו חסיד. אנחנו מתחילים במחקר חדש באותו כיוון לצורך החיבור וההוכחה

אוכל לתת רק בבוקר המחרת, כיוון

שעכשיו אני מחובר בבית, וכאן איכות התמונה שאני רואה אינה משקפת את האיכות האמיתית (מחשב קצת ישן, מה לעשות...). לגבי הייחוס לבעש"ט - יש כאן הרבה חבר'ה בעלי ידע ומקורות בשושלות רבנים. אני בטוח שאם רק תזרקי איזה טיפ - מיד "יעוטו" על השלל, ינתחו אותו ויחזרו עם תוצאות מדויקות...
ארנון

עכשיו ראיתי...

המוצגים נראים מעניינים מאוד, אם כי התמונה לא יצאה ברורה לחלוטין. אולי בגלל פרמטרים של הסריקה, איני יודע. יש גם איזושהי בעיה עם כך שהתמונה תופסת רק חלק קטן מן ה"דף" שמופיע, כלומר יש הרבה שטח לבן מסביב. כל הכבוד על ההתמדה והעקשנות שהובילה לכך, אנחנו כאן תמיד גם לעזור וגם לראות עוד דברים...
ארנון

zogu

New member
אם תלחץ על התמונה ותשחק

על הסגרת תוכל לראות בהגדלה את הספר בתוך המסגרת צריך לשחק ימינה שמאלה ולראות בהגדלה.. ניתן גם לקרוא המ שכתוב בהודעה השנייה- יש שתי תמונות מתוך הספר תפילה

א77

New member
אני מחפש ומחפש. על מה אתם מדברים ??

עד שמצאתי סו"ס...

למעלה