ארנב מפרכס

ארנב מפרכס

הארנב שלי היה עלי ואני הייתי בדרךצ לכלוב שלו. הוא קפץ ממני, נפל על הרצפה, פרכס, רץ במעלה המדרגות והתמוטט בסלון. הוא קם אחרי עשר שניות והלך על לארונית הקרובה. עכשיו הוא יושב מאחוריה. הוא לא מסכים לשתות. התקשרתי אל הרבה ווטרינרים. אחת מהם אמרה לי לשים לו קצת חומר מתוק במים ולתת לו, עשיתי זאת והוא עדיין לא שותה. בדיקה שטחית אצל ווטרינר עולה 150 ש"ח לא כולל שום זריקה פצפונת או כל טיפול הכי מינימלי, אבל אם לא תהיה ברירה ניקח אותו. מישהו יכול לעזור? מישהו יודע מה צריך לעשות? זאת הפעם השנייה שזה קורה לו... האם זה התקף לב?

בלי בדיקה לא יוכלו באמת לעזור לך

צריך להבין שהפורום נועד להתייעצויות ושאלות, ולא יכול לתת מענה במצבים כאלה. כמו כן זמן התגובה בפורום לא מהיר כמו שאת חושבת כנראה - יכול לקחת גם יום שלם עד שנתפנה לענות, כי אנחנו גם מקבלים מקרים במרפאה תוך כדיף ובמקרה כרגע הגעתי לזה די מהר. לגבי הפרכוסים - האם גם בפעם הקודמת זה היה אחרי נפילה? או שזה קרה בלי סימן מקדים? האם בין לבין הוא נורמלי? בכל מקרה הארנב שלך חייב להבדק אצל וטרינר, ואני אנסה לעזור ולכוון אותך ולתת לך קצת תשובות שיעזרו לך להבין מול מה את מתמודדת, אבל לא אוכל להחליף את הבדיקה המלאה

נפל על הרצפה?

ארנבים לא נופלים "טוב", זה לא חתול. מהר לוטרינר מומחה לחיות אקזוטיות, באמת מהר.

למעלה