ארנבת חצי משותקת!!!?

מני154

New member
ארנבת חצי משותקת!!!?

כבר שלושה ימים שהארנבת בת החצי שנה של הבת שלי כאילו ומשוקת בחצי ראש שמאל
הראש שלה פונה כל הזמן לצד ימין כאילו ונתפס,והיא לא מצליחה ללכת בצורה ישרה, כאילו יש לה איזו בעיה נרולוגית
אצין שהיא לא נחבלה ולא נפלה בימים האחרונים,למישהו יש מידע בנושא,ממש מוזר,מעבר לזה שאני מקווה שאין לה איזה מחלה מדבקת לילדה.תודה

נו באמת, לא חשבת לקחת אותה לוטרינר????

3 ימים הארנבת סובלת ואת לא עושה עם זה כלום?!

את מחכה שהיא תמות מול העיניים של הילדה שלך?

מהר לווטרינר! ואחד כזה שמבין בחיות אקזוטיות

בפורום אי אפשר לאבחן ממה הארנבונת (לא ארנבת, אגב, אלו שתי חיות שונות...) סובלת (ומתיאורך נשמע שהיא בהחלט סובלת וחבל על כל דיחוי). יכול להיות מיליון ואחת דברים החל מדלקת אוזניים ועד לפגיעה מוחית, אבל רק וטרינר יוכל לאבחן ולטפל בהתאם.

מצטרפת לנאמר - חמור שעוד לא לקחתם אותה

לבדיקה רפואית כשניכר שהיא מאוד סובלת

היא זקוקה לוטרינר מומחה - בטח ובטח בשלב הזה שבו היא כבר 3 ימים ללא טיפול. יש את דניאלה יעקב בבית דגן, עדי גנץ בהרצליה ועמיר מאורר בחולון.

הטיית ראש אצל ארנבונים נגרמת בדר"כ מדלקת באוזן הפנימית, אך יכולה גם להיגרם מטפילים שונים או מבעיה נוירולוגית.

כבר מחר אתם צריכים לקחת אותה לבדיקה!!

ולסיום, בנוגע להערה האחרונה שלך שהיא לא נחבלה ולא נפלה, אצל ארנבונים מספיקה מכה מאוד קלה ולא משמעותית כדי ליצור נזק. אני מקווה שאתם והילדה לא מרימים אותה על הידיים כדי לנייד אותה ממקום למקום.

מקווה שתטפלו בזה כנדרש והיא תצליח להחלים

מני154

New member
יש כאן אנשי מקצוע????

יש כאן בפורום וטרינירים שעונים על שאלות או שזה רק יפה נפש כמוכם.
רציתי לקבל תשובה מקצועית ולא ההערות חכמות ,בכל מקרה תודה!!!

לו היית טורח לקרוא בעיון את המענה - היית רואה

שכתבתי לך תשובה על סיבות למקור הבעיה.

מה ציפית? שיגידו לך לעשות לארנבונת נעים בגב וזה יפתור את הבעיה?!?

אם אתה לא מצליח להבין שהפתרון היחידי הוא וטרינר, ודחוף. כנראה שאתה לא צריך לגדל בעלי חיים בבית

Happy lavender

New member
האמת,שגם ילד לא כדאי לך לגדל אם זו רמת

התקשורת הכי גבוהה שאתה מסוגל להגיע אליה....הבת שלי בת ה- 3 יודעת לענות בצורה יותר נאותה לאנשים סביבה....

בהצלחה לבתך בכל הטיפולים הפסיכיאטרים שוודאי תצטרך בחייה הבוגרים

ל"יפי הנפש" יותר אכפת מהארנבונת שלך יותר ממך!

אף וטרינר שמכבד את עצמו לא יכול לאבחן ולטפל דרך האינטרנט במה שנראה כמו פגיעה נוירולוגית.
קיבלת פה תגובות מ-3 גולשות שמפנות אותך לוטרינר, קיבלת גם שמות של וטרינרים המתמחים בחיות אקזוטיות.
זה המקסימום שניתן לעשות מפה
בהצלחה ורפואה שלמה

שיתוק והטיית ראש

הי
מצב כזה באמת מצריך טיפול וטרינרי דחוף
לצערי הרב - פורום באינטרנט הוא לא מקום לבעיות דחופות אלא להתייעצויות ברמה שטחית יותר ואני חושב שזה מה שניסו להגיד לך הכותבים מעלי רק שזה נאמר בצורה קצת בוטה
מקוה שכבר פניתם לוטרינר
ארז

למעלה