ארנבי...

קרמבובת

New member
ארנבי...

אם אתה רואה אז תדע שאני מתגעגעת אליך...ושמאז שהלכת אין לי עם מי לדבר בשעות האלו..ואני נורא מתגעגעת אליך וקשה לי כי יש פה קליקות והם לא משתפים אותי ואומרים סודות ...וגם השמלה שלי לא מסתובבת אז הבנות לא חברות שלי... אז מתי אתה חוזר ארנבי??????? אוהבת אותך קרמבו

לילה קסם לאנשים החמודים../images/Emo25.gif

אולי תעזרו לי במשהו קטן אם אתם יכולים, אני מחפשת את מילות השיר חלום מתוק של -מושיק עפיה ושלומי סרנגה שיר גדול ואיזה מילים ולא מצליחה למצוא את מילות השיר.

מתוקה40

New member
דרדסית.....

צודקת שיר גדולללללל. על הדיסק לא רשומות המילים ששלומי שר, רק המילים בעברית שמושיק עפיה שר, אם תרצי..... איך בקלות ובלי מילים היא לקחה אותי לאט לתוך הים הכחול בעיניה רואה אותה בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק כשהיא הופיעה ממולי שלחה אליי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה לא לא יכולתי לדבר הלכתי כמו עיוור אל המקום שנראה לי כמו חלום רואה אותה בחלום המתוק רוצה אותה אך האופק רחוק כשהיא הופיעה ממולי שלחה אליי מבט כישפה אותי והלכתי אחריה עכשו הלב שלי בוחר איתה להשאר מהחלום לא רוצה להתעורר מקווה שעזרתי לך, שתהיה לך שנה טובה. מתוקה40

ארנבי

New member
קרמבו וואוו

מתגעגע נורא אבל את יודעת רק עוד כ 5 חודשים אני אראה להם ל"חלאות" שלא משתפים את קרמבו אל תדאגי, הארנב יחזור ובגדול שנה טוב לך ילדה יפה אוהב אותך קרמבו, תמיד!

קרמבובת

New member
יאאא ארנבי...איך ראית????

זה בטח כבר היה מאחורה מאחורה בדפים הצהובים האלה..חחחח לילה טוב אהובי..נדבר.. מקוה שהלך לך במבחן.. קרמבו

למעלה