ארנבית ארנבית...

צהוב.

New member
ארנבית ארנבית...../images/Emo86.gif

קודם כל תודה לך..את מעירה לנו ת´פורום... תראי מה זה עולם...התחלת עם משהו שמעבר לכדורגל...וזה המשיך לו לקישואים ושאר ירקות...אוחחחחחח. הנה לך סוגיה שאוהדי כדורגל מוטרדים ממנה...אנחנו שואפים תמיד לנצחונות..אנחנו מתרגשים מכל שער שבית"ר שלנו מבקיעה... את מוזמנת לספר לנו על משהו שמאוד מרגש אותך,ואנחנו כבר נעשה אנלוגיות לכדורגל. למשל...בית"ר קיבלה גול בשבת האחרונה,נגד מכבי נתניה...והקהל היה מיואש. פתאום נהיה שחור בעיניים והחיים נראו אחרת.אבל אז בא מיכאילנקו,שדאג לכבוש את שערו השני תוך שבועיים,והפיח חיים חדשים בקהל. אחר כך בא מנור חסן,קשרנו האגדי שחוזר לעצמו בגדול העונה הזו,ומבקיע את השני. ואז..או אז מגיע ויקטור פאצ´ה אהוב ליבנו..ומבקעי את השלישי...גוללללללללללללללל
... אלפי הצופים מעיפים את ארטיקיהם ןשכניהם לחלל האויר,וזעקה פורצת באחת מכל גרון אפשרית....ישששששששששששששששששששששששש אפשר להגיד פה משהו על יכולת התאוששות...לא ? והנה לכל האנשים פה יש משהו משותף,חזק מכולנו...בית"ר ירושלים... אנחנו שרופים על בית"ר ירושלים...ואין עוד קבוצה בארץ שכל כך הרבה אנשים הולכים אחריה בכל מצב. כל שבת,אלפי אנשים פשוט מפסיקים כל דבר אחר והולכים למשחק של בית"ר...אוחחחחח... אפשר להתפלסף שעות על כדורגל כראי חברתי...למשל באנגליה,מדובר בחוויה משפחתית,בה נוטלים חלק כל המשפחה,הורים וילדים,בנות ובנים..וכך גם במדינות נוספות באירופה. והנה לך צורת בילוי מרגשת ועמוסת חוויות ליום שבת... זה אומר שאת מוזמנת למשחק של בית"ר,כדי לחוות את החוויה...ואז תיראי שכל השבוע שלך יהיה אחרת לגמרי...יהיה בו אדרנלין...הרבה יותר ממה שיש לך ככה,סתם..לכל אחד... בשבת הקרובה אנחנו בטדי,למשחק נגד אשדוד...ביציע הצפוני ישב לו צהוב...שיקפוץ עד השמיים ויוציא ת´גרון כל המשחק... יללא בית"ררררררררררררר.

ronen60

New member
עוד דבר חשוב

מחוץ לאוהדים של בית"ר שבאים למיגרשים יש כמות אוהדים "שקטים" שיושבים בבית ואם המשחק משודר אז צופים ואם לא מאזינים ברדיו ואם גם זה לא כמו משחקי הטוטו מילואים וכו´ יש את האינטרנט צמוד ואת הודעות SMS לטלפון הסולולרי שמעדכן במהירות על כל גול או חלילה כרטיס צהוב. האוהדים האלה הם בכל רחבי הארץ! זה ה"קול השקט" שאין באף קבוצה אחרת בליגה הישראלית. אין לתיקשורת הישראלית מושג כמה באמת אומדן האוהדים והתומכים של בית"ר ירושלים, וזה הופך אותה לקבוצה היחידה של המדינה. אני כזה.

בודי

New member
לא רק אתה!!!!!

גם אני משתייכת לשקט הזה, למרות שהייתי רוצה להיות קצת יותר "רועשת"...והנה מצאתי לי מקום חביב שבו אני יכולה להתבטא ושמישהו יבין אותי....כאן.......בהחלט מרגש מה שכתבתי...לא?.... מכל מקום, יש ה-מ-ו-ן אוהדי בית"ר בכל הארץ, ולכל אחד מהם שלא בא למשחק יש סיבה טובה! אז אנו פונים לכל האנשים שכן מגיעים למשחקים: אל תפסיקו לבוא! גם אם מפסידים וגם אם המצב קשה, חשוב לבוא ולעודד, כי אנחנו הקהל הכי טוב בארץ! (וגם נמאס לי לראות את הקבוצות התל- אביביות כל הזמן מקבלות ציון 9) יאללה בית"ר!

הארנבת

New member
יאאאאא צהוב!!!

אני שמחה שהתעוררת!!!! דבר ראשון אני מוכרחה לציין שישנם פה כותבים שרק מעלים את הרמה והאיכות של הפורום הזה (שלח אותם לתחרות יוצרים צעירים) ראה דוגמא לעיל.. הנימוסים פה לוקים בחסר.....(לא יודעים לתת לארנבות את הכבוד הנעלה לו הן ראויות). בהתייחסות לדבריך...אני התחלתי עם כדורגל ההוא המשיך עם שאר הירקות.... והשני על....(נהיה לי חם באוזניים רק מלהזכר) תסביר להם שגם כתיבה היא שיח וכמו בכל שיח צריך לשמור על תרבות התנהגות במקרה שלנו תרבות כתיבה.....אני ממש מאוכזבת..... ודווקא אני אשאר פה!!!!!! פיכססססססססס כדורגל...

אז ככה ארנבת...

אם את אומרת "פיכססססססססס על כדורגל" אז צר לי לבשר לך- אין לך מושגגגגג על מה את מדברת!!!!!!! כדורגל זה הדבר הכי פ33ה בחיים!!!!!!!!!! ובית"ר ירושלים זה הדבר הכי הכי הכי הכי חשוב שיש בעולם הזה (ואני בטוחה שיש עוד הרבה שחושבים כמוני...) ותאמיני לי שבלי בית"ר אני יודעת שאני לא אוכל לחיותתתתת כי בית"ר הם ה-ח-י-י-ם שלי!!!! ואני יודעת שכולם אומרים שאני משוגעת... אבל נכון, אני משוגעת, אבל על בית"ר!!!!!! אז כמו שאומרים שאסור להגיד "איכס על אוכל" אל תשללי דבר שאת לא ממש מנסה לראות ולאהוב... חולה על בית"ררררררר מורן

למעלה