ארמ, שאלה שמעניינת אותי

ארמ, שאלה שמעניינת אותי

(בטח כבר נשאלה פה מיליון פעם. לא נורא) איך בכלל הכרתם את אלן ריקמן? דרך "הארי פוטר" או "מת לחיות" או לפני זה? אני אישית מה"פ :X

DARK ANGEL14

New member
גם אני ../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

ה"פ השני, שנה שעברה
ענבל הכרה לי אותו (קבלי קרדיט
) תהיתי מי זה המורה השקסי הזה לשיקויים והיא סיפקה לי תשובה

inbal145

New member
יאי תודה../images/Emo12.gif קרדיט../images/Emo12.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

היי! אני גם אמרתי לך שיש לו פורום בתפוז!
ובנוגע לשאלה - הכרתי אותו ממת לחיות דווקא.

Tonks

New member
האמת שלא כ"כ מזמן

ראיתי את מת לחיות ורובין הוד ולא שמתי לב אליו יותר מדי (לא אוהבת זקן). אז, שנים יותר מאוחר, שמתי לב אליו בדוגמה והתרשמתי קשות, ובאותו חודש יצא הקליפ הגורלי של טקסס. ראיתי אותו פעם ראשונה בלי סאונד בטלוויזיה בטאור רקורדס והבכתי את עצמי קשות מול כל האנשים שם. ומאז...

DARK ANGEL14

New member
חחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

איזו פגישה משעשעת איתו (בערך
) בטאוור רקורדס

Thestral

New member
מת לחיות../images/Emo176.gif../images/Emo108.gif

שמתי לב שזה הוא רק בה"פ. אבל אני פה בגלל הכוסיות:X

מלאכית16

New member
ממממ...../images/Emo110.gif|קר|

הסיפור שלי ושל אלן..*מבט חולמני* הכל התחיל בכלל בגלל שאני אוהבת מלאכים...לפני ארבע שנים שיכנעתי את אבא שלי שאני רוצה לקחת דוגמה בהום סינמה (אחרי שראיתי טון פרסומות לזה וזה נראה לי משעשע ומגניב...) אבל שעות השידור של דוגמה היו הזויות לגמרי (חצות, שלוש לפנות בוקר וכו'...
) אז החלטנו שאני אקח את הסרט בחצות עם אח שלי וחברה שלי שבאה לישון אצלי.. אז לקחנו את הסרט ואחי וחברה של נרדמו מיד..ואני ממש התאהבתי בסרט ובאלן..הייתי בטוחה שהוא מוכר לי מאיפשהו.. אז הכרחתי את אבא שלי לקחת עופעם את דוגמה כדי שאני אוכל להקליט את הסרט הפעם.. אז לקחתי דוגמה בשלוש לפנות בוקר (שוב צפיתי לבד
) ואז כבר הייתי בטוחה במאה אחוז שאני אוהבת (בלשון המעטה
) את השקחן הכסון והמעט מבוגר הזה.. ניסתי לברר מאיפה הוא מוכר לי..וכשלבסוף אבא שלי אישר לי שהוא לא מוכר לי (
) החלטתי להתחיל לחפש חומר עליו.. והתמכרתי
אחרי זה יצא הארי פוטר..ואני הייתי הילדה הכי מאושרת עלי אדמות...גם השחקן שאני הכי אוהבת משחק את הדמות בסרפים שאני הכי אוהבת..וגם הוא פשוט נראה בוווווול מה שדמיינתי את סנייפי פו שלי...
(אולי טיפונת צעיר יותר, וטיפונת אנורקס יותר...אבל הוא די מה שדמיינתי..
) וזהו..סתם הייתי בשוונג כבר

Minerva

New member
אררר...

פעם ראשונה בHP... ואז דוגמה.
הוא היה בדיוק הסנייפ שרציתי...

Silly LoveSong

New member
גם אני היכרתי אותו מפוטר

למרות שראיתי אותו בעבר בסרטים שונים (מת לחיות, רובין הוד), אבל אז הייתי ילדה קטנה, לא ממש שמתי לב אליו והדבר היחיד שנמשכתי אליו זה רמבו
(הסרט הראשון רולז!) וסרטים מצויירים. אלן הוא פשוט סנייפ מ-ו-ש-ל-ם. אי אפשר היה לבחור מישהו טוב ממנו. הוא גם עזר לי להשכיח את הציור הזה של סנייפ מהספר השלישי, ולמרות שדימיינתי אותו אחרת לגמרי (בערך כמו אלן), כשראיתי את הציור הזה, זה ממש הפריע לי.

DARK ANGEL14

New member
נכון../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

לפי הציור בספר השלישי (ואם תשימי לב אז גם בחמישי
) סנייפ נראה נורא
... אבל תודה לאל בשביל זה יש את אלן שיציל את מצבו של סנייפ

מלאכית16

New member
לא כתוב בשום מקום...../images/Emo110.gif|קר|

מישהו פשוט היה משועמם... אם אני לא טועה גם בציור שרולינג ציירה את כל הדמויות שלה לסנייפ לא היה זקן.. ובכלל..הקטע הכי משעשע בספר זה שסנייפ חייך מתחת לזקן שלו... העברנו על זה דאחקות במשך שבועות...

למעלה