ארמין וואן ביורן

Xboy123

New member
ארמין וואן ביורן../images/Emo99.gif

מצאתי איזה משהו שלהם שאין לי מושג איך לקרוא לזה בעברית.. אבל זה נקרא באנמגלית A STATE OF TRANCE EPISODE 270 וזה אחד הדברים הכי מדהימים של ארמין ששמעתי בחיים שלי! זה מין מחרוזת שלמה של טראקים ממש משובחים לדעתי.. מתחיל בדיבור של מישהו .. כנראה מאיזה רדיו או משהו כזה :\ אבל זה משהו מדהים! והקטע הוא שאני רוצה לדעת את השם של הטראק הראשון .. ואני לא יודע איך מבררים שמות של טראקים
פעם נתנו לי אתר של ארמין שיש בו את כל הפרטים האלה אבל שכחתי מה הכתובת של האתר :( מישהו יכול לעזור לי בנושא?
- שאלה נוספת.. אוחנה, איפה אתה?? זוכר אותי? זוכר את מה ששלחת? זה היה כלכך טובב! אני רוצה עוד כאלה!

Xboy123

New member
ובהזדמנות זו.. אמליץ על הטראק הבא

מתוך האפיזודה המדוברת: (זה גם הטראק הראשון באפיזודה): Not Alone Tonight (Blake Jarrell Club Mix) - Marscruiser feat. Kendra Foster לדעתי זה הכי פצצה מכל האפיזודה הזאת.. זה ועוד כמה בהמשך אבל אין לי כוח להמליץ :\\

Sunblind

New member
אוקיי

אני השכן מפורום מוזיקה אלקטרונית :p, אני אעשה לך קצת סדר Armin Van Buuren = יוצר \ די ג'יי, זה לא הרכב, זה בנאדם אחד (מלך לדעתי) A State Of Trance = התוכנית הקבועה שלו ברדיו בימי חמישי, יש לו כבר בערך 278 תוכניות אם אתה רוצה לברר את הפלייליסט (רשימת הטראקים של התוכנית) חפש בגוגל "State Of Trance" ותוסיף לחיפוש את מספר התוכנית ואת המילה "play list" או "tracklist" מקווה שעזרתי קצת

Xboy123

New member
אה הבנתי :)

אז זהו.. שלא ממש עידכנתי אבל בסוף מצאתי את הליסט בדיוק כמו שאמרת :) ותודה על המידע הנוסף! אכן הוא מלך ואהבתי את רוב הטראקים שלו, למרות שאני בטוח שיש לי עוד הרבה מה להכיר(לא שאני יודע גם מה להכיר ממש..)

למעלה