ארמון בממלכת אי שם...

מיכל 1

New member
ארמון בממלכת אי שם...

חלומות - שבהם אני לבדי בארמון - ובארמון - אין מאומה רק אני - ושטיחים אדומים כבדים..ישנים.. מנורות מנחושת,ריחות מתקתקים.. של קטורת.. ריח מתקתק רהיטים עתיקים - שקט דממה קולות ציפורים.. כסא גדול שעליו אני יושבת - כמלכה מרופד בבד אדום עשוי קטיפה.. כסא ענק - ואני קטנה כסא זהב - לאשה אחת ויחידה. ארמון שבנה לי בממלכת אי שם - ארמון מיותם יפה הוא כל כך לעיני האדם ותמיד הוא בכל זאת כה חם.. ואני כמלכה אשב בכסא הזהב ינצנץ ללא תום.. ואתה רק תגיע כאביר כדלפון - כמו עני בפתחו של ארמון אורח לרגע קטון אתחנן על נפשך תשאר אהובי... אל תלך למקום מסתורין תשאר יקירי בארמון מלכותי תהיה לי משענת תמיד לנפשי לאהוב - ולמלוך על ארצות מרחקים לשבת לידי בכסא המלאכים. אין שם מלך - הממלכה ריקה ואני יושבת שם די בודדה.. יש לי ארמון ענק ונפלא יש לי הכל בעצם...ואיפה אתה? ריחות מתוקים עוטפים את גופי נשמתי אבודה בתהום בדידות עצורה - כאובה בנפשי מלכה להיות - זה חלום.

מפתח הלב

מלכה אסירה בגופה אסורה בכבלי זהב של חייה והמפתח? אצל מי? אצל מי שליבו פתוח לאהוב, ללטף, מי שפוקח עיניו ורואה מלכה בכבלי זהב וליבה חופשי כציפור...

למיכל 11111111

מיכל 1 היית שולחת אותנו לשמוע נאום וזהו השתדלתי לא להרדם ולקרוא עד הסוף אבל לא הצלחתי בגלל אורכו של השיר

החלום שלי...

החלום שלי מתואר על ידייך בחן כל כך,חלום הילדות שנרקם במוחה של ילדה קטנה...החלום הזה מובא כאן...מיכלי זהו חלומן של ילדות רבות והבאת אותו בכשרון הכתיבה הגדול שלך...מענג..רק את הסוף אני חולמת אחרת.. תמשיכי מיכל יקרה אני קוראת את כתבייך ומתענגת,כשרונית שכמותך. אוהבת, אלת האהבה.

הבנתי זאת אחרת....

ראיתי את הילדה הגדולה דווקא שביתה הוא ארמונה והאוצרות הם ילדיה ורק המלך/הבעל חסר לניהול הממלכה. זהו טבעו של שיר טוב כמו תמונה שכל אחד רואה בו/ה את מאוייו ומחשבותיו הוא. תשבחות למשוררת לא אתן כי אשמע כמו תקליט שחוק.

here come your man/pixies

...& u have wait so long (so long so long ) You never wait so loooong ------- Here come your man ,,

למעלה