ארכיון.

TALTerror

New member
עונה יעני חלק ראשון

מה נשמע? חראא מה עשית היום? הרגע קמתי להלן חרא אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? למטה איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מממ אין לי קלפים :\ קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לא רוצה נוו לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא רוצה נוווו איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא? הכלבה שלי מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? את הטלוויזיה להלן אודטה טוב נו אין מה לראות היא מזיינת תשכל איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מה? בשום מקום השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 1 בבוקר כי הלכתי לישון בחמש אחרהצ השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: שמונה בערב חיחי סמיילי מועדף: :> מישו שלא ראיתם הרבה זמן: שי הלסבע יש לכם מחשב בחדר? כן אחי החבר האחרון שהיה לו יומולדת: שי הלסבע 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.אודטה 2.האורחים של אודטה 3.הטבח של אודטה 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.את אודטה 2.אודטה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ממ לא דע מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס!@ כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? שוקו חם!@@!!#!@%! וכשאתה מת מחום? קרטיב <: במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? המחבט? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה!!!!!!!! איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל<: איזה עוגה הכי טעימה?שוקולד דה! מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגנייה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? הא? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית אמן היה לי קומותיים זה שווה רצח עונה אהובה של השנה: בחורף קיץ ובקיץ חורף ריח אהוב: לימון היית עושה צניחה חופשית? לא@@ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? אין לי זמן לזה מה אתה אומר על הנוער של היום? סקסי ראאור איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות וביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? זנות בשר מעודף: חזיר גבינה מעודפת: קוטג'? דג מועדף: באקווריום מאפה מועדף: בורקס! שתיה קרה מועדפת:מיץ ענבים\מיץ מנגו שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? עושה דברים אחרים עם דבק יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן אחי ובחו"ל? כן אחי התגעגעת לבית ספר? לבית ספר כן ללמוד לא יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ריצפה? אוהב לנסוע במוניות שירות? מפנטז על זה בלילות יש לך כלב? כן אחי וחתול? כן אחי ואפרוחים?לא אחי אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון גבר אתה רוצה שיגמר השאלון? כן אחי דחוף חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. >: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור >: צבע עיניים: לא דע כזה חום ירוק משו צבע שיער:כזה ורוד צבע עור:כזה לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.ורוד 3.אדום 4.כחול 5.לבן ירוק או לבן? ירוק מרקר צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור ולבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כתום 2 צהוב 3 ירוק כהה 4 חציל 5 פיתה עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום מהו הצבע השולט בארון שלך? לצערי שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור\ורוד הלוואי באיזה צבע החדר שלך? לבן הכי אלגנטי דהה איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד קיבלת שיעורים? כן מלא אחי מה שם השיר האחרון ששמעת? Suicide commando - cause of death:suicide מה הדבר האחרון שקנית השבוע? ממ לא זוכר החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן חושרמוטה תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? טלוויזיה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? די כבר להגיד לי ללכת למקומות!#$!#% יש אחים? כן אחי אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? ישמריהו הנביא יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי איזה סרט טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? בכלא כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? מפעל לכפתורים ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? לראות מישו מכוער!!! מה עושה לך צמרמורת? אנשים מכוערים!! אוהב שוקולד? לא אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: זנות מקצוע שנוא: זנות הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אמאשלך לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? מה הקטע שעשו אחד לבנות ואחד לבנים יעני זה אותה שאלה סתם רציתם שהשאלון יראה ארוך יותר באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? לא יודע ובשיעור האחרון? לא יודע מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אנלא לוקח ריטלין עושה כזה שאין תיאבון מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? מכוער הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם איזה 100 מישואים בהסעה או ברגל? הסעה גבר איך קוראים למחנך/ת? איתן האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן זה הכי כיף שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא בעצם כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? הלוואי לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? אמןן -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:מה!#?@?$< למצבך החברתי בשכבה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 0 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 לחיים שלך: 2 למראה החיצוני שלך: 9 לחוכמה שלך: 10 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה : 7 להישגיך בלימודים: 3 לכתב שלך: 4 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? מבריזים משניהם הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא

TALTerror

New member
חלק 2

שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות במילא מתים בסוף סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? אם זה אל סוד שלי דחוף לספר לכולם יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת קיא עדיף על שניהם מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? יהודה סעדו 666 בעד/נגד: סמים "קלים":בעד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:בעד קעקועים:בעד הסכם אוסלו:בעד ההתנתקות:בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק:נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?אתמול דיברת עם אבא?אתמול דיברת עם אח/אחות?יום שבת התקלחת?היום בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? עכשיו חשבת שאתה שמנים? עכשיו חשבת שאתה רזים? מה? רבת עם מישהו? כל הזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אפעם יש לי בעיות שינה חשבת שאתהנכשל במבחן? כל הזמן חשבת שאתם מצליח במבחן? אפעם ישנת מחוץ לבית? תמיד לא ישנת לילה שלם? כל החודשיים האחרונים בערך? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? דושכעםע שיגתעם אותייי חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? קודם שהיה שאלה כזאת יש אלוהים? כן והוא אני חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא אחי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחת ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? תל אביב עזבו אותי אין לי כוח להמשיך >:

../images/Emo191.gif

מה נשמע? מעולה! מה עשית היום? קמתי ואכלתי וקראתי :] אתה לומד בימי שישי? כן :| מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? השיער של האיש המוזר שנמצא מעל המחשב D: איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בחדר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בסלון קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?חלון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח XD איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחוריי מה יש לך מתחת לכיסא? ריצפה ? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?Let The Flames Begin- פארמור
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור אדום? :O השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: שלוש בבוקר בטקס זריחה :D השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 2 סמיילי מועדף: P: ו D: ו:] מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אתכם P: [לא ראיתי בחיים >< חוץ מאת שרית !![ יש לכם מחשב בחדר? לא :| החבר האחרון שהיה לו יומולדת: עטרלולי, היום
3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. **** שהורסת לי את החיים 2. ******* שהרסה לי את החיים 3. אנטישמים וכאלה. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אתכם :] 2.את החברות מהפורומים של ט"ה. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שניצלונים ופיצה של אמא שלי D: מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס\שוקו כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה
וכשאתה מת מחום? גלידה
במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא שלי :] מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? עוגות ופנקייקים ^^ איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? פיסטוק\שוקולד פליק\דובדבן איזה עוגה הכי טעימה? עוגת קרמבו של אמא שלי :] מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? ספינג' שהמורה שלי הכינהXD האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא נראלי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? המיטה וחצי שלי
. עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: של שריפות. היית עושה צניחה חופשית? אם היה לי אומץP: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי מכיתה ג' עד ז' בחלילית[סופרן ואז אלט]. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה. מה אתה אומר על הנוער של היום? "הוא לא הנוער של הלילה" [תמיד אבא שלי אומר את זה
] איזה מגמה היית בביה"ס? אין עדיין. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? עוד לא. בשר מעודף: שיפודי פרגיות \סטייק D: גבינה מעודפת: רוקפור. דג מועדף: סלמון. מאפה מועדף: קוראסון? אני יודעת. שתיה קרה מועדפת: אייסקפה, מנגו|ריר| שתיה חמה מועדפת: שוקו חם. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? פעם. יש לך משקפי שמש?נואפ. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אני שומעת בפלייליסט. קנית השנה יומן? לא. אתה באמת כותב בו? לא בגלל זה לא קניתי P: היית השנה באילת? כה ובכנרת? כה ובחו"ל? כה התגעגעת לבית ספר? לא. יש לך שיער ארוך?קצת אחריי הכתפיים. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?הרגליים שלי. אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יודעת יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בדרום אתה רוצה שיגמר השאלון? בכיף חבל, כי הוא עוד ארוווווך..
P: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבןאפור עם דובי [פיג'מהD:] צבע עיניים: חום כזה. צבע שיער: חום עם גוונים מהשמש צבע עור: לבנן אבל דיי שזוף דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.כחול ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. ורוד זרחני\צעקני וכזה. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כנ"ל. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור. באיזה צבע החדר שלך?כחול-סגול. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?טוב לי ככה מה שם השיר האחרון ששמעת?עכשיו- Hero / Heroine (בויז לייק גירלז) מה הדבר האחרון שקנית השבוע? קולה בעזריאלי P: החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן תמיד. תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ספה. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוח P: יש אחים?אחד. אם כן, כמה? אחדD: ואיך קוראים להם?עדן. יש איסיקיו?לעדן?XD מסנג'ר[email protected] אימייל? אותו דבר רק עם 444 במקום 290 סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?
לא יודעת. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?סופרת. ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי איזה ורוד ... אני אישית לא אוהבת ורוד. מה עושה לך מצב רוח טוב?ערבובי מה עושה לך מצב רוח רע?הן. מה עושה לך צמרמורת?רעש של גיריםP: שירים עצובים. אוהב שוקולד?כןן אוהב חטיפים?יאפ איזה הכי?לא יודעתXD מקצוע אהוב:קרן קרבD: מקצוע שנוא: מדעים @#$$@#$@# ערבית$#@@#@#$@#$ הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:לא יודעת. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן.. באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?מקימים אותי ב7 ועשרים בערך. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אממ... שעת מחנכת נראלי. ובשיעור האחרון? ערבית :| מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? קניתי חדש אתמול:] הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד. בהסעה או ברגל? ברגל\אופניים.

../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

האם אי פעם אכלתם חול? כהXD נשכתם את החבר/ה שלכם?לא נראלי. צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? משו כזהXD שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא:O צעקתם לאנשים מהחלון?כהXD צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לאP: לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לאXD האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?
[לא.] -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה: בעיקרון מצב טוב אבל ... גאד
למידת התעניינותך בלימודים:תלוי במה. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:9:] לחיים שלך:8.5 למראה החיצוני שלך:חצי נקודה, גם זה לא. לחוכמה שלך: 8.5? ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 9 להישגיך בלימודים:8.5 לכתב שלך:0! יש לי כתב מזעזע :| זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?תלוי בירה שחורה או לבנה?שחורה|ריר| שיעור לשון או חינוך גופני?ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חייבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה היא ואתםP: שתייה-מיים קרים או פושרים? תלוי במזג האוויר דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות :: סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? אם מבקשים לא לספר אז לא לספר יום שישי או שבת?שישי!! חגים-זה טוב או לא טוב?טוב מאוד :] ענבים או בננה? ענבים קפה או תה?אייסקפה! רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון |ריר| החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ D: מה יותר מציק-יתושים או זבובים? גם וגם :| טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? יפהP: המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? זאת אותה מורהXD בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: שיהיה להן בכיף. קעקועים: בעד:] שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד! מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני כמה דקות דיברת עם אבא? לפני כמה דקותXD דיברת עם אח/אחות? אתמול בלילה התקלחת? אתמול בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבת שאתה שמנים? תמיד :| חשבת שאתה רזים? אפעם . רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? במבחן האחרון בערבית חשבת שאתם מצליח במבחן? במבחן האחרון בג"ג ישנת מחוץ לבית? שלשום לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבנים עם שחורים של פסים.
. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? זה ברור לי מה אני רוצה . יש אלוהים? לא יודעת.. חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? בטוח יש חיים שם בחוץD: עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה? נקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? פהP: תזכיר לי איך קוראים לך?תמר

למעלה