ארכיון.

../images/Emo191.gif

מה נשמע?מצ'עמם מה עשית היום?ישנתי וקמתי אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?שומדבר חח איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?באחד החדרים הרחוקים איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בספריה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אי אפשר אני יתקע במיטה חח לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?חחחח XD אם כבר לך למטבח ופתח תארון הכי קטן וכן יש שם משו סגול איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את אח שלי שומע מוזיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:6 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 סמיילי מועדף
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:המורדים
יש לכם מחשב בחדר?כע החבר האחרון שהיה לו יומולדת:מיטל 3 אנשים שמעצבנים אתכם:~ 1.~ 2.~ 3.~ אין צורך לכתוב 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.כ 2.נ 3.ל מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?וואי יש הרבה המבורגר פנקייק ופיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?פנקייק ממממ כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?גלידה חח וכשאתה מת מחום?גם במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?חח שתי ההורים מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חח ממ ג'לי? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?אוריאווווווו ווניל צרפתי איזה עוגה הכי טעימה? עוגת ביסקוויטים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה דע האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן הבר מצווה אני חושב :) מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מזומתרת?כאילו מה יש לי?אםכן אז זוגית עונה אהובה של השנה:אוהב את כולם ריח אהוב:ממממ הבניין של סבתא חח היית עושה צניחה חופשית?כן! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?תופים מה אתה אומר על הנוער של היום?אחלה בחלה חוץ מהערסים והפאקציזם איזה מגמה היית בביה"ס?עוד אין אצלנו רק מכיתה י' קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ממ לא נראלי בשר מעודף:טחון חח? גבינה מעודפת:צהובה ורק בטוסט חח דג מועדף:נסיכת הנילוס
מאפה מועדף:עוגיות שתיה קרה מועדפת:נסטי שתיה חמה מועדפת:תה חח עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין לי מערכת קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן אבל לא שיעורים היית השנה באילת?כן ובכנרת?נראלי ובחו"ל?לאאא הייתי לעולם התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מגירות אוהב לנסוע במוניות שירות?חחח ממ אולי יש לך כלב?כבר לא וחתול?גם ואפרוחים?גם אתה גר במרכז בדרום או בצפון?במרכז נראלי אתה רוצה שיגמר השאלון?כן!ן חבל, כי הוא עוד ארוווווך..חח חבל מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:חום סתם רגיל כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.לבן 2.תכלת 3.כחול 4.אדום 5.ירוק בהיר ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור ולבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 סגוללל 2 כתום 3 ירוק כהה 4 סגול בהיר 5 לא זוכר עוד חח עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך?לבן/כחול כזה לא בהיר אבל לא כהה מהו הצבע שמאפיין אותך?לבן נראלי באיזה צבע החדר שלך?גוונים של תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?ככה קיבלת שיעורים?כן מה שם השיר האחרון ששמעת?לא זוכר מה הדבר האחרון שקנית השבוע?הארי פוטר 7! החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?באלגן תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?חח אין לי כוח הוא רחוק יש אחים?כן אם כן, כמה?חח חשבתי אם כן למהXD ו2 ואיך קוראים להם?סוד יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?מצוייר ואמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ממ איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?חח אני וחברה שלי עם חברים שלי ככה חיים בסבבה וגם המשפחה מאושרת וזהו כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב?להנות עם חברים מה עושה לך מצב רוח רע?לא להנות עם חבריםXD מה עושה לך צמרמורת?כל מיני אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?שוקולד פרה ובמבה מקצוע אהוב:מתמטיקה חח זה קל לי פשוט אבל לא סובלתמורה מקצוע שנוא:גיאומטריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:חח הייתי בבית חולים הלכתי לבקר מישהו והיו מלא מפורסמים ואז שאלתי את אחד המפורסמים איפה הוא ואיך הוא נראהXD וזהו לא זוכר יותר פאדיחות לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? חחח למה פעמיים?ולא! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?היסטוריה ובשיעור האחרון?מדעים מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?חומוס מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?של ג'אנספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו?פעם ככה פעם ככה בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?מיכל האם אי פעם אכלתם חול?כן חח נשכתם את החבר/ה שלכם?חחחח אני לא אבל אותי נשכו אהמ אהמ צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?חחח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא

../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:6 למידת התעניינותך בלימודים:8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:9 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:9 ליחסם של ההורים כלפיך:10 למידה בה אתה אוהב קולה:6 להישגיך בלימודים:9 לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני?חינוך גופני רק בלי המורה המטורף שלנו |: הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני את והיא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות ברור סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לספר יום שישי או שבת?שישבת חגים-זה טוב או לא טוב?זה מעולה ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?רכבת הרים שהיא תוך כדי שדים!!!!!! מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?מצלמה של פלאפון באיכות כמו של מצלמה רגילה חח צבי הנינג'ה או פוקימון?צבי הנינג'ה או פוקימון שאלה קשה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?חחחחח הם לא זבל החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?החמישיה מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?ממ עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?יפה ובטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?חח לא יודע עוד לא ממש הכרתיאותם יהודה סעדו או הראל מויאל?~ בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:מזה? קעקועים:לא אכפת לי הסכם אוסלו:חח מזה ?X: ההתנתקות:נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:נגד!!!! המלחמה בעירק:נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן:בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפני שנים רבות דיברת בסלולרי?אתמול דיברת עם אמא?לפני דקה דיברת עם אבא?כנל דיברת עם אח/אחות?אתמול חח התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?מממ חשבת שאתה שמנים?לא חשבתי חח חשבת שאתה רזים?תמיד רבת עם מישהו?לא זוכר רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן?חח לפני שנה שהיה כזה חשבת שאתם מצליח במבחן?כנל ישנת מחוץ לבית?ממ לא זוכר לא ישנת לילה שלם?כנל חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?חח לא חשבתי חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לא חשבתי יש אלוהים?כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?2 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן איפה היית רוצה לגור עכשיו?חול תזכיר לי איך קוראים לך?למה להזכיר לא אמרתי יאששששששש נגמר!

../images/Emo15.gifהיי אר יו אוקיייייייייייייי?../images/Emo79.gif

מה נשמע? הכל טוב <: מה עשית היום? קמתי, אכלתי, הייתי במחשב, טיילתי עם האופניים בים כזה וזהו. אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אין איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ליידי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מעליי במדף קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שולחן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?TTOI של דה יוזד איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? הרמקול יש כזה משו אדום השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרת סמיילי מועדף:
D: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אמא, שחר. יש לכם מחשב בחדר?לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת:אילנה נראה לי, לא זוכרת. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. לא מעצבנים אותי כרגע. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. סבאאאDDD: 2. אמא שלי כפרעליה שמחרמחרמחר אני רואה אותהD: מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?שוקולד מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? הוממ ביצה קשה, גבינה, סלט, לחם. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידהD: וכשאתה מת מחום? גלידהD: במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? גם אבא גם אמא. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מיני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד, ריבת חלב. איזה עוגה הכי טעימה? שוקולדD: מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות
*ריר* האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?הממ כן, היה כיף היוםDD: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי יחיד עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: לאדעת היית עושה צניחה חופשית? כןD: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? כן, באס
. על מה היית רוצה לנגן? אולי תופים מה אתה אומר על הנוער של היום? חביב חביב איזה מגמה היית בביה"ס? ביוטכנולוגיה טפו טפו, עוברת בית ספר ומגמה@$ קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: נוו פרהD: וואי כבש זה טעים%^ גבינה מעודפת: כל מיני דג מועדף: לא יודעת מאפה מועדף: לא יודעת שתיה קרה מועדפת: מים, אולי מנגו גםם שתיה חמה מועדפת: תה, נס. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא >> יש לך משקפי שמש? יש, אבל הם אצל רותםםםם!@#$ הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: THE USED קנית השנה יומן? לא, מביאים לנו בבית ספר אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? איכס לא יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? ריצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? זה חביב. יש לך כלב? יש, אבל זה לא שלי וחתול? אין ואפרוחים? אין אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יאי מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: עור דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. אדום 3. שחור 4. סגול 5. כתום ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אני לא שונאת שום צבע. 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ירוק זוהר ומבחיל או כאלה עם נצנצים בצבע זהב או כסףDDDD: מהו הצבע השולט בארון שלך? כל מיני. אולי כחול בגלל הג'ינסים מהו הצבע שמאפיין אותך? כחול באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? BMA של דה יוזד
מה הדבר האחרון שקנית השבוע? גרעינים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? ככה ככה תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מסדרון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? שולחן יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? תם המכוער והדפוק יש איסיקיו? כן, לא משתמשת מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? באושר ועושר <: כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב? מוסיקה, להציק לאנשים#$ DD: מה עושה לך מצב רוח רע? כמעט כל דברD: מה עושה לך צמרמורת? חריקות כאלה מעצבנות אוהב שוקולד? כןכןכןכן
אוהב חטיפים? קצת איזה הכי? לאדעת, צ'יפס במבה. מקצוע אהוב: ביולוגיה, ספורט. מקצוע שנוא: מתמטיקהההההההההההההה@#%%$#@!11111 הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: כל מיני לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אז למה לשאול את זה פעמיים? ס.ס באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מתמטיקה
ובשיעור האחרון? היסטוריה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? נחמד כזה הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל, לפעמיים במונית. איך קוראים למחנך/ת? גניה האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כןDDDDDDDD: שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? נראה לי שכן צעקתם לאנשים מהחלון? כן
צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? כןXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגג לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? כן
אה בעצם נראה לי שזרקתי אותם כבר. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 2 למידת התעניינותך בלימודים: 0 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 10 מהממושש@# אבל הוא נורא מבולגן אז הוא לא יפה. לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 10 לחוכמה שלך: 10 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 5 להישגיך בלימודים: 0 לכתב שלך: 10

../images/Emo15.gifאין יור אייז, איי לוסט מיי פלייססססס../images/Emo79.gif

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרווו בירה שחורה או לבנה? גם וגם שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה הוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים קרים קרים דובים או נחשים? גם וגם להרכיב שאלונים או לענות עליהם? גם וגם לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה! ענבים או בננה? בננה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה. אבל גם פוקימון שליטה#$ DD: החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לא יודעת החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? שניהם מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גם וגם מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד הסכם אוסלו: לא יודעת לא אכפת לי ההתנתקות: הייתי נגד, אבל לא יודעת. שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד@%#!! כל כך! המלחמה בעירק: לא יודעת ס.ס להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? אתמול דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? וואו מזמן התקלחת? וואו מזמן. סתםDD: אתמול. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? כל יוםD: חשבת שאתה שמנים? לא יודעת חשבת שאתה רזים? לא יודעת רבת עם מישהו? היום קצת. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? שלשום חשבת שאתהנכשל במבחן? כל פעם שיש מבחן חשבת שאתם מצליח במבחן? אף פעם ישנת מחוץ לבית? מזמן לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? חשבתי, אבל אני לא יודעת. יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? נקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? בביתי הקט. תזכיר לי איך קוראים לך? שי <:

קרציבל

New member
../images/Emo23.gif

מה נשמע? טוב מה עשית היום? כלום אתה לומד בימי שישי? כה מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי O_ם איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בצד החדר-.- איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אני לא יושבת על כיסא לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כח. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בצד החדר מה יש לך מתחת לכיסא? אני לא יושבת על כיסא >:ם מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מוזיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? הא? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 2 בבוקר, התעוררתי סתם ככה ונשארתי ערה עד בערב השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 5 סמיילי מועדף: >:ם מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יאנה >: יש לכם מחשב בחדר? כה החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא זוכרת 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. המורה שלי לג"ג 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אנטון 2. אלינה מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סושי מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כלום כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? סושי וכשאתה מת מחום? סושי במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סושי -.- איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איכ איכ איכ איזה עוגה הכי טעימה? כלום מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? כלום.הכל משמין האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?הא? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לא אכפת עונה אהובה של השנה: סתיו ריח אהוב: דלק היית עושה צניחה חופשית? בכיף אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חשמלית על מה היית רוצה לנגן? פסנתר מה אתה אומר על הנוער של היום? חראD: איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא. אקח ביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא>< בשר מעודף: כלום גבינה מעודפת: כלום דג מועדף: כלום מאפה מועדף: כלום שתיה קרה מועדפת: נסטי אפרסק שתיה חמה מועדפת: כלום עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחחחחחח לא יש לך משקפי שמש? כה הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: O_ם קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? -.- היית השנה באילת? לא זוכרת ובכנרת? לא ובחו"ל? כה התגעגעת לבית ספר? כה יש לך שיער ארוך? הלוואי הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? וטפ אוהב לנסוע במוניות שירות? חחחחחח בטח יש לך כלב? כה וחתול? לא ואפרוחים? לא O_ם אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? כה חבל, כי הוא עוד ארוווווך..באסה מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור ומעל כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: לא יודעת צבע עור: רגיל O_ם דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ורוד 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. צהוב 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? ורוד באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לא אכפת קיבלת שיעורים? הא? מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיס רכבת O_ם החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? קיר |: תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כח יש אחים? כה אם כן, כמה? 3 ואיך קוראים להם? - יש איסיקיו? לא O_ם מסנג'ר? כה אימייל? כה סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? עשירה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כה ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? סקס מה עושה לך מצב רוח רע? מוזיקה כושלת כמו טוקיו הוטל או סיסטם מה עושה לך צמרמורת? קליקים בפרקי האצבעות אוהב שוקולד? לא >:ם אוהב חטיפים? לא >:ם איזה הכי? לא >:ם מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: ג"ג הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: החלקתי לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? לא זוכרת ובשיעור האחרון? לא זוכרת מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? כלום מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? כמו של ורוניקה מארס בעונה הראשונה הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה נו בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? רוני O_ם האם אי פעם אכלתם חול? לא ._. נשכתם את החבר/ה שלכם? כה צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? יש מצב שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא O_O צעקתם לאנשים מהחלון? כה צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא-.- לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כה האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 0 למצבך החברתי בשכבה: תלוי עם מי למידת התעניינותך בלימודים: 8 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 9 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 10 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? כלום אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? כלום להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לאדם אחד יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? תלוי ענבים או בננה? ענבים, ירוקים, קשים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה. אם אפשר רפלקס. canon eos ושיהיה 400D תודה<: צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? כלום החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? כלום מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? כלום מכונית-יפה או בטיחותית? כלום המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? איכ בעד/נגד: סמים "קלים": לא ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: לא קעקועים: כה הסכם אוסלו: הא? ההתנתקות: כה שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: לא המלחמה בעירק: איזה? להפציץ את הכור האטומי של איראן: כה מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? מקודם דיברת עם אבא? מקודם דיברת עם אח/אחות? לא מזמן התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? מקודם חשבת שאתה שמנים? אבל אני באמת שמנה ._. חשבת שאתה רזים? לא רבת עם מישהו? אתמול,אני חושבת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? הרבה@__@ חשבת שאתהנכשל במבחן? שנה שעברה חשבת שאתם מצליח במבחן? טחח ישנת מחוץ לבית? שלשום לא ישנת לילה שלם? שלשום חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? הא? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כל הזמן יש אלוהים? כה חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? כה תישן טוב הלילה? אני מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? תלאביב תזכיר לי איך קוראים לך? שֹהם

Rain must fall

New member
בלהבלהבלה

מה נשמע? סבב. מה עשית היום? ישנתי. אתה לומד בימי שישי? כן. =/ מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? חח בובה של דג. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? [אני בחדר של אחי] המ. יש ארון. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? עטיפה של סוכריה. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? במקלחת ובחדר שלי. מה יש לך מתחת לכיסא? אני יושבת על מיטה. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? אני שומעת מהחדר השני MTV. את השיר הזה עם כריסטינה אגילרה, עם הבולה מוקו שקו מפוואה XD איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בחוץ, ברמזור D: השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 בבוקר. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 בצהריים. סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יולי. יש לכם מחשב בחדר? כן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: עדן. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ש'. 2. ע'. 3. ח'. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. יולי. 2. נושי. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ספגטי. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס? D: כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק. וכשאתה מת מחום? גלידה. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא שלי ודודה שלי. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חח, לחמם שניצלים? D: איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל, פררה רוז'ה, אוריאו. איזה עוגה הכי טעימה? עוגת גבינה. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יכול להיות, נחכה ל19:30. P: מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי נראה לי. עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: פופקורן, ושלו כמובןןןןן. היית עושה צניחה חופשית? כן! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? פסנתר. על מה היית רוצה לנגן? אולי לחזור ללמוד קצת סקסופון. מה אתה אומר על הנוער של היום? לא כמו הנוער של פעם? XD איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה מקווה שאהיה במוזיקה. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יחסי ציבור די מעניין. בשר מעודף: פרגיות, המבורגר. גבינה מעודפת: בולגרית וחלומי. דג מועדף: לא אוהבת. אבל אם כבר אז טונה. מאפה מועדף: קוראסון? XD שתיה קרה מועדפת: קולה דיאט ונסטי דיאט. שתיה חמה מועדפת: תה. עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא. יש לך משקפי שמש? כן. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: Geatest hits 2 - Queen. קנית השנה יומן? כן. אתה באמת כותב בו? תאמת שהשנה פחות או יותר. היית השנה באילת? כן. ובכנרת? כן. ובחו"ל? כן. התגעגעת לבית ספר? לאאאאא. יש לך שיער ארוך? כן יחסית. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? כבלים של המחשב. אוהב לנסוע במוניות שירות? המ, אני בסדר עם זה. יש לך כלב? לא. וחתול? לא. ואפרוחים? לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון? לא. חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כתומה עם שרוולים לבנים. צבע עיניים: ירוק חום. צבע שיער: חום. צבע עור: לבן. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כתום. 2. תכלת כחול. 3. סגול. 4. ירוק. 5. צהוב. ירוק או לבן? ירוק. צהוב או כחול? כחול. אדום או לבן? לבן. שחור או לבן? לבן. כחול או תכלת? תכלת. ורוד או סגול? סגול. ירוק או ירקרק? ירקרק. זהב או כסף? כסף. דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אני לא מתה על ורוד, וזהו חוץ מזה. 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ורוד זוהר. מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור. מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת. באיזה צבע החדר שלך? כתום. איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כתום. קיבלת שיעורים? לא. מה שם השיר האחרון ששמעת? משהו של ג'ניפר לופז. [MTV בטלויזיה] מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מטקה. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר. [
] תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מקרר. יש אחים? כן. אם כן, כמה? 2. ואיך קוראים להם? שגיא ונלה. יש איסיקיו? כן. מסנג'ר? כן. אימייל? כן. סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? קשה לבחור. אבל נראה לי שריאליטי. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא יודעת. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? שחקנית. ורוד-צבע פקאצי או יפה? פאקצי
מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים ואנשים שאני אוהבת. מה עושה לך מצב רוח רע? שצועקים עליי, לחכות. מה עושה לך צמרמורת? קיצ'י במקום מסויים ביד. אוהב שוקולד? כן, בערך. אוהב חטיפים? כן. איזה הכי? דוריטוס. מקצוע אהוב: ספרות המוזיקה. מקצוע שנוא: מת'. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: החלקתי באמצע השכבה. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן. לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7/7 ורבע. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט'. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מוזיקה. ובשיעור האחרון? תיאוריית המוזיקה. מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? חמאת בוטנים. מביא בקבוק מים? לפעמים. איזה תיק יש לך? משובץ של ריפ קארל. הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם כמה מישהוים. בהסעה או ברגל? באוטו. איך קוראים למחנך/ת? גאולה.

Beyond Perfect

New member
וואי זה ארוך...

מה נשמע? סבבה מה עשית היום? הייתי בהמשך יומולדת של חברה הכי טובה שלי... עם המשפחה :) אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? שטיח איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? על הרצפה, אחרי אתמול זה כבר חום מהבוץ חח איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? כרגע הייתי שם, אין. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על הקיר מטר ממני מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? דנידין - הסוד שלי ממך.. נראה לי ככה קוראים לזה... מישהו מתקשר לאחותי וזה הצלצול חח איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? במסדרון השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא יודעת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: היום, ב-14 סמיילי מועדף: :) מישו שלא ראיתם הרבה זמן: וואי.. יעל השוודית יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ליאת 2. ערן 3. אמיר 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. לי 2. מתן מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פנסיט מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? קרמבו וכשאתה מת מחום? בא לי מקלחת במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא, רק היא מכינה חח מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אני לא. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל פקאן איזה עוגה הכי טעימה? העוגה של אליאן (חברה שלי).. שוקולד משהו בן ז*** מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה עם ריבת חלב האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ברור... יומולדת 20 של חברה הכי טובה שלי.. 3 ימים של חגיגות!! מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית בגובה מטר+.. פינוק! עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: פרחים אחרי הגשם היית עושה צניחה חופשית? כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? על הפרצוף.. חח איזה מגמה היית בביה"ס? טכנולוגיה, משפט עברי ואומנות. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כימיה בשר מעודף: שניצל גבינה מעודפת: לבנה, צפתית דג מועדף: טונה מעושנת מאפה מועדף: מתוקיםםםםם... קרואסון :) שתיה קרה מועדפת:
ודיאט קולה שתיה חמה מועדפת: תה לואיזה, קפה טעים כזה... עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן, יומן מורה. היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן, ברעך הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מסקרה שנפלה לי אוהב לנסוע במוניות שירות? לא. יש לך כלב? 2 וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? עוד לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. אני יודעת מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חום צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור חום צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. ירוק 3. שחור 4. ורוד 5. כתום ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? אדום שחור או לבן?שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 תכלת 2 טורקיז 3 לבן 4 לא דעת 5 אנערף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זוהר מהו הצבע השולט בארון שלך? נראה לי חום ושחור... וקצת ורוד מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק באיזה צבע החדר שלך? אפרסק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אפרסק קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? story of a girl מה הדבר האחרון שקנית השבוע? קונדומים Oo החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תמיד תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? דלת תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? הייתי שם.. אין לי כח לרדת 2 קומות.. אבל נראה לי את אמא שלי מכינה משהו יש אחים? כן אם כן, כמה? אח אחד, 2 אחיות ואיך קוראים להם? חסוי יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? וואו... נשואה +2, מרוצה מהעבודה שלי... נראה לי כמו שאני עכשיו רק קצת יותר בוגרת ומנוסה כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כו ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? בדיחה מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מפגרים מה עושה לך צמרמורת? זה לא חינוכי לכתוב את זה אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? דוריטוס מקצוע אהוב: תורה וספרות מקצוע שנוא: ספורט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: יש מלא.. חחח לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? נראה לי שכן.. חחח לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? א-ה איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? תנ"ך ובשיעור האחרון? לא זוכרת מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שאמא מכינה לי מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? עם פרחים.. ממקסיקו.. והשני זה תיק בצפר כחול רגיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם ילדים שרואים אותי בדרך בהסעה או ברגל? ברגל, אני גרה מטר משם איך קוראים למחנך/ת? חחחחחחח אני חצי מורה... האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? חח כן.. אנחנו בכרמיאל :) הייתי באה גם עם נעלי בית... האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 5 למצבך החברתי בשכבה: 10 למידת התעניינותך בלימודים: 10 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: 10 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 7 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: חחחח וואי לא יודעת לכתב שלך: 10 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? בהירה כאילו? חחח בהירה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? מעולה ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? =\ החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? =\ מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צמיר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": בעד, שכל אחד יעשה מה בראש שלו ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: סבבה חחח קעקועים: בעדדדד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד

Beyond Perfect

New member
החצי השני

מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? כרגע דיברת בסלולרי? לפני כמה דקות דיברת עם אמא? לפני חצי שעה בערך דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? כנ"ל התקלחת? היום בצהריים.. נראה לי בסביבות 3 אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היוםםםם... ביומולדת של חברה הכי טובה שלי חשבת שאתה שמנים? חחחחחח כרס מחמד חשבת שאתה רזים? אנערףף... רבת עם מישהו? ממזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? עכשיו, חזרתי הביתה ב-7... וקמתי ב-1 בצהריים חשבת שאתהנכשל במבחן? כשהייתי בבצפר חשבת שאתם מצליח במבחן? כנ"K ישנת מחוץ לבית? היום, נרדמת באוטו חחח לא ישנת לילה שלם? היום חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? אני כבר יודעת יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? נראה לי שכן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 3 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? כן איפה היית רוצה לגור עכשיו? בכרמיאל תזכיר לי איך קוראים לך? יולי

../images/Emo178.gifעונה

מה נשמע? ברוך ה',מה איתך? מה עשית היום? כלום,היתי בבית. אתה לומד בימי שישי? בלי השביתה? כן. מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הדובי המתוק שלי
איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? במגירה בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? במגירה לידי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? הכיסא שלי. לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ליד המיטה שלי בחדר. מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? "גל רודף גל." איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? ברמזור. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: ממ..חמש וחצי ניראלי. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4. סמיילי מועדף: :) מישו שלא ראיתם הרבה זמן:דוד שלי. יש לכם מחשב בחדר? כן. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: בר. 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. עדי 2. אביטל 3. אופיר 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ירדן 2. אבא מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? צי'פס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? תה ועוגיה :]] כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? כלום. וכשאתה מת מחום? גלידה :]] במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אתי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? לא יודעת איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? פיסטוק איזה עוגה הכי טעימה? עוגת ביסקויטים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ניראלי שכן. בגלל משו שהיה עם אמא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש מיטת יחיד,אבל אני הכי אוהבת מיטת וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף :) ריח אהוב: פארטי היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה חשמלית מה אתה אומר על הנוער של היום? מדרדרים,אונס בכל מקום איזה מגמה היית בביה"ס? לא היתי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ..לא ניראלי בשר מעודף: בשר הודו גבינה מעודפת: גבינת נפוליאן דג מועדף: פילה מאפה מועדף: עוגיה שתיה קרה מועדפת: תה קר בטעם אפרסק שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: דיסק שצרבתי. קנית השנה יומן? כן. אתה באמת כותב בו? כן. היית השנה באילת? לא. ובכנרת? בחופש הגדול. ובחו"ל? לא. התגעגעת לבית ספר? לא. יש לך שיער ארוך? כבר לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? שטיח אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא. לא. וחתול? לא. ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז. אתה רוצה שיגמר השאלון? לא. חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יופי :]] מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חומות צבע שיער: חום צבע עור: חום כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. לבן 2. אדום 3. תכלת 4. צהוב 5.צהוב ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? לבן שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כתום 2 ורוד 3 -- 4 -- 5 -- עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתומה ניראלי מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן ניראלי מהו הצבע שמאפיין אותך? לא חשבתי על זה,אבל ניראלי שצהוב באיזה צבע החדר שלך? סגלגל איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? תכלת קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת "לפעמים" של היהודים מה הדבר האחרון שקנית השבוע? עגיל לאף חח החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? באמצע כזה חח תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה שלי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? כוסות יש אחים? אחות 1 אם כן, כמה? אחות 1 ואיך קוראים להם? תמי יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? האמת? מנסה לא לדמיין. עדיף שלא. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא. ורוד-צבע פקאצי או יפה? לא אוהבת. מה עושה לך מצב רוח טוב? לצאת,לשמוע מוזיקה מקפיצה, לקנות בגדים :]] מה עושה לך מצב רוח רע? כשמעצבנים אותי,כשלא הולך לי במשו,כשאני נזכרת בכל מיני דברים. מה עושה לך צמרמורת? סיפורים מצררים אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? צי'טוס גבינה מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: אנגלית הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אני בת :]] באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 ורבע-7 וחצי. איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח'. איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ממ.רגע. *פותחת יומן* ביולוגיה ובשיעור האחרון? אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? אבוקדו בדר"כ. מביא בקבוק מים? כן. איזה תיק יש לך? אחד תכלת,ואחד אדום. הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם מיכל. בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? רחל. האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? חח לא. לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? חח לא. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חחחחחחחחח כן
-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: 8 למידת התעניינותך בלימודים: 4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 5 לחיים שלך: 3 למראה החיצוני שלך: 6 לחוכמה שלך: 0 ליחסם של ההורים כלפיך: 7 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 5 לכתב שלך: 8

המשך..

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אם כבר אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה,הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קריםםםםםם דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות עליהם לחיות או למות? לחיות,למרות הכל. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? חובה לספר לאדם אחד שסומכים עליו! יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב :]] ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה של הפלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לא זה ולא זה האמת. החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי-סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים. טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי :]] עוגת גבינה או עוגת קצפת? עוגת גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם. המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה :]] יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד!! ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: מזה? קעקועים: בעד. הסכם אוסלו: בעד. ההתנתקות: נגד!! שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד. המלחמה בעירק: בעד. להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שעתיים דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני שעה בערך דיברת עם אבא? לפני שעתיים בערך. דיברת עם אח/אחות? ב9 בערך. התקלחת? ב7 בערך. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? שנה שעברה,התפוחי אדמה של אמא של סאפ :]] חשבת שאתה שמנים? אף פעם האמת חח. חשבת שאתה רזים?תמיד. רבת עם מישהו? לא זוכרת. לפני הרבה זמן. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? בלילות הלבנים. חשבת שאתהנכשל במבחן? במבחן האחרון שלי חשבת שאתם מצליח במבחן? במבחן במתמטיקה ישנת מחוץ לבית? שבת שעברה לא ישנת לילה שלם? בחופש הגדול,בלילה לבן עם סאפ וישנוף חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו חח חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? מקודם כששאלתם את השאלה הזאת יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? כן. תישן טוב הלילה? בעז"ה,אני מקוה שכן. איפה היית רוצה לגור עכשיו? בפנימייה בקרית שמונה. תזכיר לי איך קוראים לך? מור :]]

ארכוש 1

מה נשמע? מעולה מה עשית היום? ארוחה משפחתית והרבה הרבה יונתן
אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? חתולה איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לידי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? וואו.אממ.. בבית של מאי? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? מיטה. אני הולכת על המיטה בתיאור הזה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בארון מה יש לך מתחת לכיסא? קולב בגדים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? דה אנד של הדורס איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? ברמקול השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא יודעת. אני מניחה שקמתי בכל שעה אפשרית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל סמיילי מועדף: :) מישו שלא ראיתם הרבה זמן: באמת הרבה זמן? סבתא..
יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: סופי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: לא אכתוב פה, אבל יש בדיוק 3. 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. יונתן 2. מאי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אין מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? לא יודעת :S שקשוקה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק רותח וכשאתה מת מחום? פשוט קרח במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? הרבה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? הרבה איזה עוגה הכי טעימה? קינמון מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יש כמה, וכי קרו בהם דברים חשובים. [לטוב ולרע] מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. יחיד אין מקום ללישון יחד, זוגית זה גדול מדי, זה כיף להיות קרובים, קומותיים זה סתם ווחצי זה הכי D: עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: אתר ויונתן היית עושה צניחה חופשית? חס וחלילה אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא, אבל יקנו לי באס ליומולדת D: על מה היית רוצה לנגן? באס מה אתה אומר על הנוער של היום? נחמד איזה מגמה היית בביה"ס? אומנות פלסטית קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: חסה גבינה מעודפת: קשקבל ופרמזן D: דג מועדף: חסה מאפה מועדף: בורקס שתיה קרה מועדפת: נסטי אפרסק שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לפעמים יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? דפים אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? לא ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? באמצע הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? כן יש לך כלב? לא וחתול? כן ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז של המרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ירוק צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: רגיל דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: ירוק, שחור, אפור, חום, כתום 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 אין 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך? עע מהו הצבע שמאפיין אותך? ירוק באיזה צבע החדר שלך? לבן אצל אמא, כתום אבא איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ירוק קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? Another Brick In The Wall (Part I) מה הדבר האחרון שקנית השבוע? בייגלה, עמק ביס, מארס ודנונה פקאן מצופה שוקולד החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? שלי? מסודר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? קיר תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מיקרו יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? ליר יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? כלום איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא מדמיינת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? משהו במוזיקה ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי מתי איפה כמה ולמה מה עושה לך מצב רוח טוב? בעיקר יונתן D: מה עושה לך מצב רוח רע? כשהופכים לי את היוגורט! מה עושה לך צמרמורת? לא הרבה אוהב שוקולד? מאוד אוהב חטיפים? כן איזה הכי? הכל מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: מתמטיקה וספורט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא אוהבת שאלות כאלה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? להשמנה לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? לא זוכרת כבר איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? למי אכפת? ובשיעור האחרון? כנ"ל מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא מביאה מביא בקבוק מים? לא תמיד איזה תיק יש לך? ג'אנספורט קורדרוי חום הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם אנשים בהסעה או ברגל? רגל איך קוראים למחנך/ת? - האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? כן, מסכן
צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה: 5 למידת התעניינותך בלימודים: 2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 2 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 3 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 3 לכתב שלך: 3 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שתיהן שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? כלום אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה הוא אני שתייה-מיים קרים או פושרים? פושרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות, אאל"ט סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פילם צבי הנינג'ה או פוקימון? ;;;;;;;;;;;;;;;.... צבי הנינג'ה.. פוקימון.. צבי הנינג'ה... פוקימון........... די >: החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לא זה ולא זה החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? כלום.. מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים כי יש להם זזמזמזמממזמממממממממממממממממ מעצבן טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לא זוכרת מי אלה יהודה סעדו או הראל מויאל? יאק בעד/נגד: סמים "קלים": אין דעה ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: אין דעה קעקועים: בעד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד המלחמה בעירק: נגד מלחמות להפציץ את הכור האטומי של איראן: לא יודעת

ארכוש 2

מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? מזמן דיברת בסלולרי? מזמן טיפה פחות דיברת עם אמא? חצי שעה דיברת עם אבא? באיזה 8 דיברת עם אח/אחות? לפני שעה וחצי כזה התקלחת? היום בצהריים אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא מזמן חשבת שאתה שמנים? אף פעם חשבת שאתה רזים? כל הזמן, כי אני צריכה להשמין רבת עם מישהו? כמה ימים רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? הרבה זמן חשבת שאתהנכשל במבחן? במבחן האחרון חשבת שאתם מצליח במבחן?
ישנת מחוץ לבית? שישי שעבר, ומחר כנראה שוב לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת... יחסית מזמן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים, והיום התווכחתי על זה עם אח שלי חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? בשאלה ההיא יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1, לא צריך יותר ממנו ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? כן איפה היית רוצה לגור עכשיו? פה טוב לי תזכיר לי איך קוראים לך? יער

חלק ראשון ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

מה נשמע? הכל סבבי בבי! מה עשית היום? ישנתי. עד שלפתע נשמע צרחה שפילחה את האוויר... חגי התעורר וצרח שהוא רוצה לאכול >.>" אתה לומד בימי שישי? לצערי- כן -.-" מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? המעלי בית שלי 3: איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ~מחפשת~ נופ. אין. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? ~ממשיכה לחפש~ גם פה אין. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? המחש, וערימה של דפים מפוזרים. (אתם לא רוצים לדעת איך זה נראה. זה ווארי ווארי ספוקי) לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא תאמינו, אבל באמת הלכתי לבדוק! מה יש שם? כרוב סגול. פיכסע! איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא? דפים וסיכה לשיער מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? בזזזזזז בזזזזז של המחשב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? של הרמקולים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 19:00 סמיילי מועדף: XD מישו שלא ראיתם הרבה זמן: ברק :( יש לכם מחשב בחדר? נופ החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אביעד (רוצח שיניים! תמות!) 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אבא 2. אמא 3. הורים 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ברק 2. דר מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שוקולד!!!!!
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קוקומן כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? בעלה של אחותי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? עוגות, עוגיות, בקיצור: כל המאפים! D: איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקו-מוקה איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד-צ'יפס מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? דונאט האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אם רק הייתי מסוגלת ללכת למפגש ישרא, אז כן. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית. כי אפשר לישון באלכסון, או לדפוק יד בעין של מי שישן לידך. עונה אהובה של השנה: חורף!!! ריח אהוב: פלוצים היית עושה צניחה חופשית?בארור! כי מאגניב של המאגניב! O: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על העצבים P: על מה היית רוצה לנגן? גיטרה *______* מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא הנוער של הלילה איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין לא במגמה ^^" קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לנגן על השיניים. בשר מעודף: אמממ... של תרנגולת? ^^" גבינה מעודפת: כל סוגי הגבינות! בעיקר את האלה של העכברים עם החורים האלה... דג מועדף: דניס מאפה מועדף: עוגות? עוגיות? ^^" שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? באמצע שיעורים משעממים- כן. יש לך משקפי שמש? נופ הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? לא יומן אחד, אלא 2 יומנים! אחד של הלו קיטי ואחד של נארוטו (ב 5 ש"ח! ~מרגישה גאה בעצמי~ אתה באמת כותב בו? בארור! O: היית השנה באילת? בחופש הגדול ובכנרת? כן... נראה לי... ובחו"ל? לא -.-" התגעגעת לבית ספר?לשיעורי אומנות, כן. למורה עם השפם המטריד- לא! יש לך שיער ארוך? אני לא אוהבת שיער ארוך. לא לי לפחות... יש אנשים שזה יותר יפה להם... הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את המכנסיים שאני לובשת? אוהב לנסוע במוניות שירות? שונאת נהגי מוניות. פרא אדם. חושבים שהעולם שייך להם. יש לך כלב? היה לי. ל3 ימים. עד שמצאנו את הבעלים שלה. וחתול? אהא D: ואפרוחים? היו... אתה גר במרכז בדרום או בצפון? איפה נמצא ירושלים? O: אתה רוצה שיגמר השאלון? כןןןןןן!!!!! >< חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. תמות >.>" מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: חום צבע שיער: חום- אדמדם צבע עור: כושית! O: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. שחור 3. לבן 4. ירוק 5. וורוד זועק! *_____* ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? לבן שחור או לבן? זאת שאלה מכשילה? כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? וורוד ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? כסף *_____* (מאני מאני) דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 צהוב זועק 2 כתום 3 זהב 4 כסף 5 ? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? זהב מהו הצבע השולט בארון שלך? לבן מהו הצבע שמאפיין אותך? תכלת באיזה צבע החדר שלך? סגלגל איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? צבעוני. לא צבע אחיד. קיבלת שיעורים? של בצפר? כן. לצערי -.-" יש לי עבודות במדעים ובספרות. אני במשבר. מה שם השיר האחרון ששמעת? טוק טוק על הדלת. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מתנה לבר מצווה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן XD תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? עוד מחשב תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? כיור יש אחים? יאפ אם כן, כמה? 4 (לא כולל אני) ואיך קוראים להם? רני, רחלי, חן ויוסף. יש איסיקיו? לא מסנג'ר? לא אימייל? בארור! O: סרט מצוייר או אמיתי? מצוייר טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מתחת לחופה. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? עיצוב אופנה ורוד-צבע פקאצי או יפה? שניהם... מה עושה לך מצב רוח טוב? כשאני פוגשת את החברים שלי. מה עושה לך מצב רוח רע? הורים. מה עושה לך צמרמורת? קור אוהב שוקולד? תגידו לי, מה אתם מחורפנים?! יחי השוקולד! יעעעע!!!! אוהב חטיפים? בערך... איזה הכי? אפרופו מקצוע אהוב: אומנות מקצוע שנוא: תושבעעעעע הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שיברתי עם חברה שלי וידיד שלי ובאמצע שדיברתי הפלצתי... והם שמעו את זה XDDDD לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? אף פעם לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? עברתי שינוי מין בעת לידתי וקוראים לי רוחמה באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 בבוקר איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? יש לנו מערכת לא מסודרת, אז כל פעם זה משתנה... ובשיעור האחרון? אתם מנסים לעצבן אותי? T.T מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוקולד מביא בקבוק מים? לפעמים... אם אני בכלל זוכרת... איזה תיק יש לך? תיק עם פרפרים צבעוניים *___* הולך לבד לביצפר או עם מישו? לפעמים לבד, לפעמים חברה באה לאסוף אותי. בהסעה או ברגל? ברגל. עושים ספורט... איך קוראים למחנך/ת? עידית. (עוברת בי צמרמורת רק מהשם הזה)

חלק שני ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

האם אי פעם אכלתם חול? אולי כשהייתי קטנה... נשכתם את החבר/ה שלכם? ~חיוך זדוני~ צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן כן. זאת אני XD שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כואב הלב, אבל... כן -.-" צעקתם לאנשים מהחלון? ~גבגבות~ צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? כן XD לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן. היה איזה יום אחד שיצאתי עם פיג'ימה ולא שמתי לב. אף אחד לא ישכח לי את זה לעולמי עד -.-" האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? ~בודקת~ לא. אבל יש לי של מיני מאוס! D: -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: 4 למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 6 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: 6 (שלא תחשבו שאני מזניחה את עצמי. פשוט לא ממש אכפת לי עם הבגדים באופנה או שלא. אני אוהבת את מה שאני לובשת, ולא שמה *** על מה שאנשים חושבים.) לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 7 לכתב שלך: 3 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שחורה (איזו גזענות!) שיעור לשון או חינוך גופני? חינוך גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות עליהם XD לחיות או למות? למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לפחות לאדם אחד יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב. חוץ מפסח, שאין מה לאכול >.> ענבים או בננה? בננה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבת הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? מצלמה של פלאפון (לא שיש לי פלאפון, אבל עדיין...) צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון *____* החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי-סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? זבובים. טעם באוכל-מתוק או מלוח? חמוץ מלון או צימר? לא זה וןלא זה. עדיף כבר את הטבע. יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? המורה לתנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל! DDDD:::::: (כי הוא ממעלה אדומים) בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעד. שיתלבשו איך שבא להן קעקועים: נגד הסכם אוסלו: נגד ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברת בסלולרי? אין לי דיברת עם אמא? לפני 45 דק' בערך... דיברת עם אבא? לפני 45 דק' בערך... דיברת עם אח/ לפני שנה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? קרמבו *______* חשבת שאתה שמנים? שבת חשבת שאתה רזים? יום רביעי, כשחיבקתי חברה. רבת עם מישהו? אבא ואמא. כל הזמן... רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום בבוקר חשבת שאתה נכשל במבחן? כל הזמן חשבת שאתם מצליח במבחן? במבחן בספרות, לפני שבועיים. ישנת מחוץ לבית? לפני 3 שבועות בערך... שבת סמינריון. לא ישנת לילה שלם? ערב בנות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו כשחושבים על זה... ^^" חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? בשאלון הזה. עיצוב אופנה. יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אף אחד ישנת טוב אתמול? לא >.>" תישן טוב הלילה? מקווה

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gifאוה. ארוך.

מה נשמע? בסדר.. מה עשית היום? הייתי בעזריאלי ופגשתי את שיר
אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אין><" איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת למיטה שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על המדף קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? כיסאXD" לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח.. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מאחוריי מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? עכשיו מעונן-אביב גפן. (הא!) איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? ברמזור, כנראה השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 3:45
השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 14:05 סמיילי מועדף: לא יודעת, כל התפוזונים
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש מלא יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: שאי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. המורה לפיזיקה 2. המורה לאנגלית 3. המורה לג"ג 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. שיר, רית 2. שחר (מצטערת. באלי לחבק את שלושתם, הוועידות איתם עושות לי טוב
) מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פופקורן מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס עם חלב כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק גריסים
וכשאתה מת מחום? גלידה, כמובן במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמאבא (שניהם) מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה. ספגטי, עוגות, כדורי שוקולד, סלט... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה? גבינה פירורים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות.. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא בטוחה מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עדיף וחצי. עונה אהובה של השנה: קיץ ריח אהוב: לא יודעת היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? בקרוב גיטרה (
) על מה היית רוצה לנגן? ^ מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של דבר. איזה מגמה היית בביה"ס? עד עכשיו הייתי באומנות XD" קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בינתיים לא בשר מעודף: אין חיה כזאת....... גבינה מעודפת: לאדעת דג מועדף: אין חיה כזאת מאפה מועדף: יש יותר מדיי XD" שתיה קרה מועדפת: דיאט קולה/קולה/תותבננה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? קליפטון על המשקפיים נחשב? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: שוםכלום קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? לפעמים היית השנה באילת? כן ובכנרת? בחופש הגדול ובחו"ל? השנה, לא התגעגעת לבית ספר? ממשממש לא יש לך שיער ארוך? בערך הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מראה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יאי[?] מה צבע החולצה שלכם עכשיו? לבן צבע עיניים: חום צבע שיער: חום כהה צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. אדום 2. לבן 3. שחור 4. ירוק 5. צהוב ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? תלוי במצברוח ורוד או סגול? שומדבר |: ירוק או ירקרק? ירקרק זהב או כסף? ....... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? כתום גזר XD" מהו הצבע השולט בארון שלך? לא יודעת.. לבן נראלי מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודעת. לבן XD" באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אדום XD" קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? עכשיו אני שומעת 'נכנע לך- ברי סחרוף' (אל תהרגו אותי אם זה לא השם..:|) מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אוכל?D: החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מטבח[?] יש אחים? כן אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? *** יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי איזה טלנובלות או תוכניות ריאליטי? אם כבר אז טלנובלות............. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? בת 24?
כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? לא זה ולא זה. פשוט לא מתה על הצבע.. מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה, וחברים שהם לא חסרי טאקט ויודעים מתי אני מצוברחת. מה עושה לך מצב רוח רע? חברים שהם ההפך מהאלה בשאלה הקודמת. מה עושה לך צמרמורת? הרבה דברים אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? לאדעת.. במבה מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: כל השאר |: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא יודעת. לא זוכרת פאדיחות. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? ניסיתי לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אני מתחילה שעה שניה
וזה זה"ב ובשיעור האחרון? מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? גבינה לבנה. מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? רגיל הולך לבד לביצפר או עם מישו? נוסעת עם מי שבתחנת אוטובוס באותו זמן שאני שם. (לבד) בהסעה או ברגל? אוטובוס איך קוראים למחנך/ת? אילנית

../images/Emo216.gif../images/Emo71.gif2.

האם אי פעם אכלתם חול? לא כזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם? כנ"ל צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא נראלי צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:9 למצבך החברתי בשכבה: 7? למידת התעניינותך בלימודים: 5? למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 5 לחיים שלך: 5 למראה החיצוני שלך:4 לחוכמה שלך: 5 ליחסם של ההורים כלפיך: 4 למידה בה אתה אוהב קולה: 8 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 5 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? לא יודעת
הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? לא יודעת שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? בינתיים לחיות.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי איזה סוד יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? תלוי איזה. ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? אייסקפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון XD החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ של הזבל החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? חמישיה קאמרית P: מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שניהם. מאודד טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח בדר"כ מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? שתיהן חופרות...... יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל, אם כבר. בעד/נגד: סמים "קלים":
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
קעקועים:
הסכם אוסלו:
ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן:
מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך דיברת בסלולרי? לפני חצי שעהXD דיברת עם אמא? לא יודעת.. היום? דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? כנ"ל התקלחת? כנ"ל אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? יום חמישי חשבת שאתה שמנים? עכשיו[?] חשבת שאתה רזים? בכתה ד'
רבת עם מישהו? היום :\ רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת חשבת שאתהנכשל במבחן? כל הזמן[?] חשבת שאתם מצליח במבחן? לעיתים רחוקות ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת לא ישנת לילה שלם? לפני חודש בערך[?] חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? עכשיו
חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא יודעת יש אלוהים? ייתכן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? ייתכן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 6 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? ייתכן איפה היית רוצה לגור עכשיו? במקום אחר. תזכיר לי איך קוראים לך? נוגה

עדן גפן

New member
Don't, Don't you want me?../images/Emo178.gif../images/Emo190.gif|פיס|

מה נשמע?בסדר מה עשית היום? הייתי בת"א אתה לומד בימי שישי? לא:| מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?אמ, כלום. איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בחדר שלי חח איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לי מושג קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר בחדר של אחותי חח לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כח!! איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בשירותים\חדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא? אמ, כלום? חח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מי תרצי- גידי גוב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?Well, אין לי אור אדום חח השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: אמ, פשוט לא ישנתי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:17:30 נראה לי סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: ל' יש לכם מחשב בחדר? לא, במסדרון החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אמ, אולי איטן.. אבל אנל'א בטוחה בכלל 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.דניאל 2.נוי 3.שחף 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ג'וני בוי 2.אביב *אני פשוט חושבת שהם היחידים שיבינו אותי* מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אורז ושניצל מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? אמ, כלום. שונאת לאכול בוקר. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לשתות שוקו:] וכשאתה מת מחום? ארטיק חח במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא ואמא!! מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פסטה! יאמי:] איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד, נוגט.. איזה עוגה הכי טעימה? בראוניז! מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? שונאת מאכלים של חנוכה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? בערך אם כן, למה? כי קניתי עוד חולצה מהממת של הביטלס!:] מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה: סתיו ריח אהוב:טונה! היית עושה צניחה חופשית? לא! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? חליל צד, גיטרה וקצת פסנתר על מה היית רוצה לנגן?טוב פסנתר! מה אתה אומר על הנוער של היום? אני חלק ממנו.. ואני לא מכלילה איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין:| אומנות, מד"ח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמ. שפות בעיקר בשר מעודף: לא יודעת גבינה מעודפת: כנ"ל דג מועדף: כנ"ל>< מאפה מועדף: כנ"ל!! שתיה קרה מועדפת: קוקה קולה דיאט לימון!!!@!@$ שתיה חמה מועדפת:שוקו? עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חחח פעם הייתי עושה יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אייבי רואוד קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? כן היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן!:] ובחו"ל? לא:| התגעגעת לבית ספר? לאאאא! יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רגליים [שלי], רצפה. אוהב לנסוע במוניות שירות? כןן!:] יש לך כלב? כבר לא:( וחתול? לא! ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום אתה רוצה שיגמר השאלון? אמ לא כ"כ משעמם לי חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור עם הדפס ביטלס!:] צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שחור צבע עור: אמ, אין הגדרה.. אני מניחה שלבן.. [מה זה חשוב לעזזאל?] דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור+ אדום 2.בורדו 3.ירוק כהה 4.לבן 5.כחול כהה? חח סתם. לא יודעת עוד. ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדוםםםםםם!!! שחור או לבן? שחור!:] כחול או תכלת? כחול! ורוד או סגול? ורוד! שונאת סגול. ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1.כתום 2.סגול 3.שזיף, קרם, ורוד מיושן, ירוק בקבוק [שאר שמות פלצניים#$^%^*] 4.צהוב 5. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?כתום! מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור+ אדום מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור+ אדום באיזה צבע החדר שלך? בז' וקיר אחד בצבע חיימאר.. [איך כותבים את זה?] איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שחור+ אדום אבל לא הסכימו לי כי אמרו שזה יהיה חשוך:| קיבלת שיעורים? לא:| מה שם השיר האחרון ששמעת? Feep the faith-Bon Jovi מה הדבר האחרון שקנית השבוע? חולצה של הביטלס!:] החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? קיר תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אמ, שולחן יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? נועם ויובל יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות.. ואני שונאת את שניהם. איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מעדיפה לא לדמיין את העתיד. כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ממש ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי איזה מה עושה לך מצב רוח טוב? צבעים יפים, מוזיקה טובה, כתיבה טובה מה עושה לך מצב רוח רע?מוזיקה גרועה בעיקר מה עושה לך צמרמורת? הקול שלי:] אוהב שוקולד? רק מריר אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב:אומנות, מד"ח, ספרות. מקצוע שנוא: כל השאר.. הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: אין לי כח.. חח פאדיחה. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 10 דק' לפני ההסעה:] איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? יא' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?מאיפה אני אמורה לזכור? ובשיעור האחרון? כנ"ל>< אבל נראלי אנגלית מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? טונה סגידה! מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך? אמ, של פוקס כזה מרובע.. משופצר!:] הולך לבד לביצפר או עם מישו? הסעה בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? רווית

עדן גפן

New member
ו-2..../images/Emo190.gif|פיס|

האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? חח לא חבר אבל כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? ברור!:] שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא:| צעקתם לאנשים מהחלון? כן חח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא! לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן.. האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא חח אבל היו! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8.5 למצבך החברתי בשכבה: מכירים אותי כולם וזה אבל אני לא בטוחה שאוהבים אותי אז נגיד 5 למידת התעניינותך בלימודים:0 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9.9!!:] לחיים שלך: 0.5 למראה החיצוני שלך: 10!
לחוכמה שלך: 10!!:] חח ליחסם של ההורים כלפיך: של אמא? 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10!!! אבל רק דיאט [ועדיף שיהיה לימון] להישגיך בלימודים: 2 לכתב שלך:1 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? ספורט! ברור! הורדות ידיים או משיכת חבל? לא זה ולא זה. נו. אני חלשה. אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אני אתה והוא [ומשה הקנגרו!!!!] שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לא יודעת.. לא הצלחתי למות עדיין=] סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? לא טוב זה אידיוטי ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? גם וגם צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון. יש לי טראומה מהנינג'ות החארות!!:( החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? מה זה משנה? הכל אותו חרא החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי סטור! מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי! עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית!!! המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? להיסטוריה כפרעליה!:] יהודה סעדו או הראל מויאל? אמ, לא מבינה בזה אבל נראה לי סעדו בעד/נגד: סמים "קלים": עזבו אותי באמא שלכם.. ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: כנ"ל קעקועים: שכל אחד יעשה מה שטוב לו! וקעקועים זה שולט אז שש. סתם. הביאו נא דעתכם:] הסכם אוסלו: בעד! ההתנתקות: בעד!! שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד:| המלחמה בעירק: נגד! להפציץ את הכור האטומי של איראן: לא בטוחה מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אמ, לפני חצי שעה דיברת בסלולרי? אמ, לפני בערך חצי שעה גם חח דיברת עם אמא? לפני 20 דק'? דיברת עם אבא? אוווו זה היה מזמן!! חחח לפני 14 שנים=\ דיברת עם אח/אחות? אמ לפני איזה שעה התקלחת? בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אמ, מזמן חשבת שאתה שמנים? חשבתי שמי שמנים!?:| חשבת שאתה רזים? אה? חשבתי שמי רזים?!# רבת עם מישהו?בטח היום מתישהו רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לא קורה.. אם כבר אז אני נאבקת לישון חשבת שאתהנכשל במבחן? כמעט תמיד חח חשבת שאתם מצליח במבחן?אמ, אף פעם כמעט ישנת מחוץ לבית? דווקא מזמן לא ישנת לילה שלם? שלשום? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? ברור, כי זה מעניין אותי. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא הרבה יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא נראה לי. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? ת"א תזכיר לי איך קוראים לך?עדן

../images/Emo203.gifתמיד פחדתי להשתגע...

מה נשמע? הכל בסדר מה עשית היום? הרגע קמתי... אתמול... נמ ישנתי, גמרתי את הארי פוטר החדש, הייתי עם שמנד בעיר אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אגגגג איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ממ על הרצפה.. איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לי בחדר קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? חח אין לי מקום זה שולחן קטנטן שיושבים איתו על המיטה לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השולחן מה יש לך מתחת לכיסא? מיטה חחח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? כלום לא עצוב איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? הו השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: שלוש או ארבע לפנות בוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: אחת בצהרים, שתיים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: :) יש לכם מחשב בחדר? בטח החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אממ לא זוכרת חח 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. תמר :p 2. עפרי4W^#$&$*$ 3. סיוון 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. שמואל 2. מירב מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סלט מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קפה עם אוראו לבן כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק כתום או תירס וכשאתה מת מחום? סלט במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא!! מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?ממ כל מני איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? טרמיסו איזה עוגה הכי טעימה? פונדו שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות עם קרם וניל בפנים האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? חח לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: עדין כזה, שלו וזה :[ היית עושה צניחה חופשית? בטחחחחח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיט על מה היית רוצה לנגן? להשתפר עוד ועוד מה אתה אומר על הנוער של היום? גרוע בדיוק כמו הנוער של פעם איזה מגמה היית בביה"ס? עדיין לא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן בשר מעודף: בשר זה רצח גבינה מעודפת: פרומאז דג מועדף: דג זה רצח מאפה מועדף: עם רוטב פיצה או גבינ"צ וגבינה בוגלרית
שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? ח לא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? אממ בפסח זה עדיין נקרא? כן ובכנרת? הו.. אולי ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? וואלה כן יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מיטה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כן וחתול? כן ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? ירושלים זה בפני עצמו חח אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. סבבי מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור (כדי לגוון והכל) צבע עיניים: ירוק כחול חום משהו צבע שיער: שטני צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. אפור 3. שחור 4. בז' 5.לבן דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 אדום 3 כתום 4 צהוב 5 ... עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אדום!!!!! מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? .. באיזה צבע החדר שלך? הו לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? סגול, בורדו כזה, בז' קיבלת שיעורים? כן לחופש ושכחתי מהםםםםם אוף מה שם השיר האחרון ששמעת? אבות ובנים (זה כזה קטע של אביתר) מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אוכל , מונית ועוד אוכל. אהה והארייי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? שמיכי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? חה יש אחים? כן אם כן, כמה? אחת ואיך קוראים להם? אור יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן בעד/נגד: סמים "קלים": במידה ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: חחח בטח קעקועים: כן הסכם אוסלו: בטח ההתנתקות: כן שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: חס וחלילה המלחמה בעירק: בחיים לא ראיתי מלחמות טובות-מפעם לפעם ראיתי מלחמות צודקות.. להפציץ את הכור האטומי של איראן: אממ קשה לי לדעת מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? היא רק אמרה לי בוק"ט דיברת עם אבא? אתמול דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמוללל חשבת שאתה שמנים? אתמול חשבת שאתה רזים? היום חח רבת עם מישהו? הו רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חחחח חשבת שאתהנכשל במבחן? אין לי מבחנים :) חשבת שאתם מצליח במבחן? כנל ישנת מחוץ לבית? סופ"ש לא ישנת לילה שלם? די מזמן האמת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? נוור חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? חח כן ודיברתי על זה אתמול עם שמנדוד יש אלוהים? לא בשבילנו חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף לא אחד ישנת טוב אתמול? וואלה כן תישן טוב הלילה? בעזרת השם איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך? נועה כמובן

למעלה