../images/Emo191.gif
מה נשמע?מצ'עמם מה עשית היום?ישנתי וקמתי אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?שומדבר חח איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?באחד החדרים הרחוקים איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בספריה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אי אפשר אני יתקע במיטה חח לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?חחחח XD אם כבר לך למטבח ופתח תארון הכי קטן וכן יש שם משו סגול איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את אח שלי שומע מוזיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:6 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 סמיילי מועדף
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:המורדים
יש לכם מחשב בחדר?כע החבר האחרון שהיה לו יומולדת:מיטל 3 אנשים שמעצבנים אתכם:~ 1.~ 2.~ 3.~ אין צורך לכתוב 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.כ 2.נ 3.ל מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?וואי יש הרבה המבורגר פנקייק ופיצה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?פנקייק ממממ כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?גלידה חח וכשאתה מת מחום?גם במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?חח שתי ההורים מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חח ממ ג'לי? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?אוריאווווווו ווניל צרפתי איזה עוגה הכי טעימה? עוגת ביסקוויטים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה דע האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן הבר מצווה אני חושב
מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מזומתרת?כאילו מה יש לי?אםכן אז זוגית עונה אהובה של השנה:אוהב את כולם ריח אהוב:ממממ הבניין של סבתא חח היית עושה צניחה חופשית?כן! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?תופים מה אתה אומר על הנוער של היום?אחלה בחלה חוץ מהערסים והפאקציזם איזה מגמה היית בביה"ס?עוד אין אצלנו רק מכיתה י' קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?ממ לא נראלי בשר מעודף:טחון חח? גבינה מעודפת:צהובה ורק בטוסט חח דג מועדף:נסיכת הנילוס
מאפה מועדף:עוגיות שתיה קרה מועדפת:נסטי שתיה חמה מועדפת:תה חח עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין לי מערכת קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן אבל לא שיעורים היית השנה באילת?כן ובכנרת?נראלי ובחו"ל?לאאא הייתי לעולם התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?מגירות אוהב לנסוע במוניות שירות?חחח ממ אולי יש לך כלב?כבר לא וחתול?גם ואפרוחים?גם אתה גר במרכז בדרום או בצפון?במרכז נראלי אתה רוצה שיגמר השאלון?כן!ן חבל, כי הוא עוד ארוווווך..חח חבל מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול צבע עיניים:חום צבע שיער:חום צבע עור:חום סתם רגיל כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.לבן 2.תכלת 3.כחול 4.אדום 5.ירוק בהיר ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?לבן שחור או לבן?שחור ולבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 סגוללל 2 כתום 3 ירוק כהה 4 סגול בהיר 5 לא זוכר עוד חח עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ורוד מהו הצבע השולט בארון שלך?לבן/כחול כזה לא בהיר אבל לא כהה מהו הצבע שמאפיין אותך?לבן נראלי באיזה צבע החדר שלך?גוונים של תכלת איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?ככה קיבלת שיעורים?כן מה שם השיר האחרון ששמעת?לא זוכר מה הדבר האחרון שקנית השבוע?הארי פוטר 7! החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?באלגן תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?חח אין לי כוח הוא רחוק יש אחים?כן אם כן, כמה?חח חשבתי אם כן למהXD ו2 ואיך קוראים להם?סוד יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?מצוייר ואמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?ממ איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?חח אני וחברה שלי עם חברים שלי ככה חיים בסבבה וגם המשפחה מאושרת וזהו כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?פאקצי מה עושה לך מצב רוח טוב?להנות עם חברים מה עושה לך מצב רוח רע?לא להנות עם חבריםXD מה עושה לך צמרמורת?כל מיני אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?שוקולד פרה ובמבה מקצוע אהוב:מתמטיקה חח זה קל לי פשוט אבל לא סובלתמורה מקצוע שנוא:גיאומטריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:חח הייתי בבית חולים הלכתי לבקר מישהו והיו מלא מפורסמים ואז שאלתי את אחד המפורסמים איפה הוא ואיך הוא נראהXD וזהו לא זוכר יותר פאדיחות לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? חחח למה פעמיים?ולא! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?היסטוריה ובשיעור האחרון?מדעים מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?חומוס מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?של ג'אנספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו?פעם ככה פעם ככה בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?מיכל האם אי פעם אכלתם חול?כן חח נשכתם את החבר/ה שלכם?חחחח אני לא אבל אותי נשכו אהמ אהמ צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?חחח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא
מה נשמע?מצ'עמם מה עשית היום?ישנתי וקמתי אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?שומדבר חח איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?באחד החדרים הרחוקים איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בספריה קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אי אפשר אני יתקע במיטה חח לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?חחחח XD אם כבר לך למטבח ופתח תארון הכי קטן וכן יש שם משו סגול איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בשירותים מה יש לך מתחת לכיסא?כלום מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?את אח שלי שומע מוזיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בעכבר השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:6 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 סמיילי מועדף