אנחנו לא צעצועים
New member
../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif
תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ספריה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים?כן אם כן, כמה?3 ואיך קוראים להם? יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?ממ כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?סבבה מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת?אפרסק אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?לא יודעת מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:יש כ"כ הרבה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? ומה ההבדל? D: באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 ורבע ניראה לי כבר לא זוכרת איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?לט זוכרת ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?לא לוקחת מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך?אפור של סטיב ששאלתי מאחי הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?אוטובוס איך קוראים למחנך/ת?עופרה האם אי פעם אכלתם חול?לא :S נשכתם את החבר/ה שלכם?בצחוק אולי צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?זה "אני חמור" וכן לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כן. זאת אומרת זה מיכנסי סופרמן כאלה ממש חמודות וחשבתי שלא יבחינו שזה פיג'מה, אבל כולם הבחינו. הכי מביך היה שהמורה שלי לספורט אמרה שגם לבת שלה יש פיג'מה כזאת ולמה אני באה עם זה לבצפר
האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8 למצבך החברתי בשכבה:3 למידת התעניינותך בלימודים:3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:6 לחיים שלך:וואו שאלה רצינית!8 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:7 להישגיך בלימודים:6 לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?לבנה שיעור לשון או חינוך גופני?חנ"ג רק עם יעל הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לשמור יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?וואו שאלה מתקילה יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים":מידי פעם.
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
קעקועים:
הסכם אוסלו:לא בטוחה ממש מזה. ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן:לא יודעת. מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?שעתיים ככה דיברת בסלולרי?שעתיים דיברת עם אמא?מיקודם דיברת עם אבא?^ דיברת עם אח/אחות?^ התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום! חשבת שאתה שמנים?היום! חשבת שאתה רזים?ממ לא זוכרת רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?בזמן האחרון לא חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית?ליםני כמה ימים לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?היום כי ראיתי מדגסקר חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?היום יש אלוהים?לא נריאה לי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן איפה היית רוצה לגור עכשיו?ממ חו"ל תזכיר לי איך קוראים לך?מירב
תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ספריה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים?כן אם כן, כמה?3 ואיך קוראים להם? יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?ממ כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?סבבה מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת?אפרסק אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?לא יודעת מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:יש כ"כ הרבה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? ומה ההבדל? D: באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 ורבע ניראה לי כבר לא זוכרת איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?לט זוכרת ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?לא לוקחת מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך?אפור של סטיב ששאלתי מאחי הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?אוטובוס איך קוראים למחנך/ת?עופרה האם אי פעם אכלתם חול?לא :S נשכתם את החבר/ה שלכם?בצחוק אולי צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?זה "אני חמור" וכן לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כן. זאת אומרת זה מיכנסי סופרמן כאלה ממש חמודות וחשבתי שלא יבחינו שזה פיג'מה, אבל כולם הבחינו. הכי מביך היה שהמורה שלי לספורט אמרה שגם לבת שלה יש פיג'מה כזאת ולמה אני באה עם זה לבצפר