ארכיון.

../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif

תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ספריה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים?כן אם כן, כמה?3 ואיך קוראים להם? יש איסיקיו?לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלות איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?ממ כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?סבבה מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת?אפרסק אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?לא יודעת מקצוע אהוב:ספרות מקצוע שנוא:היסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:יש כ"כ הרבה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? ומה ההבדל? D: באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?7 ורבע ניראה לי כבר לא זוכרת איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?לט זוכרת ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?לא לוקחת מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך?אפור של סטיב ששאלתי מאחי הולך לבד לביצפר או עם מישו?לבד בהסעה או ברגל?אוטובוס איך קוראים למחנך/ת?עופרה האם אי פעם אכלתם חול?לא :S נשכתם את החבר/ה שלכם?בצחוק אולי צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?זה "אני חמור" וכן לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?כן. זאת אומרת זה מיכנסי סופרמן כאלה ממש חמודות וחשבתי שלא יבחינו שזה פיג'מה, אבל כולם הבחינו. הכי מביך היה שהמורה שלי לספורט אמרה שגם לבת שלה יש פיג'מה כזאת ולמה אני באה עם זה לבצפר
האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:8 למצבך החברתי בשכבה:3 למידת התעניינותך בלימודים:3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:6 לחיים שלך:וואו שאלה רצינית!8 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך:7 למידה בה אתה אוהב קולה:7 להישגיך בלימודים:6 לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?לבנה שיעור לשון או חינוך גופני?חנ"ג רק עם יעל הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?לשמור יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הזבל עצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?וואו שאלה מתקילה יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים":מידי פעם.
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
קעקועים:
הסכם אוסלו:לא בטוחה ממש מזה. ההתנתקות:
שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן:לא יודעת. מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?שעתיים ככה דיברת בסלולרי?שעתיים דיברת עם אמא?מיקודם דיברת עם אבא?^ דיברת עם אח/אחות?^ התקלחת?אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?היום! חשבת שאתה שמנים?היום! חשבת שאתה רזים?ממ לא זוכרת רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?בזמן האחרון לא חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית?ליםני כמה ימים לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?היום כי ראיתי מדגסקר חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?היום יש אלוהים?לא נריאה לי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?0 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?כן איפה היית רוצה לגור עכשיו?ממ חו"ל תזכיר לי איך קוראים לך?מירב

ארכיון.

מה נשמע? מה עשית היום? אתה לומד בימי שישי? מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה? מה יש לך מתחת לכיסא? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יש לכם מחשב בחדר? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? וכשאתה מת מחום? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אתה רוצה שיגמר השאלון? חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. ירוק או לבן? צהוב או כחול? אדום או לבן? שחור או לבן? כחול או תכלת? ורוד או סגול? ירוק או ירקרק? זהב או כסף? דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? מהו הצבע השולט בארון שלך? מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך? איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? מסנג'ר? אימייל? סרט מצוייר או אמיתי? טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ורוד-צבע פקאצי או יפה? מה עושה לך מצב רוח טוב? מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד? אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מביא בקבוק מים? איזה תיק יש לך? הולך לבד לביצפר או עם מישו? בהסעה או ברגל? איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? נשכתם את החבר/ה שלכם? צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? בירה שחורה או לבנה? שיעור לשון או חינוך גופני? הורדות ידיים או משיכת חבל? אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? דובים או נחשים? להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לחיות או למות? סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? יום שישי או שבת? חגים-זה טוב או לא טוב? ענבים או בננה? קפה או תה? רכבת הרים או רכבת שדים? מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלון או צימר? יום שישי או יום ראשון? עוגת גבינה או עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: קעקועים: הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? דיברת בסלולרי? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתהנכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם? חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? איפה היית רוצה לגור עכשיו? תזכיר לי איך קוראים לך?

../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif../images/Emo109.gif../images/Emo28.gif

מה נשמע?אחלה מה עשית היום?תכלס כלום אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?הכלבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?משמאל איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?ממ לאניראה לי שיש קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?שום דבר, זה קיר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? איפה נמצאת המראה הכי קרובה?ממש ליד מה יש לך מתחת לכיסא?ריצפה? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?תוכנית בערוץ 6 איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:לא הלכתי לישון? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף:
,
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:ממ המורה שלי? שכל הזמן שולחת לנו הודעות שהיא מתגעגעת :O יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:ממ יערה ניראה לי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: כל מיני 1. 2. 3. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?עלים מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קפה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?מרק וכשאתה מת מחום?ארטיק במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?ממ אבא ניראה לי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?מלא דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?תות שוקולד לימון (פעם קניתי והמוכרת הזהירה אותי מקלקול קיבה) איזה עוגה הכי טעימה? גבינה ושוקולד. מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה! אבל רק חמה וטריה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?חח ממש לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד עונה אהובה של השנה:סתיו ריח אהוב:מתוק, של אנשים היית עושה צניחה חופשית?כן אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה על מה היית רוצה לנגן?ממ באס אולי מה אתה אומר על הנוער של היום?על הפנים איזה מגמה היית בביה"ס?אין עדין קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?פסיכולוגיה בשר מעודף:צימחונית גבינה מעודפת:בולגרית עזים דג מועדף:ממ מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת:קולה שתיה חמה מועדפת:קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?היו עד שישבתי עליהם (הם היו כ"כ כ"כ יפות!!!!111 [יפים?]) הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:נתתי אותה לאחי עקב חוסר שימוש קנית השנה יומן?לא אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?כן התגעגעת לבית ספר?פח לא יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?רגליי אוהב לנסוע במוניות שירות?תמיד אין מקום אז אני יושבת על המדרגה הזאת של הנהג D: יש לך כלב?כן וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא, משעמם חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור צבע עור:לבן?! דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.אפור 2.לבן 3.גוון מסוים של סגל 4.גוון מסוים של ירוק 5.שחור ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?צהוב אדום או לבן?לבן שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תלכת ורוד או סגול?סגול ירוק או ירקרק?ירקרק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?ממ מהו הצבע השולט בארון שלך?מגוון מהו הצבע שמאפיין אותך? באיזה צבע החדר שלך?צהוב זוועתי איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?סגול כזה קיבלת שיעורים?אין בצפר מה שם השיר האחרון ששמעת?מותק את אצלי בראש מה הדבר האחרון שקנית השבוע?ממ כרטיסים להופעה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסולגן

MispIaced

New member
נמנמ

מה נשמע? קקי מה עשית היום? כלום אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? לא יודע איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? לא יודע השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא יודע השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: לא יודע סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: בת דודה שלי יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא יודע 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ילדים מהשכבה שלי 2. ילדים מהביצפר שלי 3. ילדים מהעיר שלי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. 2. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? קלמרי!~ שרימפס!~ מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קלמרי!~ שרימפס!~ כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? חמין וכשאתה מת מחום? קלמרי!~ שרימפס!~ במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? דוד שלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? הרבה דברים. גם לזניה D: איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקולד מריר איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? לביבות האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מה? עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: ווניל היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? לא יודע מה אתה אומר על הנוער של היום? קקי איזה מגמה היית בביה"ס? עיצוב גרפי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: מה? גבינה מעודפת: לא יודע דג מועדף: לא יודע מאפה מועדף: לא יודע שתיה קרה מועדפת: שתיה חמה מועדפת: עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? לא. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לורדי קנית השנה יומן?לא אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפתה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז, בתוך חור עמוק עמוק אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור-אדום צבע עיניים: לא יודע צבע שיער: לא יודע צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור-סגול 2. סגול-שחור 3.סגול סגול 4.שחור שחור 5. שחור סגול שחור ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? כלום זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? וורוד מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור וחום מהו הצבע שמאפיין אותך? לא יודע באיזה צבע החדר שלך? לא יודע איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? my little phoenix מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לא יודע החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולכן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? קיר תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין לי כוח יש אחים? לא אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמאתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא יודע כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? פקאצי מה עושה לך מצב רוח טוב?הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע? הרבה דברים מה עושה לך צמרמורת? לא יודע אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מת' הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 וחצי איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? לא יודע ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקח אוכל לביצפר מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? רגיל, עם סטיקר ו2 סיכות של לורדי הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? לא יודע האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? לא צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לךא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 0 למידת התעניינותך בלימודים: 2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 2 לחיים שלך: 1 למראה החיצוני שלך: 0 לחוכמה שלך: 5 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 5 לכתב שלך: 1 זה או זה- בירה שחורה או לבנה? לא יודע שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים?נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? תלוי איזה ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? לא יודע מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?נינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? המיץ החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? החלטה קשה. קומדי סטור. מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? לא יודע מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? מה זה עוגת קצפת? מכונית-יפה או בטיחותית? גם ועם המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? לא יודע יהודה סעדו או הראל מויאל? אף אחד בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: מה? :$ קעקועים:בעד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: לא יודע. יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? פינלנד תזכיר לי איך קוראים לך? נעים

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif Hate is a stron word..

מה נשמע? גרון כואב מה עשית היום? הלכתי לרופא, קראתי הארי פוטר, כמעט לא הייתי על המחשב ועשיתי צמיד אתה לומד בימי שישי? לא, אבל בזמן האחרון גם לא לומדת בכלל. בחמישי זה ישתנה
מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?השיער שלי?XD איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בדיוק מתחת לכסא XD נעלי ספורט שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?במגירה.. אה לא חושבת שהחזרתי למקום.. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?אוויר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?קוקיה איפה נמצאת המראה הכי קרובה?הממ.. בשרותים? מה יש לך מתחת לכיסא?נעליים מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? וואט איב דאנ של לינקין, שנים לא שמעתי את השיר הזה
איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?בתוך הכיס שלי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 01:00 נראלי השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 12:30. כן אני מוזרה XD סמיילי מועדף: D: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: יותר מידי אנשים >< אני בקושי רואה אנשים.. יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת:הממ.. יער?
3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1.כלבה 2.כלבה מנשר 3. ועוד מלא 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.סבתא 2.סול מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? ניוקיס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? גלידה D: וכשאתה מת מחום? גלידה D: במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? כל אחד והכישורים שלו מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סלטונה D: ופסטות ואורז ושניצל, אבל סלטונה זה הכי כיף איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד
איזה עוגה הכי טעימה? עוגות של אמא כל עוד הן לא בטעם פירות XD היא היום עשתה עוגה בלי חלב בשבילי! D:ויצא אפילו טעים מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? הכללל האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?הרבה כאלו. כי זה משפיע לי על החיים.. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? לי יש קומותיים שהופרדה, ולא אכפת לי מה, העיקר להחליף כבר עונה אהובה של השנה: חורף
ריח אהוב: כפפות של רופאי שיניים
היית עושה צניחה חופשית? בשביל כסף אולי
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על השולחן? T_T ואיזה חודשיים ניגנתי בפסנתר. יותר מזה לא הצלחתי בחיים XD על מה היית רוצה לנגן? תופים D: אבל אני מתפשרת על גיטרה בגלל אמא מה אתה אומר על הנוער של היום? אכזרי איזה מגמה היית בביה"ס? עודלא קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?הממ.. לא יודעת בשר מעודף: סטייק וול דאון *_________* גבינה מעודפת: פרמזן#$@^_@^ דג מועדף: סלמון <: מאפה מועדף: סופגניה?D: שתיה קרה מועדפת: מנגו שתיה חמה מועדפת: שונאת חם עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? כיתה א'.. יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:מינוטוס טו מידנייט קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו? כן XDD היית השנה באילת? לא ובכנרת?כן ובחו"ל? כן D: התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא ממש הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה? אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא. וכן יש לי כלב ^^ סול
(מה זה קשור אחד לשני??) וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. יופי <: מה צבע החולצה שלכם עכשיו? הסווטשרט, כרגיל צהוב צבע עיניים: כחול-ירוק-חום.. צבע שיער: חום כהה צבע עור: רגיל? דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.צהוב 2.צהוב 3.צהוב 4.צהוב 5.צהוב <: ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? צהוב אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחורלבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך:אין
עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת.. צבעים רדיו-אקטיבים?XD מהו הצבע השולט בארון שלך? חום אני מניחה מהו הצבע שמאפיין אותך? צהוב באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?צהוב קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת?קאם טוגדר, ביטלס מה הדבר האחרון שקנית השבוע? אוכל?XD החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן, כרגיל
תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מחשב תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?כלים יש אחים?אח אם כן, כמה?1 ואיך קוראים להם?דניאל יש איסיקיו? לא מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?מצוייר לרוב XD טלנובלות או תוכניות ריאליטי? איכסה איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? באמת שאין לי מושג כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא.. סתם מפנטזת על להיות צלמת..
ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי באיזה גוון. סטיגמות זה רע.

I R i T 94

New member
../images/Emo220.gif StronG*

מה עושה לך מצב רוח טוב? מוזיקה, אנשים מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מה עושה לך צמרמורת? קולות אוהב שוקולד? מאודמאודמאודמאוד
אוהב חטיפים? כן <: איזה הכי? ביסליבמבה
דווקא אלו שמורידים מהמדפים >< מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: תנך,היסטוריה,ג"ג,מבת,ספרות הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:הממ.. כלמיני לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?לא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? מה ההבדל בשאלות?XD באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?06:30 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ח' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?יו מזמן לא הייתי בביתספר אז.. לא זוכרת. רביעי זה היום הפחות חשוב. בטח אנגלית ובשיעור האחרון? מב"ת
מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?שוקולד XD מביא בקבוק מים?לא איזה תיק יש לך? אולסטאר השחור XD הולך לבד לביצפר או עם מישו? אוטובוס.. בהסעה או ברגל?הסעה, משעים אותנו אם הולכים ברגל XD הטמטום. איך קוראים למחנך/ת? אורנה האם אי פעם אכלתם חול?כן >< נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן>>" שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? כן צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא, אבל מישהי ניסתה לשכנע אותי לעשות את זה Oם לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?אפשר לומרXD האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:1? אם לא 0 למידת התעניינותך בלימודים: חוץ ממתמטיקה, הכל 1-2? למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: יפה הוא לא, נוח ומרוחב הוא כן. לחיים שלך:6 למראה החיצוני שלך:0 לחוכמה שלך:7 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 4 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה? איכס שיעור לשון או חינוך גופני? לא משנה לי P: אוהבת את שניהם הורדות ידיים או משיכת חבל? גם וגם D: אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים?פושרים דובים או נחשים?נחשים
להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות עליהם לחיות או למות? לא בדקתי את האפשרות השניה.. סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? עדיף אפשרות שנייה. יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? כן. חוץ מפסח (אלא אם אתה באמת עם המשפחה) ענבים או בננה? בננה קפה או תה? תה רכבת הרים או רכבת שדים? רכבתשדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה
צבי הנינג'ה או פוקימון? גם וגם
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? אין דעה מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושיםםםםםםםםם ארר שונאת אותם. הם עדיין עוקצים אותי%#
טעם באוכל-מתוק או מלוח?תלוי מה. לביבות רק מלוח. וגם אבוקדו מלון או צימר? שניהם זה טוב יום שישי או יום ראשון? ראשון עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה D: מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? להסטוריה אפילו שאין לי מושג מי זה XD" כי היא הייתה בפולין. אבל הכל יותר טוב מגלית סרוסי
יהודה סעדו או הראל מויאל? איכסססססססס בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: כחול XD שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נממ להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? לפני איזה 4 שעות דיברת עם אבא?כנל דיברת עם אח/אחות? לפני שעה התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני כמה שעות D: חשבת שאתה שמנים? לא יודעת. יש שאלה מתי חשבו שאתה שמן?XD חשבת שאתה רזים? כנ"ל. ואם כבר אז חשבת שאתה רזה. רבת עם מישהו? לא יודעת ולא רוצה לדעת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? שבוע שעבר בטח חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני שנה XD" חשבת שאתם מצליח במבחן?כנל ישנת מחוץ לבית?חמישי שעבר לא ישנת לילה שלם?חופשגדול חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לבן עם פסים שחורים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? היום יש אלוהים?אין לי מושג, לא פגשתי אותו חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? כנ"ל עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? לא יודעת תזכיר לי איך קוראים לך? עירית

אספיר85

New member
ארוך../images/Emo178.gif../images/Emo54.gif

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? אכלתי סופגניות ביתיות! שאני הכנתי. אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הג'קט שלי. >< איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מקצה השני של החדר איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? על השולחן. קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כח לרדת למטה. איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על השולחן מה יש לך מתחת לכיסא? כלום, למרבה ההפתעה. מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? Guns N' Roses - Mr. Brownstone איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אור אדום? בתנור חימום של האמבטיה. זה אדום כזה. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 6, אולי 5. (בבוקר) השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 וחצי, 5 (בערב) סמיילי מועדף: D: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: עודד יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מייקי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: רק 3? 1. לא, אני לא אכתוב. 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. נועם? 2. זהו. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אין. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? טוסט כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? משהו חם? XD וכשאתה מת מחום? גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? סופגניות XP קוסקוס ספגטי נמנממנ, עוד דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל אוריאוז איזה עוגה הכי טעימה? בראוניז, למרות שזה לא ממש עוגה>< מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? אוכל של סבתא, יאמ יאמ. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי, בקרוב ^^ עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: לא ריח של סופגניות! היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו? תופים, כשבא לי. על מה היית רוצה לנגן? שום דבר מה אתה אומר על הנוער של היום? שהוא לא כמו הנוער של הלילה. איזה מגמה היית בביה"ס? גראפיקה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? צילום אולי, אבל זאת חתיכת הוצאה. בשר מעודף: אין ממש גבינה מעודפת: צהובה? XD דג מועדף: יאק מאפה מועדף: מאפינס שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: שוקו עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: coldplay - x & y קנית השנה יומן? לא, נתנו לנו בבי"ס. אתה באמת כותב בו? לא היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? קצת יש לך שיער ארוך? בערך הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? חולצה של צמר"ת אוהב לנסוע במוניות שירות? לא יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במישור החוף אתה רוצה שיגמר השאלון? אולי קצת חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. באסה. יש לי להתקלח וללכת לישון בזמן. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: קצת משוזף דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: לא לפי הסדר 1. כחול 2. אדום 3. לבן 4. שחור 5. חום ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? לבן כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? מה ההבדל זהב או כסף? איכ דרג את הצבעים השנואים עלייך: לא לפי הסדר 1. ירוק 2. כתום 3. צהוב מרקר 4. ורוד מרקר 5. אפור עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך? אין מהו הצבע שמאפיין אותך? אין באיזה צבע החדר שלך? כתום, אבל זה עומד להשתנות איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? שמנת. קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? משהו של RHCP מה הדבר האחרון שקנית השבוע? כרטיס לסרט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? ככה ככה תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ארוך פתוח. תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? מטבח יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? אחות1 ואחות2 יש איסיקיו? לא מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? יאק איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? איך? אני מטה את הראש שלי קצת לאחור, ונותנת למחשבות שלי לעוף כמו נשר... (סקראבס) כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? צבע ילדותי. מה עושה לך מצב רוח טוב? אנשים מה עושה לך מצב רוח רע? אנשים מה עושה לך צמרמורת? אנשים אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? שוקולד מקצוע אהוב: אין לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לא באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7 איזה כיתה אתה? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ספרות ובשיעור האחרון? תנ"ך מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שבא לי מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? ג'נספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? יו, שכחתי. אורלי! כן. האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי. נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? כן לבשתם פיג'מה לביצפר? לא, אבל לבשתי פעם טרנינג רחב שנראה כמו פיג'מה האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: 4 או 3 למידת התעניינותך בלימודים: 2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 6 וחצי לחיים שלך: 3 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 8 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 6 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה שיעור לשון משיכת חבל אני אתה והוא. שתייה-מים פושרים דובים לענות על שאלונים לחיות סודות- לספר לאדם אחד לפחות יום שישי חגים-זה טוב בננה תה רכבת שדים מצלמה רגילה פוקימון החיים האלה הם: הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור מה יותר מציק-יתושים טעם באוכל-מתוק מלון יום ראשון עוגת קצפת מכונית- בטיחותית המורה לתנ"ך בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? מקודם דיברת עם אמא? בארוחת ערב התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? כשקמתי חשבת שאתה שמנים? לא קרה חשבת שאתה רזים? כל הזמן? חשבת שאתה נכשל במבחן? שביתה וזה. ישנת מחוץ לבית? לא זוכרת לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה? לא קרה. זה ברור שזה לבן עם פסים שחורים. חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא יודעת יש אלוהים? לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת בזמן שענית על השאלון הזה? 1 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? כאן תזכיר לי איך קוראים לך? סתיו

עונהנהנה ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

מה נשמע? בסיידר מה עשית היום? יצאתי לפאב אתה לומד בימי שישי? כן.. חח אבל אני כבר לא ממש לומדת עם השביתע מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? אממ הראסטה לשעבר שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? מתחת לשולחן שאני יושבת בו עכשיו איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? פה בצד ימין של השולחן קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אין מקום חעחע אני ממש ליד הקיר השמאלי לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אני לא יורדת עכשיו עד למטבח!! איפה נמצאת המראה הכי קרובה? פה בארון שלי מה יש לך מתחת לכיסא? שמיכה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? הדג נחש- סטטיסטיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין לי אור אדום בבית השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: אממ לאדעת.. בטח איזה 4 ומשו, 5 השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: חח לאדעת בטח איזה 6 בערב סמיילי מועדף: אין מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אחי יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לא זוכרת.. נראה לי צליל או עידן 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. יש 2. המון 3. כאלה 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. חבר שלי 2. וזהו מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פסטה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קפה עם סיגריה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? למי בא לאכול כשחם... לאדעת, בטח גלידה או משו במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מה שלא עשוי מחיות מתות איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? חחח הכל.. סתם לאדעת.. מלבי אולי איזה עוגה הכי טעימה? תלוי במצברוח.. עכשיו בא לי פאי תפוחים חם עם כדור גלידת וניל צרפתי... מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? אממ הכל.. =] האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אממ לאדעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יש לי וחצי, אבל ברור שעדיף זוגי עונה אהובה של השנה: קיץ ריח אהוב: הוגו בוס לגבר היית עושה צניחה חופשית? בכיף אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא.. קצת על פסנתר כשמשעמם לי על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? סקס סמים ורוקנרול! איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אמממ אני רוצה ללמוד מדעי החברה- פסיכולוגיה וסוציולוגיה, והמון שפות בשר מעודף: ר-צ-ח גבינה מעודפת: סימפוניה יוונית דג מועדף: ר-צ-ח מאפה מועדף: אמממ לאדעת... משו טעים שתיה קרה מועדפת: נסטי או מים בטעמים שתיה חמה מועדפת: צ'אי עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? חח כשהייתי קטנה הייתי עושה, היום לא יש לך משקפי שמש? אני כל הזמן קונה ושוברת אותם הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי קנית השנה יומן? כן ברור אתה באמת כותב בו? כן, אני אבודה בלי יומן היית השנה באילת? כן ובכנרת? כן ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? ממש לא יש לך שיער ארוך? חח לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?נעל בית אוהב לנסוע במוניות שירות? לא, הנהגים תמיד מתחילים איתי יש לך כלב? כן וחתול? כן, 2 ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צפון אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מעולה מה צבע החולצה שלכם עכשיו? ההכי עליונה שחור, מתחת סגול ומתחת צהוב חע צבע עיניים: חום צבע שיער: כרגע שחור צבע עור: לבן כזה דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. ורוד 3. סגול 4. חום נראה לי 5. אממ ירוק? ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 זהב 2 חרדל כזה 3 אפור? 4 לבן 5 אממ כתום? עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? בקיץ עם חום, בחורף עם צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? הכל.. צבעוני כזה מהו הצבע שמאפיין אותך? ורוד? חח באיזה צבע החדר שלך? סגול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא בדיוק, עיצוב מקורי שלי קיבלת שיעורים? חחחח כבר חצי שנה לא קיבלתי שיעורים מה שם השיר האחרון ששמעת? שומעת עכשיו היי פייב- ילדי התשעים מה הדבר האחרון שקנית השבוע? בירה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? כרגע מסודר כי אמא שיגעה אותי היום תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מדפסת תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? לא יורדת עד למטבח, צאו מזה יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? גל ואורן יש איסיקיו? כן אבל לא ממש בשימוש מסנג'ר? כמובן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי בד"כ, למרותש גם מצוייר אוהבת טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלונבלות, אבל רק של ערוץ 3 איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? ילדה לנצח =] כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא, פשוט לא רוצה לגדול ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה. מה עושה לך מצב רוח טוב? חומר טוב מה עושה לך מצב רוח רע? ריבים מה עושה לך צמרמורת? יישויות אוהב שוקולד? כן ברור כולם אוהבים שוקולד אוהב חטיפים? תלוי איזה, בכללי כן איזה הכי? אמממ לאדעת.. במבה? מקצוע אהוב: אנגלית או חיבור מקצוע שנוא: כל השאר.. בעיקר פיזיקה, ספורט ומתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: שאמא של חברה שלי קלטה אותי מעשנת במרפסת שלה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? חחח למה אתם שואלים את אותה שאלה בנפרד לבנים ולבנות?! באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? רבע ל-7.. אבל אני כבר לא ממש הולכת לבצפר איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? מאיפה לי?! הייתי בבצפר שבוע מתחילת השנה, וגם בשבוע הזה הייתי מסטולה כל השבוע ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שאמא דוחפת בו, אבל אני לא אוכלת אותו, אני רק מחלקת את הסנדוויצ'ים לאנשים במאנצ'יז מביא בקבוק מים? לפעמים.. ולפעמים קונה איזה תיק יש לך? אחד משובץ סקא של סקצ'רס, אחד של ואנס שחור עם עיטורים אפורים הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם האוטובוס בהסעה או ברגל? אוטובוס איך קוראים למחנך/ת? מירה האם אי פעם אכלתם חול? לא שזכור לי נשכתם את החבר/ה שלכם? חח כמובן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? חח לא זוכרת צעקתם לאנשים מהחלון? כע חח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? חח לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 1 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 8 לחיים שלך: 7 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 8 ליחסם של ההורים כלפיך: 6 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 8

המשכשכשך ../images/Emo108.gif../images/Emo120.gif

זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? אלקטרונית בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? נחמד ענבים או בננה? אממ תלוי במצברוח... עכשיו ענבים קפה או תה? צ'אי רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? פלאפון צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? הזבל בעצמו החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדיסטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מעורבב ביחד בא לי טוב במאנצ'יז מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? הסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? הראל מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": בעעעעעעעד, תורידו תמרכאות מהקלים בבקשה חח ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: בעדדדדדד =] קעקועים: בעעעעד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: בעד =] שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נ-ג-ד!! המלחמה בעירק: ברור שנגד. make love- not war להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? טלפון אמיתי? של בית? אתמול דיברת בסלולרי? היום דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? לא זוכררת.. לפני איזה 3 ימים בערך התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לאדעת נראה לי היום חשבת שאתה שמנים? תמיד חח חשבת שאתה רזים? אף פעם רבת עם מישהו? לא זוכרת... לפני איזה שבוע בערך רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אמ לא זוכרת.. אני עייפה גם עכשיו חשבת שאתהנכשל במבחן? חחח לא זוכרת מתי היה לי בכלל מבחן.. בתקופת הבגרויות חשבת שאתם מצליח במבחן? אמממ גם לא זוכרת.. בתקופת הבגרויות ישנת מחוץ לבית? השבוע לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חחח כשהייתי קטנה הייתי מתעמקת בשאלה הזאת.. היום אני סתם מודה לאלוהים שיש זברה כי זה נורא יפה חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא רוצה לגדול יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לאדעת.. הגיוני שכן עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד ישנת טוב אתמול? לא ממש תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? אמסטרדם תזכיר לי איך קוראים לך? נגה

עונה../images/Emo3.gif

מה נשמע? הכול אחלה =] מה עשית היום? שופניגגג ^________^ ויציאה עם חברים ^_^ אתה לומד בימי שישי? לא מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? משו שסרגתי ^_^ איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? צד ימין איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? מעלי חח קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אין לי כוח לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? כנ"ל איפה נמצאת המראה הכי קרובה? ליד הדלת של הכניסה מה יש לך מתחת לכיסא? רצפהXB מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? טיוי איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? אין אורות אדומיםXB השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 4 או 3 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 3 או 4 בצהרים סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אקס יש לכם מחשב בחדר? לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ידיד ^_^ 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. מורים 2. ראשי ממשלות 3. ערבים שרוצים להרוג את כולם 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ידיד 2. אפחד .. רק אותו מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? פסטה! מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? דגנים .. או יוגורט .. כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? פסטה! או אורז .. או משו חם וכשאתה מת מחום? גלידה .. אבטיח .. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אם כבר מי .. וזה סבא, דודה, ואמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? פסטה
, אורז, ביצה, סלט, פתיתים.. טוב האמת אני לא הכי מבשלת אבל זה מספיק
כשאני יגדל אני ילמד עוד איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? בננה איזה עוגה הכי טעימה? מוס שוקולד .. או עוגות שמכינים לימי הולדת עם דובדבנים ^_^ בעיקר עוגות שוקולד מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אמממממ בערך .. כי היה לי כיף היום מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד וחצי עונה אהובה של השנה: אביב ריח אהוב: גשם היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אני צריכה למצוא מורה לגיטרה ואז זה יחשב מנגנת על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? רובם אחלה איזה מגמה היית בביה"ס? חשבונאות קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? פסיכולוגיה אולי .. בשר מעודף: המבורגר או שיפודים גבינה מעודפת: צפתית דג מועדף: בורי או סלומון .. מאפה מועדף: בורקס שתיה קרה מועדפת: מים או לימונדה שתיה חמה מועדפת: נס עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? פעם יש לך משקפי שמש? כע הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: רמיקסים למיניהם קנית השנה יומן? כע אתה באמת כותב בו? כע .. אבל לא של בצפר של דברים אישיים היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא! יש לך שיער ארוך? היה הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? הומ כע כי ככה אני מגיעה בדיוק למקום שאני צריכה יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? אפור וורוד צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: לבן חום דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. וורוד 3. כחול 4. ירוק 5. סגול ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? תלוי במה .. אממ לבן שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? וורוד ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1. צהוב 2. אדום 3. לע דעת 4. 5. עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור וורוד באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לבן קיבלת שיעורים? וואט? מה שם השיר האחרון ששמעת? מאיפה לי מה הדבר האחרון שקנית השבוע? חולצה החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? אמממממ חצי חצי תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מאוורר תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אין כוח יש אחים? כע אם כן, כמה? 1 ואיך קוראים להם? ס' יש איסיקיו? כע מסנג'ר? כע אימייל? כע סרט מצוייר או אמיתי? אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי? גם וגם איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? לא דעת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? יפה מה עושה לך מצב רוח טוב? שירים .. צחוקים .. בדיחות .. דגדוגים .. סתם לדעת שיש מישו שחושב עלי .. מה עושה לך מצב רוח רע? ריב .. בעיות בעבודה או בבצפר .. וכל מיני דברים רעים מה עושה לך צמרמורת? רוח .. לפעמים שנוגעים איפה שהו מאחורי האוזניים .. אוהב שוקולד? מאודדד אוהב חטיפים? כע איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כע לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? ברגיל ב 7 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אין לי כוח לראות ובשיעור האחרון? מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? וורוד כחול של פומה הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל? ברגל איך קוראים למחנך/ת? נ'

חלק 2

האם אי פעם אכלתם חול? לא בכוונה נשכתם את החבר/ה שלכם? חח *שורקת* אבל לא חזק צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כע שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כע צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: 5 למידת התעניינותך בלימודים: 3 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 3 לחיים שלך: 5 למראה החיצוני שלך: 5 לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 4 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? איכ שיעור לשון או חינוך גופני? גופני הורדות ידיים או משיכת חבל? ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? מזה משנהXB שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? אפחד להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור .. תלוי איזה יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? כע ענבים או בננה? בפרי ענבים קפה או תה? נס רכבת הרים או רכבת שדים? הרים כי שדים לא מפחיד מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? לפעמים זה ולפעמים זה .. אבל לפעמים הם טובים החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? קומדי מה יותר מציק-יתושים או זבובים? אלו שמזמזמים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מלוח מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? גם וגם המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? היסטוריה! יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: נגד הסכם אוסלו: לע דעת מה זה חח ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: נגד אבל אין ממש ברירה .. להפציץ את הכור האטומי של איראן: בעד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? היום דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? היום התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמנים? היום חשבת שאתה רזים? מזמן רבת עם מישהו? מזמן רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? תמיד חשבת שאתהנכשל במבחן? מזמן חשבת שאתם מצליח במבחן? מזמן ישנת מחוץ לבית? מזמן לא ישנת לילה שלם? מזמן חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? מזמןXB חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לא יש אלוהים? כע חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? כע תישן טוב הלילה? אולי איפה היית רוצה לגור עכשיו? טוב לי איפה שאני .. תזכיר לי איך קוראים לך? אור

Tears Dont Fall

New member
תני לי לראות רק אותך

מה נשמע? בסדר מה עשית היום? עבדתי, ישנתי אתה לומד בימי שישי? מי לומד בכלל ;[ מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלבה שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? אין איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר עם הרבה ציורים לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא איפה נמצאת המראה הכי קרובה? בארון מה יש לך מתחת לכיסא? זבל מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? מוזיקה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? מהמחשב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: סמיילי מועדף: P: מישו שלא ראיתם הרבה זמן: טל, צ'וק, ספו, ליאור!!!!, יפית יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מורי 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אטומים 2. טיפשים 3. דביליים 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. ספו 2. אבא מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אורז מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? כלום, איו בוקר כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? שוקו חם וכשאתה מת מחום? כלום במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? שקשוקה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? ריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד בשכבות מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? איכס האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? 01.10.07 מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: סתיו ריח אהוב: של דלק היית עושה צניחה חופשית? כן בטח אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? מחלטרת בהכל על מה היית רוצה לנגן? תופים מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בשר מעודף: גבינה מעודפת: דג מועדף: מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: מים שתיה חמה מועדפת: שוקו וקפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לייפהאוס קנית השנה יומן? לא אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? כן ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כן יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? מיטה אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב? לא וכן וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? נחמד בינתיים חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? חום צבע עיניים: שחור צבע שיער: שחור צבע עור: כרגע דיי בהיר ביחס אליי
דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. ירוק 3. שחור 4. אפור כהה 5. אדום דהוי ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? שניהם ירוק או ירקרק? מה זהב או כסף? כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? צהוב מרקר מהו הצבע השולט בארון שלך? כהה מהו הצבע שמאפיין אותך? שחור באיזה צבע החדר שלך? מצוייר איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? כמו שהוא קיבלת שיעורים? מה שם השיר האחרון ששמעת? מה הדבר האחרון שקנית השבוע? חולצות החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? מיטה! תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 ואיך קוראים להם? אלין ומושיקו יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? שניהם. טלנובלות או תוכניות ריאליטי? מהאכפתלי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מאושרת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? לא ורוד-צבע פקאצי או יפה? נחמד מה עושה לך מצב רוח טוב? חברים, מוזיקה מה עושה לך מצב רוח רע? לקום בוקר ולריב עם אמא מה עושה לך צמרמורת? שהיא נוגעת בי אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? איזה הכי? מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? טח באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? מוקדם ;[ איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"ב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? תקשורת ובשיעור האחרון? חינוך [?] מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא לוקחת מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? ירוק הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם חברות בהסעה או ברגל? רגל איך קוראים למחנך/ת? אבובית האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? כן צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? חח כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 3 למצבך החברתי בשכבה: 4 למידת התעניינותך בלימודים: 1 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 8 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 11 ליחסם של ההורים כלפיך: 4527875806 למידה בה אתה אוהב קולה: 6 להישגיך בלימודים: 3 לכתב שלך: 7 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? רוק בירה שחורה או לבנה? לבנה שיעור לשון או חינוך גופני? חנג הורדות ידיים או משיכת חבל? מה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? למות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? חלק לשמור יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? למה לא ענבים או בננה? בננה קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? מה יותר מציק-יתושים או זבובים? טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? צימר יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? איכס יהודה סעדו או הראל מויאל? בעד/נגד: סמים "קלים": כן ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: מה קעקועים: כןכןכןןכן הסכם אוסלו: מה ההתנתקות: מאיפהלי שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: לא המלחמה בעירק: לא להפציץ את הכור האטומי של איראן: כן מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שלוש שעות דיברת בסלולרי? לפני שעה דיברת עם אמא? בבוקר דיברת עם אבא? לפני 5 שנים דיברת עם אח/אחות? לפני כמה דקות התקלחת? לפני שעה וחצי אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לפני חצי שעה חשבת שאתה שמנים? תמיד חשבת שאתה רזים? לפעמים רבת עם מישהו? שש רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? טחח לא חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני שבוע חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? כמעט כל הזמן לא ישנת לילה שלם? עכשיו חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא איפה היית רוצה לגור עכשיו? בצפון בצימר שלה תזכיר לי איך קוראים לך? מג

halllo

New member
כיף כיף כיף =]

מה נשמע? בסדר..מה איתך? מה עשית היום? ישנתי יחסית הרבה,אכלתי המון והייתי באיזה מסיבת יומולדת אתה לומד בימי שישי? כן,שעה אחת :| מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה D: איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בכניסה לבית איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? אין לנו קלפים בבית >< קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? אני לא יכולה לצעוד.ממשממש צפוף פה =\ לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? כלום איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר ליד מה יש לך מתחת לכיסא?שקית ריקה של שוקולדים D: מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? פרסומות בטלויזיה איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בטלויזיה D: השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 9 בערב..אין לי מושג סמיילי מועדף: אין מישו שלא ראיתם הרבה זמן: בת דודה שלי יש לכם מחשב בחדר? בערך החבר האחרון שהיה לו יומולדת: לאיודעת 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. ע-לפעמים 2.ר!!! 3.ט 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.חבר שלי =\ 2. חבר שלי. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? תפוח אדמה בכל תורותיו, ושניצל מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? הכל כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? הכל? וכשאתה מת מחום? לשתות קולה קרה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אף אחד לא מבשל טוב אצלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל עם ריבה! איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד, גבינה עם ריבה למעלה מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני מקווה, ולטובה =] מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית!! עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: גשם היית עושה צניחה חופשית? בטח D: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא איזה מגמה היית בביה"ס?מדעי החברה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא בשר מעודף: בקר,עוף גבינה מעודפת: לאיודעת דג מועדף: לא אוהבת דגים..טוב נו, טונה מאפה מועדף: שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת:נס עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש?לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:מי משתמש בדיסקים? :p קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? רק שיעורים באנגלית.אני חייבת היית השנה באילת? לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?עוד חבילה ריקה של שוקולדים אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?ממש לא! וכן וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? פסים שחור לבן צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום צבע עור:בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2.אדום 3.ירוק 4.סגול 5.ורוד ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך 1.2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? אין מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור מהו הצבע שמאפיין אותך? לאיודעת באיזה צבע החדר שלך? לבן איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לאיודעת קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? לאיודעת מה הדבר האחרון שקנית השבוע?לא ניראה לי שקניתי משו השבוע החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? יחסית מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?ארונות? יש אחים?לא אם כן, כמה? ואיך קוראים להם? יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם=] טלנובלות או תוכניות ריאליטי? אם כבר אז ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? ממש לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי על מי מה עושה לך מצב רוח טוב? חבר שלי מה עושה לך מצב רוח רע? להתעורר ב9 בערב מה עושה לך צמרמורת? אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?דוריטוס מקצוע אהוב:אנגלית אבל שונאת תמורה מקצוע שנוא: מתמטיקה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? תלוי מתי מתחילה איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?יב איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? ספרות ובשיעור האחרון?מתמטיקה מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? לא עושה סנדוויצים מביא בקבוק מים? לא איזה תיק יש לך? כחול מכוער, כי הקודם נקרע הולך לבד לביצפר או עם מישו? לבד בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת? האם אי פעם אכלתם חול? כן נשכתם את החבר/ה שלכם? תמיד צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?מממ לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 6 למצבך החברתי בשכבה: 3 למידת התעניינותך בלימודים:2 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 5 לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: 8 לחוכמה שלך: 7 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 8 להישגיך בלימודים: 4 לכתב שלך: 6 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שקטה בירה שחורה או לבנה? גם וגם שיעור לשון או חינוך גופני?ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל?משיכת חבל אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לספר יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה? בננה קפה או תה?מה שבא רכבת הרים או רכבת שדים? שדים! מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?לא ולא מה יותר מציק-יתושים או זבובים?יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?לא יודעת =] יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? גבינה מכונית-יפה או בטיחותית? יפה! המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? תנך יהודה סעדו או הראל מויאל? לא ולא בעד/נגד: סמים "קלים": לפעמים ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: תלוי ע כמה ומתי קעקועים:בעד הסכם אוסלו: ההתנתקות: שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד המלחמה בעירק: להפציץ את הכור האטומי של איראן: מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני כמה שעות דיברת בסלולרי?לפני כמה שעות טובות דיברת עם אמא?כנל דיברת עם אבא? לפני 10 דקות דיברת עם אח/אחות? התקלחת?חחח לאזוכרת אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכרת :| חשבת שאתה שמנים? הרגע חשבת שאתה רזים?לפני כמה שעות רבת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לפני שעה חשבת שאתהנכשל במבחן? לפני כמה ימים חשבת שאתם מצליח במבחן?מזמן ישנת מחוץ לבית?לפני שבוע לא ישנת לילה שלם? היום חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? לפני 10 דקות יש אלוהים? חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? הלילה עבר כבר איפה היית רוצה לגור עכשיו? ארה"ב? תזכיר לי איך קוראים לך?

Nataly B

New member
עונה.

מה נשמע? הכל טוב מה עשית היום? לא ממזמן התעוררתי (זאת אומרת כלב של השכנים העיר אותי!!) אתה לומד בימי שישי? כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? בובה ענקית מגרמניה (ליופי חח) - לא כזה קרוב איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? בארון איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? היא בסלון - לא כ"כ קרובה חח קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? זה רחוק מדי , אין לי כוח חח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? פה בחדר היא מתה, אז הכי קורבה זה באמבטיה מה יש לך מתחת לכיסא? שטיח? מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? תוכנית טלוויזיה ברוסית איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בעכבר חח השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא זוכרת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: כנ"ל סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: חברה הכי טובה שלי יש לכם מחשב בחדר? כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ידיד מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? משהוש אמא שלי מכינה מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? תה עם עוגיות כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? לא יודעת חח וכשאתה מת מחום? כל דבר שיש בו קרח! במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? בערך כלום איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקוניל. איזה עוגה הכי טעימה? לא יודעת איך קוראים לה חח מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגנייה
האם היום יהיה יום שאתה תיזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: וורדים היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? לא יודעת איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי מחול בחטיבה 3 שנים קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן בשר מעודף: תלוי איך מכינים אותם גבינה מעודפת: עמק חח דג מועדף: טונה? מאפה מועדף: אין לי מושג איך קוראים לזה בעברית שתיה קרה מועדפת: קולה שתיה חמה מועדפת: תה/שוקו/קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: הרגע הוצאתי אותו קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו? מחבנים וכאלה היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? שטיח אוהב לנסוע במוניות שירות?לא יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? חח לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? די משעמם לי חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: חום צבע שיער: חום צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. סגול 2. ירוק 3. שחור 4. בורדו 5.חום - יצא לי לגבי בגדים חחח ירוק או לבן? ירוק צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? משהו זוהר מהו הצבע השולט בארון שלך? לא יודעת מהו הצבע שמאפיין אותך? אין באיזה צבע החדר שלך? אפרסק בהיר איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני אוהבת את הצבע שיש כרגע קיבלת שיעורים? לא מה שם השיר האחרון ששמעת? לא זוכרץ מה הדבר האחרון שקנית השבוע? סריג :) החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? באמצע תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?ארון תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? רחוק, אין לי כח יש אחים? כן אם כן, כמה? 2 יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי?לא משנה טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאלטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אין לי מושג כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? תלוי מה עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע? אכזבה מאנשים או כשמהו ממש לא מצליח... יש הרבה. מה עושה לך צמרמורת? ציפורן על הקיר וחיכוך של סכו"ם: מזלג עם סכין או מזגל עם מזלג. הרעד מהמתכות עושה לי רע חחח אוהב שוקולד? כן אוהב חטיפים? כן איזה הכי? כל מיני - לא אוכלת הרבה מקצוע אהוב: פסיכוסוציו מקצוע שנוא: הסטוריה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: יש כמה לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן (להשמנה) באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6:40 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? לא זוכרת ובשיעור האחרון? כנ"ל מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? תלוי מה יש בקפיטריה מביא בקבוק מים? לפעמים איזה תיק יש לך? ג'אנספורט הולך לבד לביצפר או עם מישו? הסעות בהסעה או ברגל? הסעה איך קוראים למחנך/ת? כמעט שכחתי חחחח האם אי פעם אכלתם חול? לא נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? יש מצב חח שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון? כשהייתי ממש קטנה חחח צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: אני עם האנשים שאני אוהבת.. לא צריכה את כל השכבה למידת התעניינותך בלימודים: 7 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: אני אישית חושבת שהוא יפה לחיים שלך: 10 ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 9 להישגיך בלימודים: 8 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? תלוי מה המצב רוח בירה שחורה או לבנה? שחורה שיעור לשון או חינוך גופני? אין לי יותר לשון!!
הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אתה, הוא ואני שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? נחשים להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? לשמור יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? תה מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? חח לא יודעת מה יותר מציק-יתושים או זבובים? יתושים טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? שום דבר מכונית-יפה או בטיחותית? אי אפשר גם וגם? המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? - יהודה סעדו או הראל מויאל?- בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: נגד קעקועים: בעד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול בלילה דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? היום דיברת עם אבא? לפני כמה ימים דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבת שאתה שמנים? שאני שמנים?
חשבת שאתה רזים? אני צריכה קצת לעלות במשקל רבת עם מישהו? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? המבחן האחרון חח חשבת שאתם מצליח במבחן? לא זוכרת (בגלל השביתה חח) ישנת מחוץ לבית? לא ממזמן לא ישנת לילה שלם? כשהיינו כמה חברות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא חשבתי על זה יותר מדי P: חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? כן יש אלוהים? כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? לא עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא מחוברת כרגע ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? טוב לי איפה שאני עכשיו תזכיר לי איך קוראים לך? נטלי

אילנייש

New member
ארכיוןן

מה נשמע?בסדר מה עשית היום?ישנתי ואכלתי ארוחת בוקרD: אתה לומד בימי שישי?כן מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?דובי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?בחדר ארונות איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?בארון קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?ארון לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?לא רוצה איפה נמצאת המראה הכי קרובה?בחדר שלי מה יש לך מתחת לכיסא?פרקט מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?ממ כלום,אולי קצת את המאוור של המחשב. איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?של המערכת השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:4.30 לפנות בוקר [במשך חודש!] השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:13.30 ככה סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן:סיס יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:שיר 3 אנשים שמעצבנים אתכם:עזבו 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.סיס מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?תירס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?דגנים/קפה/גבינות/חביתה כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?בא לי לשתות משהו חם וכשאתה מת מחום?גלידה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?קוסקוס וכדורי שוקולד. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?ריבת חלב איזה עוגה הכי טעימה?שכבות עם קצפת:) מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?כן מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד בשאיפה לוחצי עונה אהובה של השנה:מתחלף ריח אהוב:הבשמים שלי:p היית עושה צניחה חופשית?יש מצב אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?ניגנתי על מה היית רוצה לנגן?אולי גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום?אנערף איזה מגמה היית בביה"ס?מדעים,עדיין קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?צילום,אבל אין לנו כזה בביצפר :/ בשר מעודף:שניצל:D גבינה מעודפת:צהובה דג מועדף:רק טונה:D מאפה מועדף:קוראסון שתיה קרה מועדפת:אייס-קפה שתיה חמה מועדפת:נס קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?לא יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן היית השנה באילת?לא:( ובכנרת?לא ובחו"ל?כן התגעגעת לבית ספר?לא ממש,אני רק יודעת מה מחכה לנו כשנחזור :/ יש לך שיער ארוך?יחסית הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?כסא אוהב לנסוע במוניות שירות?יש לך כלב?לא ולא וחתול?לא ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון אתה רוצה שיגמר השאלון?לא חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אפורה צבע עיניים:חום-ירוק צבע שיער:חום כהה צבע עור: ירוק או לבן?לבן צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?אדום,למרות שתלוי למה שחור או לבן?תלוי כחול או תכלת?כחול ורוד או סגול?ורוד ירוק או ירקרק?ירוק זהב או כסף?כסף עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?לא יודעת מהו הצבע השולט בארון שלך?חום ולבן מהו הצבע שמאפיין אותך?לא יודעת באיזה צבע החדר שלך?טורקיז-כחול איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?לא יודעת קיבלת שיעורים?אני בשביתה מה שם השיר האחרון ששמעת?לא זוכרת מה הדבר האחרון שקנית השבוע?בגדים החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?שעון קיר תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?לא רוצה יש אחים?כן אם כן, כמה?1 ואיך קוראים להם?יעל יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?שניהם איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?לא יודעת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?נחמד מה עושה לך מצב רוח טוב?ממ מה עושה לך מצב רוח רע?כשמעצבנים אותי מה עושה לך צמרמורת?כשעושים עם הציפורניים בלוח מגיר :S אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?פסק זמן מקצוע אהוב:אין באמת מקצוע שנוא:כימיה הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:עזבו:D לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?כן לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?תלוי באיזו שעה מתחילים-או ב-6.30/7.15 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?יא איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?היסטוריה ובשיעור האחרון?מחשבים מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?גבינה מביא בקבוק מים?כן איזה תיק יש לך?לי קופר הולך לבד לביצפר או עם מישו?חברה בהסעה או ברגל?ברגל איך קוראים למחנך/ת?שרה הבת זונה האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?לאOo צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן חחח שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?כן באיזה משחק
לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:נו באמת:S למידת התעניינותך בלימודים:6 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:8 לחיים שלך:6 למראה החיצוני שלך:אנערף לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך:8 למידה בה אתה אוהב קולה:10 להישגיך בלימודים:תלוי לכתב שלך:8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?לבנה שיעור לשון או חינוך גופני?לשון הורדות ידיים או משיכת חבל?:S אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?שום דבר להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות:| סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?עדיף לספר יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?ענבים קפה או תה?קפה רכבת הרים או רכבת שדים?הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?דיגיטלית צבי הנינג'ה או פוקימון?שום דבר החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? ^ מה יותר מציק-יתושים או זבובים?שניהם טעם באוכל-מתוק או מלוח?מתוק מלון או צימר?מלון יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?קצפת מכונית-יפה או בטיחותית?בטיחותית המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?תנ"ך יהודה סעדו או הראל מויאל?מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:נגד קעקועים:אני לא אוהבת ההתנתקות:נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?אתמול בערב דיברת בסלולרי? ^ דיברת עם אמא?לפני 40 דקות ככה דיברת עם אבא?חצי שעה דיברת עם אח/אחות? ^ התקלחת?אתמול בערב אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?בבוקר חשבת שאתה שמנים?עכשיו :/ חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו?בבוקר עם אחותי רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?כשקמתי בבוקר חשבת שאתהנכשל במבחן?במבחן בכימיה השנה חשבת שאתם מצליח במבחן?בבוחן בתנ"ך ישנת מחוץ לבית?לפני שבועיים ככה לא ישנת לילה שלם?בסוכות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לא חשבתי:S חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לא מזמן יש אלוהים?כן חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אין לי מושג עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד ישנת טוב אתמול?כן תישן טוב הלילה?לא יודעת איפה היית רוצה לגור עכשיו?באזור אחר תזכיר לי איך קוראים לך?שכחתי

0oYamo0

New member
עונהנהD:

מה נשמע? סבביישן מה עשית היום? שומכלום אתה לומד בימי שישי? עד רבע ל-1 מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? הכלב שלי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? ליד הדלת של החדר שלי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בחדר של האחים שלי קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? קיר? לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? לא D: איפה נמצאת המראה הכי קרובה? לידי מה יש לך מתחת לכיסא? פרקט P= מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה] ? הכלב שלי נובח השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: 5 בבוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 4 אחר הצהריים יש לכם מחשב בחדר? יאפ החבר האחרון שהיה לו יומולדת: חנונה D: 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. האחים שלי 2. אחותי 3. שאאאארון XD 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. מיקמיקום 2. טל מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? שאלה קשה >< מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? חביתושששש כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? מרק וכשאתה מת מחום? רק לשתות במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כדורי שוקולד? XD, ספגטי.. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? ריבתתתתתתתת חלבבבבב
איזה עוגה הכי טעימה? כושית XD מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממ לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי עונה אהובה של השנה: חורףף :] ריח אהוב: סוסים היית עושה צניחה חופשית? יאפ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה וקצת פסנתר.. על מה היית רוצה לנגן? תופים :0 מה אתה אומר על הנוער של היום? בושה! ><
איזה מגמה היית בביה"ס? אני עדיין..מוזיקה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נראה לי בשר מעודף: צמחונית P= גבינה מעודפת: לבנה דג מועדף: ~_~ מאפה מועדף: עוגיות שתיה קרה מועדפת: ניייסטיי
שתיה חמה מועדפת: תה :] עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? ללא יש לך משקפי שמש? כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: לד זפלין קנית השנה יומן? בובספוגגגגג
אתה באמת כותב בו? לא P= מציירת היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? כן התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? בערך הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הגרביים שלי? אוהב לנסוע במוניות שירות? ממ.. נוסעת אם צריך, אבל בדרכלל אוטובוס יש לך כלב? כן צ'יפס
וחתול? נופ ואפרוחים? מתו אתה גר במרכז בדרום או בצפון? צאפון אתה רוצה שיגמר השאלון? לא P= חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור צבע עיניים: ירוק צבע שיער: שחור+טיפה כחלחל ובקושי רואים אותו לעזאזל >< צבע עור: לבן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. שחור 2. אדום 3.כתום 4.סגול 5. לבן ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? אדום שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? תכלת ורוד או סגול? סגול ירוק או ירקרק? ירקרק D: זהב או כסף? לא זה ולא זה דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 ורוד 2 בורדו 3 ירוק 4 צהוב 5 זהב עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? ירוקה מהו הצבע השולט בארון שלך? שחור ואדום מהו הצבע שמאפיין אותך? כנ"ל באיזה צבע החדר שלך? אדום כתום איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אותו דבר קיבלת שיעורים? מלא מה שם השיר האחרון ששמעת? I miss you מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לא זוכרת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? דובי תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? סלט :0 יש אחים? יאפ אם כן, כמה? 3 ואיך קוראים להם? הכי קטן- עומר, השני- הראל, ואחותי הגדולה- אגם. יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? גם וגם טלנובלות או תוכניות ריאליטי? ריאליטי איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? אינלי מושג D: כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? בערך ורוד-צבע פקאצי או יפה? אישית אני לא סובלת אותו מה עושה לך מצב רוח טוב? הרבה דברים מה עושה לך מצב רוח רע? כנ"ל מה עושה לך צמרמורת? שמישו מעביר ת'ציפורן שלו על הלוח =.= אוהב שוקולד? הווווווו צ'וקלט לבן אוהב חטיפים? יאפ איזה הכי? באמבה מקצוע אהוב: היסטוריה, עושים צחוקים XD מקצוע שנוא: מתמטיקקקקקקקה! הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: הממ.. לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לללא לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 6.. >< איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? תולדות האומנות ובשיעור האחרון? פיסול מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? שוכחת אותו בבית מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? חמודיזם הולך לבד לביצפר או עם מישו? עם חברה שלי בהסעה או ברגל? רגל איך קוראים למחנך/ת? אורית האם אי פעם אכלתם חול? כןןן נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? כן כל הזמן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? כן צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא D: לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? כן XD ביום פיג'מות!! האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא

0oYamo0

New member
המשךךךך.. ../images/Emo9.gif

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: ממ..9 למצבך החברתי בשכבה: -.- חחחח לא מוגדר XD למידת התעניינותך בלימודים: 1 וחצי. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 8 לחיים שלך: 9 למראה החיצוני שלך: ממ.. 5 לחוכמה שלך: 1 ליחסם של ההורים כלפיך: 9 למידה בה אתה אוהב קולה: 100 להישגיך בלימודים: 1\2 לכתב שלך: 8 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? תלוי מתי בירה שחורה או לבנה? שונאת את שתיהן שיעור לשון או חינוך גופני? ספורט הורדות ידיים או משיכת חבל? הורדת ידיים XD אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? אני אתה והוא ומוישלה קנגרו שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים קרים דובים או נחשים? דוביםםםם להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות :] לחיות או למות? לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי יום שישי או שבת? שבת חגים-זה טוב או לא טוב? טוב ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה בוקר תה ערב רכבת הרים או רכבת שדים? הרים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה!
החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? ממ..זיבלוניים נחמדביבים החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?-.-" מה יותר מציק-יתושים או זבובים? ברחשים XD טעם באוכל-מתוק או מלוח? חמוצמתוק מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? קצפת מכונית-יפה או בטיחותית? לא משנה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? להיסטוריההה!!!!! XDD יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים": נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות: שכל אחד ילבש מה שבאלו קעקועים: בעד הסכם אוסלו: בעד ההתנתקות: נגד שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד: נגדדד! פויה! >< המלחמה בעירק: נגד להפציץ את הכור האטומי של איראן: נגד מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? לפני שעה דיברת בסלולרי? אתמול בלילה דיברת עם אמא? בבוקר דיברת עם אבא? כנ"ל דיברת עם אח/אחות? אתמול התקלחת? בבוקר אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול בערב חשבת שאתה שמנים? אף פעם לא מעבירה ביקורת על עצמי, זה לא יהיה טוב חשבת שאתה רזים? כנ"ל רבת עם מישהו? אתמול רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? בתחילת השבוע חשבת שאתהנכשל במבחן? כל הזמן חשבת שאתם מצליח במבחן? לפני שנתיים ישנת מחוץ לבית? שבוע שעבר לא ישנת לילה שלם? לפני יומיים חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לפני 10 שנים חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? ממ..מידי פעם יש אלוהים? וודאי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?מיזיביט מיזיביט ^^ יש גם יש! עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אחד ישנת טוב אתמול? יאפ תישן טוב הלילה? כנראה איפה היית רוצה לגור עכשיו? איפשהו קרוב לים תזכיר לי איך קוראים לך? ים XD

Superboi

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo59.gif

מה נשמע? פסדר מה עשית היום? ראיתי טלויזיה אתה לומד בימי שישי? לא D: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך? כלום איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך? עליי איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך? בטח באחת המגירות קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך? שולחן לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה? אין לי כוח איפה נמצאת המראה הכי קרובה? על הארון מה יש לך מתחת לכיסא? רצפה מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]? רואה מלרוז פלייס איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך? בעיקרון במחשב, אבל עכשיו זה ירוק השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם: לא יודע השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם: 15:00 בערך... סמיילי מועדף:
מישו שלא ראיתם הרבה זמן: אמממ יש לכם מחשב בחדר? כן
החבר האחרון שהיה לו יומולדת: היום יש ל2 חברים 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. עדיף לא להגיד 2. - 3. עוד פלקט/שוויצר 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1.
2.
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? אין, אני אוכל הכל P: מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? יש הרבה דברים כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול? אני לא ממש חושב על אוכל כשאני קפוא וכשאתה מת מחום? כל דבר קר במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא בטח מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? כל מיני... איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? הכל כולל הכל!!! איזה עוגה הכי טעימה? כנ"ל מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה? סופגניות
האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אולי... מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי/זוגית עונה אהובה של השנה: קיץ ריח אהוב: אממ היית עושה צניחה חופשית? לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? אולי גיטרה מה אתה אומר על הנוער של היום? פסדר איזה מגמה היית בביה"ס? משאבי אנוש קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא נראה לי. אולי חיזוקים בשר מעודף: לא 'דע גבינה מעודפת: יש הרבה דג מועדף: אין. העיקר שיהיה טעים מאפה מועדף: כנ"ל... שתיה קרה מועדפת: קולה/ספרייט שתיה חמה מועדפת: כל מיני קפה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי? לא יש לך משקפי שמש? לא הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: אין לי מערכת קנית השנה יומן? כן אתה באמת כותב בו?כן היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? לא יש לך שיער ארוך? לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אותי (?) אוהב לנסוע במוניות שירות? לא אוהב, אבל חייב יש לך כלב? לא וחתול? לא ואפרוחים? לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? במרכז אתה רוצה שיגמר השאלון? כן חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. :| מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול צבע עיניים: חום צבע שיער: שחור צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. שחור 3. אדום/לבן 4. אדום/לבן 5. ירוק/צהוב ירוק או לבן? לבן צהוב או כחול? כחול אדום או לבן? - שחור או לבן? שחור כחול או תכלת? כחול ורוד או סגול? ורוד (?) ירוק או ירקרק? ירוק זהב או כסף? זהב דרג את הצבעים השנואים עלייך: 1 כל מיני 2 3 4 5 עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך? לא יודע מהו הצבע השולט בארון שלך? לא יודע מהו הצבע שמאפיין אותך? גם לא יודע באיזה צבע החדר שלך? ירוק איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אין משו ספציפי קיבלת שיעורים? כן מה שם השיר האחרון ששמעת? Three Doors Down - Kriptonite (כמה אירוני) מה הדבר האחרון שקנית השבוע? לא זוכר החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? די מסודר תסתכלו לאחור: מה אתם רואים? ת'מיטה תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים? אני לא הולך 0-0 יש אחים? כן אם כן, כמה? 4 ואיך קוראים להם? אולי יש פה מישהו שמכיר אותי אז אני לא אומר יש איסיקיו? כן מסנג'ר? כן אימייל? כן סרט מצוייר או אמיתי? תלוי מה הסרט טלנובלות או תוכניות ריאליטי? טלנובלות (אבל לא ספרדיות) איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים? מעדיף לא לדמיין כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל? כן ורוד-צבע פקאצי או יפה? לא זה ולא זה מה עושה לך מצב רוח טוב? עזבו, זה חופר מה עושה לך מצב רוח רע? מה עושה לך צמרמורת? נגיד... מלא עטלפים אחד ליד השני
אוהב שוקולד? מאוד! אוהב חטיפים? כןןן איזה הכי? במבה מקצוע אהוב: משאבי אנוש מקצוע שנוא: אין בינתיים הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר: לא זוכר P: לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? כן באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר? 7.00 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)? י"א איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי? אנגלית ובשיעור האחרון? משאבי אנוש מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'? מה שיש או קונה מביא בקבוק מים? כן איזה תיק יש לך? אאוטדור תכלת הולך לבד לביצפר או עם מישו? באוטובוס עם כמה מהשכבה בהסעה או ברגל? אוטובוס האם אי פעם אכלתם חול? אולי נשכתם את החבר/ה שלכם? לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב? לא שזכור לי שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה? לא צעקתם לאנשים מהחלון? אולי צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון? לא XD לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)? לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז? לא

Superboi

New member
המשך../images/Emo59.gif

-תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 9 למצבך החברתי בשכבה: אמממ לא יודע למידת התעניינותך בלימודים: 7, אבל רק כי אני חייב! למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 9 לחיים שלך: עזבו למראה החיצוני שלך: לא יודע לחוכמה שלך: לא רוצה להיות שוויצר ליחסם של ההורים כלפיך: תלוי מתי XD למידה בה אתה אוהב קולה: 10 להישגיך בלימודים: 9 לכתב שלך: 9 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה? שתיהן בירה שחורה או לבנה? שחורה שותה יותר שיעור לשון או חינוך גופני? לשון הורדות ידיים או משיכת חבל? לא משנה אני אתה והוא,או אתה הוא ואני? הראשון שתייה-מיים קרים או פושרים? קרים דובים או נחשים? *.* להרכיב שאלונים או לענות עליהם? לענות לחיות או למות? לחיות, דה... סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות? תלוי יום שישי או שבת? שישי חגים-זה טוב או לא טוב? טוב! ענבים או בננה? ענבים קפה או תה? קפה רכבת הרים או רכבת שדים? שדים מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון? רגילה צבי הנינג'ה או פוקימון? צבי הנינג'ה החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו? מה יותר טוב? P: החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור? הקומדי סטור מה יותר מציק-יתושים או זבובים? שניהם טעם באוכל-מתוק או מלוח? מתוק, אבל לא מידי מלון או צימר? מלון יום שישי או יום ראשון? שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת? OMG, הכל! |ריר| מכונית-יפה או בטיחותית? יפה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה? אוי, שתי המורות הכי חמודות... היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל? מויאל בעד/נגד: סמים "קלים":
ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:
קעקועים: שיהיה הסכם אוסלו: לא 'דע ההתנתקות: לא מעניין אותי שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן: אמממ מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון? אתמול דיברת בסלולרי? אתמול דיברת עם אמא? עכשיו דיברת עם אבא? אתמול או משו... דיברת עם אח/אחות? מקודם התקלחת? אתמול אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול
חשבת שאתה שמנים? מזמן, כשהייתי שמן חשבת שאתה רזים? לא זוכר רבת עם מישהו? לא זוכר רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? אתמול חשבת שאתהנכשל במבחן? אחרי השביתה יש לי ואני בטוח נכשל!!! חשבת שאתם מצליח במבחן? כשהיה... ישנת מחוץ לבית? לא זוכר לא ישנת לילה שלם? השבוע בטח חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? מזמן חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים? מקודם, הייתה שאלה
יש אלוהים? נראה לי חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם? מקווה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2-3 ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? מקווה איפה היית רוצה לגור עכשיו? מקום עם שמש! תזכיר לי איך קוראים לך? עדן

Blue Emptiness

New member
אוטו זבל אוטו זבל בוא וקח אותי איתך

אוטו זבל תן לי בית אוטו זבל משפחה
מה נשמע?בסדר מה עשית היום?שומדבר מיוחד אתה לומד בימי שישי?לא! D: מה הדבר הפרוותי הכי קרוב אליך?דובי איפה נמצאות הנעליים השחורות שהכי קרובות אליך?במסדרון אני חושבת איפה נמצאת חבילת הקלפים שהכי קרובה אליך?כנ"ל למעלה ^ קום מהכיסא, תצעד שני צעדים שמאלה, ושלושה אחורה. מה יש לימינך?כיסא לך לארון המטבח הכי קטן, ופתח אותו יש שם משהו סגול? אם כן, מה?אין לנו ארונות במטבח >< איפה נמצאת המראה הכי קרובה?על המדף מה יש לך מתחת לכיסא?שטיח מה אתה שומע עכשיו [זה לא חייב להיות מוזיקה]?נביחות של כלבים איפה נמצא האור האדום שהכי קרוב אליך?של הממיר יס, מאחוריי השעה הכי מוקדמת שקמתם בה אי פעם:3 לפנות בוקר השעה הכי מאוחרת שקמתם בה אי פעם:4 בצהריים נדמה לי סמיילי מועדף: D: | <: | ^~^ מישו שלא ראיתם הרבה זמן:ביליייייי יש לכם מחשב בחדר?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:היום לדניאל 3 אנשים שמעצבנים אתכם: 1. אחשלי 2. אלכס 3. ילדה מהישוב שלי 2 אנשים שאתם רוצים לחבק עכשיו: 1. אלונה :< 2.ביליייי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?סושי מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?שונאת לאכול בבוקר כשקר לך וממש קפוא- מה בא לך לאכול?כלום וכשאתה מת מחום?גלידה/אבטיח במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אמא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?בעיקר מאפים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?וניל עוגיות איזה עוגה הכי טעימה?אממ לא יודעת מהו המאכל הטעים ביותר של חג חנוכה?סופגניה אלה מה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:אביב ריח אהוב:פרחים, שוקולד היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא על מה היית רוצה לנגן?לא יודעת בס אולי
מה אתה אומר על הנוער של היום?MERD איזה מגמה היית בביה"ס?לא הייתי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא נראה לי בשר מעודף:שניצל גבינה מעודפת:ג. נפולאון עם זיתיםD: דג מועדף:טונה מאפה מועדף:עוגה שתיה קרה מועדפת:פאנטה שתיה חמה מועדפת:תה עושה צמידים מדבק בזמנך הפנוי?חחחחחחחחח לא. יש לך משקפי שמש?כן, אפילו 4 הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין לי קנית השנה יומן?כן אתה באמת כותב בו?כן היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?לא יש לך שיער ארוך?לא הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?שטיח אוהב לנסוע במוניות שירות?WT... יש לך כלב?כלבה וחתול?חתולות (2) ואפרוחים?לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון?צפון אתה רוצה שיגמר השאלון?אין לי משהו לעשות גם ככה חבל, כי הוא עוד ארוווווך.. מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום צבע שיער:שחור אדום צבע עור:לבן ורדרד -.- דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: אוהבת את כולם. ירוק או לבן?תלוי במה צהוב או כחול?כחול אדום או לבן?תלוי במה שחור או לבן?לבן כחול או תכלת?תכלת ורוד או סגול?תלוי ירוק או ירקרק?Oם זהב או כסף?כסף דרג את הצבעים השנואים עלייך: אוהבת את כולם עם איזה צבע חולצה לעולם לא תלך?כתום זוהר מהו הצבע השולט בארון שלך?לא יודעת מהו הצבע שמאפיין אותך?לא וידעת באיזה צבע החדר שלך?כל מיני איזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?- קיבלת שיעורים?לפני השביתה מה שם השיר האחרון ששמעת?Radiohead - Karma Police מה הדבר האחרון שקנית השבוע?אממממ לא נראה לי קניתי החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן כמו תמיד, שיט אני צריכה לסדר ואתו בכלל תסתכלו לאחור: מה אתם רואים?דלת תלכו למטבח. מה הדבר הראשון שאתם רואים?אין לי כוח ללכת יש אחים?כן אם כן, כמה?אח וחצי אחות ואיך קוראים להם?נדיר וענבר יש איסיקיו?כן מסנג'ר?כן אימייל?כן סרט מצוייר או אמיתי?אמיתי טלנובלות או תוכניות ריאליטי?טלנובלות, וגם לא איך אתה מדמיין את עצמך בעוד 10 שנים?לא יודעת כבר יודע במה רוצה לעבוד כשתגדל?לא ורוד-צבע פקאצי או יפה?תלוי במה ואיזה גוון מה עושה לך מצב רוח טוב?חברים מה עושה לך מצב רוח רע?חברים -.- מה עושה לך צמרמורת?סיפורים קשים אוהב שוקולד?כן אוהב חטיפים?כן איזה הכי?ביסלי מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:ספורט הפדיחה הכי גדולה שאתה זוכר:לא זוכרת לבנות-ניסית לעשות אי פעם דיאטה?נראה לי לבנים-ניסית לעשות אי פעם דיאטה? באיזה שעה אתה קם כדי ללכת לביצפר?6 איזה כיתה אתה(אם בכלל...)?ט' איזה מקצוע יש לך בשיעור הראשון ביום רביעי?אנגלית ובשיעור האחרון?ספורט מה אתה לוקח בדרך כלל בתוך הסנדוויץ'?גבינה/חומוס מביא בקבוק מים?בד"כ איזה תיק יש לך?מתחלף הולך לבד לביצפר או עם מישו?לפעמים עם אח שלי בהסעה או ברגל?הסעה איך קוראים למחנך/ת?כרמל האם אי פעם אכלתם חול?לא נשכתם את החבר/ה שלכם?לא צרחתם משו מטומטמם באמצע הרחוב?כן שכנעתם אנשים לתת לכם סטירה?לא צעקתם לאנשים מהחלון?יכול להיות XD צרחתם "אני תרנגול גאה" מהחלון?לא לבשתם פיג'מה לביצפר(חוץ מפורים)?לא האם יש לכם תחתונים של טלטאביז?לא -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:5 למצבך החברתי בשכבה:2 למידת התעניינותך בלימודים:4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:5 לחיים שלך:5 למראה החיצוני שלך:4 לחוכמה שלך:3 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:3 להישגיך בלימודים:5 לכתב שלך:4 זה או זה- מוזיקה אלקטרונית או שקטה?שקטה בירה שחורה או לבנה?גם וגם שיעור לשון או חינוך גופני?לשון הורדות ידיים או משיכת חבל?- אני אתה והוא,או אתה הוא ואני?אתה הוא ואני. לא למדתם לשון?! שתייה-מיים קרים או פושרים?קרים דובים או נחשים?דובים להרכיב שאלונים או לענות עליהם?לענות לחיות או למות?לחיות סודות-לשמור בבטן או לספר לאדם אחד לפחות?תלוי יום שישי או שבת?שישי חגים-זה טוב או לא טוב?טוב ענבים או בננה?בננה קפה או תה?תה רכבת הרים או רכבת שדים?שניהם מצלמה רגילה או מצלמה של הפלאפון?רגילה! צבי הנינג'ה או פוקימון?פוקימון (H) החיים האלה הם: המיץ של הזבל,או הזבל בעצמו?הא? החמישייה הקאמרית או הקומדי-סטור?שתקו מה יותר מציק-יתושים או זבובים?זבובים טעם באוכל-מתוק או מלוח?מלוח מלון או צימר?צימר יום שישי או יום ראשון?שישי עוגת גבינה או עוגת קצפת?גבינה מכונית-יפה או בטיחותית?מה זה משנה המורה לתנ"ך או המורה להסטוריה?היסטוריה יהודה סעדו או הראל מויאל?איככככככס בעד/נגד: סמים "קלים":נגד ליבוש פרובוקטיבי של בחורות:שיעשו מה שבא להם קעקועים:מי שרוצה שיעשה הסכם אוסלו:
ההתנתקות:לא אכפת לי שימוש בפרוות של בע"ח בביגוד:
המלחמה בעירק:
להפציץ את הכור האטומי של איראן:- מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לא יודעת דיברת בסלולרי?לפני יומיים בערך דיברת עם אמא?היום דיברת עם אבא?לפני 10 שנים ._. דיברת עם אח/אחות?לפני כמה ימםי התקלחת?היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?לא יודעת חשבת שאתה שמנים?תמיד -.- חשבת שאתה רזים?אף פעם רבת עם מישהו?לא זוכרת רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לא זוכרת חשבת שאתהנכשל במבחן?לא זוכרת חשבת שאתם מצליח במבחן?לא זוכרת!! ישנת מחוץ לבית?לפני שבועיים(?) לא ישנת לילה שלם?סוכות חשבת מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?לא חשבתי חשבת מה אתה רוצה לעשות כשתהיה גדולים?לא יודעת יש אלוהים?לא חיזרים, עב"מים... האמת באמת נמצאת שם?אולי עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?לא חיברתי אותו ישנת טוב אתמול?נראה לי תישן טוב הלילה?לא חושבת איפה היית רוצה לגור עכשיו?לא יודעת תזכיר לי איך קוראים לך?מרווה שאלון חפרןןןןןןןןןןןןןןןןןן

למעלה