ארכיון ^^

../images/Emo98.gif

אתה כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? חברה בקומונה ומנהלת מישנית יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? אחר כל פעם חדש שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? לא זוכרת ירקות או פירות? שניהם
במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? מזה ועדה דוברת? פורום או קומונה?מממ שוקולד או ממתקי גומי? ממתק גומי קיץ או חורף? שניהם שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? לא זוכרת היה הרבה קראת הארי פוטר? ברור ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? כן הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? שיניתי את הדעה, לא בעקבות שינוי ניכר הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא הסוף

../images/Emo3.gif

אתה כותב בלוג? לא. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? יאפ. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? אייסקפה הכי בא בטוב
שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל, לא אוהב את האוורירי. שוקולד חלב/לבן/מריר???? הכל טעים. איזה קליק XL? כל קליל XL בא לי בטוב
ירקות או פירות? גם וגם. במבה או ביסלי? במבה. לימודים כרגיל או ועדת דוברת? Oם אני בחופש עזבו אותי מלימודים. פורום או קומונה? פורום
שוקולד או ממתקי גומי? לא יודע. קיץ או חורף? חוף. שוקו או נס קפה? נס קפה. בית קפה או מועדון? מועדון[?] משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק.
נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? ברור[?]
עשית עם ליל קרב פרצופים? כנ"ל. דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? כנ"ל. קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא שזכור לי. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא אבל לאחשלי קרה משהו דומה.
זכיתם אי פעם במבצע? כן יש הגרלות כאלה לקרנות השוטרים [אמאשלי] ואז יש הגרלה ליום נוסף באילת, וזכינו! זה היה כ"כ כייף
איזה? כתבתי למעלה. קראת הארי פוטר? קראתי 2 עמודים מהראשון. ראית סרט כחול?
התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא אבל אמאשלי כן
הקאת על מישהו? שטיח נחשב? הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כןןן! קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?
ב4 נקודות השנה הכי גבוה, לי אישית זה היה מאוד חשוב כי היה לי אז ציון דיי נמוך אבל לא באתי עליה, חפיף. חשבתם להתאבד?
אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן. הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) אני מניח. הסוף
הו.

d r o r y

New member
עונה:

אתה כותב בלוג? לא, אבל אולי אתחיל יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא הבנתי מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? אחר- מוקה, בננה, וניל, ואולי יש עוד כמה שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? מה??? ירקות או פירות? אם מדובר בפירות האהובים עלי ובירקות האהובים עלי, אז אותו דבר. במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? אני כבר הרבה אחרי השלב הזה פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? הראשון נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? חח... כן. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא שזכור לי זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה?--- קראת הארי פוטר? לא ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? מרגיש כיום טוב (בלי עין הרע) והשאיפה שלי היא רק לעלות יותר ויותר הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא ממש הסוף

OriginalMe

New member
../images/Emo80.gifנראה שאלון טוב

אתה כותב בלוג? בהחלט יש לך קומונה? לא, ואם הייתה לי בטח אף אחד לא היה נכנס אליה P: יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? אחד ויחיד מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? מילקשייק בנננננה שוקולד רגיל או אוורירי? לא זה ולא זה, רק במקס ברנר! שוקולד חלב/לבן/מריר???? איייייייכס מריייר בע. לבן לבן איזה קליק XL? הא? X_X ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? מממ כרגע ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? ממתקיגומי קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? תלוי במצברוח משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד :p האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? אין לי מושג מי זה :X עשית עם ליל קרב פרצופים? כנל דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? כנל קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? יכול מאוד להיות גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? לא נראה לי איזה? לאדעת קראת הארי פוטר? חחח אין לי כוח להתחיל ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? נראה לי הקאת על מישהו? מקווה שלא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? כן XDDDD החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן >< קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? משתדלת לאמץ ברגעים אלה המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? תמיד שווה ללכת אליה שתתקן! חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? - הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה? מממ

בלע. ../images/Emo219.gif

אתה כותב בלוג?לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי?שניהם שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב ולבן איזה קליק XL?המ. ירקות או פירות?המ. במבה או ביסלי?ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת?לימודים כרגיל פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד. קיץ או חורף?חורף. שוקו או נס קפה?שוקו D: בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?שום דבר >> נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן זכיתם אי פעם במבצע?לא איזה?-- קראת הארי פוטר?כן ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?כן הקאת על מישהו?כן הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא שזכור לי החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?לא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן חשבתם להתאבד?לא יודעת אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?המ הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)כן

SILVER LADY

New member
צ'ורי צ'ורי ../images/Emo9.gif

אתה כותב בלוג?נוט יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?נוט יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כה מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?פסיפלורה שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב איזה קליק XL?אנערף ירקות או פירות?ירקות במבה או ביסלי?במבה אהבת חיי
לימודים כרגיל או ועדת דוברת?דוברת פורום או קומונה?קומונה שוקולד או ממתקי גומי?גומי אהבת חייי קיץ או חורף?שניהםםם.למרות שהיום אמרו לי שאני ילדת קיץ
שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משפטים והמשו הזה חחח נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לאא :-O עשית עם ליל קרב פרצופים?לא :-O דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?:-O קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?חחחח רק לי זה יכול לקרות גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כה זכיתם אי פעם במבצע?לא שזכור לי איזה?- קראת הארי פוטר?איככככ לא ראית סרט כחול?לא חחח התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?ממ לא שזכור לי הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?חחחחחחחחחחחחחח כה קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?דה המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?לא חחח חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)הממ כה הסוף

למעלה