ארכיון ^^

I R i T 94

New member
ארכיון ^^ ../images/Emo217.gif

אתה כותב בלוג? יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד רגיל או אוורירי? שוקולד חלב/לבן/מריר???? איזה קליק XL? ירקות או פירות? במבה או ביסלי? לימודים כרגיל או ועדת דוברת? פורום או קומונה? שוקולד או ממתקי גומי? קיץ או חורף? שוקו או נס קפה? בית קפה או מועדון? משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? עשית עם ליל קרב פרצופים? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? זכיתם אי פעם במבצע? איזה? קראת הארי פוטר? ראית סרט כחול? התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? הקאת על מישהו? הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? חשבתם להתאבד? אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) הסוף

I R i T 94

New member
עונה לעצמיD: ../images/Emo217.gif

כותב בלוג?משהו בסגנון. דיי הפסקתי. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?בננה D: שוקולד רגיל או אוורירי?שניהם D: שוקולד חלב/לבן/מריר???? כולםםםםםםםם D: איזה קליק XL?לא יודעת. הכל נראלי P: ירקות או פירות?פירות
במבה או ביסלי? ביסלי P: לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל XP פורום או קומונה?פורום. שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד
קיץ או חורף?חורף ~ שוקו או נס קפה?שוקו, אבל קר D: בית קפה או מועדון?בית קפה. משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? נראלי משחק וריקוד. נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?
עשית עם ליל קרב פרצופים?כן XD דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?כןXD קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן >< גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן ^_^ זכיתם אי פעם במבצע?אממ. לא .
איזה? קראת הארי פוטר?כן D: אני עכשיו מתחילה פרק שני באנגלית בספר הראשון ^_^ אני מנסה הכל באנגלית. זה קשה>< ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?כן >>. הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?כן <.> החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן XDD קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? בערך. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?אכן ^_^ חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) לא.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבאת לי בטוב DD:

אתה כותב בלוג?לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?יאפ מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?וניל D: שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????לבן
איזה קליק XL?ממ לאיודעת ירקות או פירות?פירות במבה או ביסלי?במבה
לימודים כרגיל או ועדת דוברת?כלום XD פורום או קומונה?לא ממש משנה לי שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף?חורף שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?קשההההההה. נקסט :ס נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?XDDDDDDDD כן זכיתם אי פעם במבצע?כן איזה?משהו של בורגר קינג קראת הארי פוטר?אפקורס
ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?כן הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן XD קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן חשבתם להתאבד?כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?יאפ הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)לא הסוף
נחמד ^__^

s u s h i m i

New member
../images/Emo209.gif עונהה

אתה כותב בלוג? כן יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן וחלב איזה קליק XL? אממ כולם טעימים אבל במיוחד הזה שבצבע וורוד ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? ביסלי אבל גם במבהההההההההההההההה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? אממ לא יודעע ת'אמת דוברת יכול להיות מגניבב פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שניהםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם קיץ או חורף? חורףף
שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? שניהםם משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? קרימינולוגיהה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לאא עשית עם ליל קרב פרצופים? לאא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לאא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כןן
קניתי מתנה לילדה אחת, הוא נפל ונשבר גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כןןןןןןןןןןןןןן
DDDDDDDD זכיתם אי פעם במבצע? כןן איזה? אממ לא זוכר אבל תאמינו לי שכן [היו כמה מבצעיםם] קראת הארי פוטר? בארורר ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? כןן הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כןןןן XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כןןן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? אממ לא זוכרר
חשבתם להתאבד? כן אבל סתאם חשבתי [לא ממממממממש רציתי] אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)- בארוררררררררררררררררררררררררררררררררררררר !!! הסוף- די אנדד

דורה דורה ..

אתה כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? היה יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן אבל אני לא נכנסת לשני .. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? תות בננה מלון שוקולד רגיל או אוורירי? לא משנה לי שוקולד חלב/לבן/מריר???? הכול הולך איזה קליק XL? מה? ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? הוממ לע ולע פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? אביב שוקו או נס קפה? נס בית קפה או מועדון? אמממ לא דעת .. מועדון אולי .. תלוי איזה ותלוי עם מי משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק בלי ריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? ברור כל הזמן .. רק תזכירו לי מי זה? עשית עם ליל קרב פרצופים? כנ"ל דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? כנ"ל קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? אממממממ לא שזכור לי .. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כע זכיתם אי פעם במבצע? כע איזה? הומ פעם זכיתי באיזה כרטיס לסרט מערוץ הילדים
ובאיזה מתנה שעד היום לא הגיעה מזאפ לראשון .. ועוד כל מיני דברים .. קראת הארי פוטר? כע ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? אני לא מהמתווכחים .. הקאת על מישהו? על עצמי .. על מישו אחר לא .. הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? הומ כע מתי שהו אבל אני לא זוכרת .. החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כע XB פדיחות קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? הומ לע יודעת המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן למה מה קרה שיהיה לי ציון נמוך .. אבל בתכלס היא מתקנת במבחן אבל לא בתעודה אז זה לא שווה לי .. חשבתם להתאבד? כע אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כע הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) אם השאלה פה אם אני מתנשאת אז ממש לא .. אבל אם השאלה אם אני אחראית נגיד כשאני שומרת על ילדים אז כן ..

חוץ מזה, היא לא הייתה אינטיליגנטית בכלל.

אתה כותב בלוג?חיובי! יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא אבל נאי אדומה ביוסף יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן אבל לא בשימוש מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?תות שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????חלב או לבן איזה קליק XL?מזה?.... ירקות או פירות?פירות במבה או ביסלי?במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת?דוברת פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?שוקו קיץ או חורף?סתיו שוקו או נס קפה?נס בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?הא?.. נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?כן דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?:( זה מזכיר לי את מיקרה הפיצה. אחרי שניה שקניתי היא נפלה, וכמובן שכמו בחוקי מרפי על הצד עם הגבינה. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?לא זכיתם אי פעם במבצע?לא :( איזה? קראת הארי פוטר?לא ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?:O לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?חחחח זה מזכיר לי "היי פריקית" "היייייייייייי" קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כןכן חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)יש מצב

Retama

New member
אהמ

אתה כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? פירות.. שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן! איזה קליק XL? הכל טעים ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? קפה! בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה? קראת הארי פוטר? כן ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא! הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן

צ ש ט ש

New member
ארכיונצ'יק

אתה כותב בלוג? לא יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? בינתיים לא. (אלא אם מנהלת משנית בקומונת קובלסקי נחשב) יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? פירות שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריר
איזה קליק XL? הא? ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? ביסלי איכסה במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? רגיל גאד פורום או קומונה? תלוי. נגיד פאניק, אז לא רוצים שזה יהיה פורום כי יבואו פאנגירלז (ע"ע פוב) שוקולד או ממתקי גומי? גומי קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? תלוי, אם רוצים להיות ערניים אז קפה, לכל דבר אחר שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? המדריכה שלי בנוע"ל לומדת קרמינולגיה ואמרה שזה ממש מגניב. אז אני אלך איתה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? ברור? עשית עם ליל קרב פרצופים? כמובן? דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? מי לא? קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן >< גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן.. זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? מיני מקרר כזה מבצע של השוקולדים קראת הארי פוטר? ברור
ראית סרט כחול? לא >< התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? אהא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? אהא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? ברור חשבתם להתאבד? אהא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? אה סוג של הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) חה כן הסוף

באללי D:

אתה כותב בלוג? נוופ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לאא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? חח גם לאא
מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?רק וניל
שוקולד רגיל או אוורירי? רגילל :) שוקולד חלב/לבן/מריר???? לבן או מרייר D:
איזה קליק XL?נממנ אני אוההבת רק את הלבנים
ירקות או פירות? שומבדברר
במבה או ביסלי? ברווור שבמבה
לימודים כרגיל או ועדת דוברת?נמנמ
פורום או קומונה?פורום D: שוקולד או ממתקי גומי? ממתקי גוומי :) קיץ או חורף? אביב D: שוקו או נס קפה? נס קפה ^^ בית קפה או מועדון? תלויי מתי D: משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקווד ^^ נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? .__. עשית עם ליל קרב פרצופים? חח כמובן D: דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? T__T קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? חחח כןן מתנה D:
גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כןן במק' זכיתם אי פעם במבצע? נמנמ יש מצב D: איזה? לוזכרת D: קראת הארי פוטר? ניסיתי את הראשון
ראית סרט כחול?נוופ |
התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? חח לאא D: הקאת על מישהו? חח ללא
הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?D: נמנמ לא חושבת
החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?חח כןןD:
קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? בטחח :) המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כןן :) חשבתם להתאבד? לאא
אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)חחח יש מצב D: הסוף

SmeLLy Cat 1

New member
אחלה

אתה כותב בלוג? כתבתי, אבל קשה לי להתמיד בזה אז די הפסקתי יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? לא (תקנו קוקה קולה, טעם החיים!) יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? היה לי אחד אבל הוא לא בשימוש.. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? אממ חלב. אבל כולם ממש טעימים. איזה קליק XL? נמנעת מלאכול יותר מדי שטויות ירקות או פירות? ירקות נראה לי במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא מבינה את השאלות האלה!!! קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא זכיתם אי פעם במבצע? לא איזה? קראת הארי פוטר? כן, אבל הפסקתי ברגע שאיזה נסיך בתמונה יצא פתאום מהתמונה. זה היה השיא בשבילי. ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? יאפפפ הקאת על מישהו? לא, אבל עזרו לי להקיא כשהייתי סופר שיכורה
הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? לא זכור לי מקרה ספציפי, אבל בטוח שכן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? לא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא יודעת חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) בהחלט!

../images/Emo191.gif יאיי שאלון ארוך :)

אתה כותב בלוג? יאפ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? אני משתתפת בקומונה אבל לא מנהלת יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? מילקשייק ריבת חלב :) שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? לא משנה ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? ביסלי לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? נמממ עשית עם ליל קרב פרצופים? נמממ דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? נמממ קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? חח כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא זכיתם אי פעם במבצע? לא =\ איזה? נמנממ קראת הארי פוטר? כן ראית סרט כחול? לא! התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? קיבלתי מזלג חדש כי הוא היה מלוכלך XD הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? חח XD החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן XL קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה? לא

NuShLushMomo

New member
|כבשה|../images/Emo29.gifעונה D:

אתה כותב בלוג?יאפ ^^. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?נופ. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן XD, ישלי משו בסביבות ה-20 +
מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?שוקולד. שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל D: שוקולד חלב/לבן/מריר????מריר ^.^ איזה קליק XL?לויודעת הכל טעים (נראלי
) ירקות או פירות?ירקות
במבה או ביסלי?במבה
לימודים כרגיל או ועדת דוברת?שומדבר. פורום או קומונה?פורום ^^ שוקולד או ממתקי גומי?ממתקי גומי 3~: קיץ או חורף?חורףחורףחורף D:!!! שוקו או נס קפה?נס קפה D= בית קפה או מועדון?בית קפה X: משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משחק וריקוד!!1 נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?נופ. עשית עם ליל קרב פרצופים?נופ. דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?נופ '.' קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?נופ. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?נופ. זכיתם אי פעם במבצע?נופ. איזה?- קראת הארי פוטר?רק את השני וחצי מהשלישי ~ ראית סרט כחול?נופ. התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?נופ. הקאת על מישהו?נופ. הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא שזכור לי
(טוב אז אם כך זה אומר שלא, כיכי אם זה היה קורה בטוח לא הייתי שוכחת XD) החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?יאפ XD; (זה היה מביך ><) הרמתי את היד בהיהור ואז פתאום שמתי לב שזה לא מופנה אלי אז מיד עשיתי כאילו אני מסדרת את השיער XP; קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?נופ. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?נופ. חשבתם להתאבד?נופ. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?- הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)נופ.

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif אירכיון P:

אתה כותב בלוג? כן. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כן. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן אבל לא בשימוש. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? מילקשייק תות בננה. שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל. שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב או לבן. איזה קליק XL? הזהב. ירקות או פירות? פירות. במבה או ביסלי? ביסלי. לימודים כרגיל או ועדת דוברת? לימודים כרגיל. פורום או קומונה? פורום. שוקולד או ממתקי גומי? גומי. קיץ או חורף? חורף!
שוקו או נס קפה? שוקו. בית קפה או מועדון? תלוי. משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד. נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא. עשית עם ליל קרב פרצופים? לא. דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא. קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כן. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן ואמרתי לו. XD זכיתם אי פעם במבצע? לא. איזה? קראת הארי פוטר? שני עמודים והשתעממתי. ראית סרט כחול? לא. התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא. הקאת על מישהו? לא. הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? יש דבר כזה שנקרא להתאפק P: החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן. קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא. חשבתם להתאבד? לא. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן.

מורוש42

New member
../images/Emo41.gifעונה

אתה כותב בלוג? לא. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא. יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?כן. מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? מילקשייק תות, בננה ומלון. שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי. שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב. איזה קליק XL? כן. ירקות או פירות?פירות. במבה או ביסלי?במבה. לימודים כרגיל או ועדת דוברת?רגיל. פורום או קומונה?פורום. שוקולד או ממתקי גומי? ממתקי גומי. קיץ או חורף?קיץ. שוקו או נס קפה?שוקו. בית קפה או מועדון?מועדון. משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משחק או קרמינולוגיה...לא יודעת
. נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא. עשית עם ליל קרב פרצופים?לא. דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא. קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן חח...XD. גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?זה קרה אבל לא במכולת והחזרתי למוכר את הכסף. זכיתם אי פעם במבצע?לא. איזה? קראת הארי פוטר?כן. ראית סרט כחול?לא. התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא. הקאת על מישהו?כן. הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא. החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?אה...כן :S. קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כן. חשבתם להתאבד?לא. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?לא. הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)לא. הסוף שאלון נחמד :]

I L O V E MCR

New member
אני וחברתי עונות:]../images/Emo129.gif

אתה כותב בלוג?לא...חברתי כתבה בעבר. יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?וניל
שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????לבןן! [מריר-חברתי] איזה קליק XL?לבן ירקות או פירות?פרות במבה או ביסלי?במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת?הא? פורום או קומונה?פורום! שוקולד או ממתקי גומי?ממתקי גומי קיץ או חורף?חורף. שוקו או נס קפה?נס בית קפה או מועדון?אני-בית קפה...חברתי את השני משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משחק וריקוד. נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?לא -חברתי כן דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן חחחח גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כן זכיתם אי פעם במבצע?כה איזה?קוקה קולה-חברתי. קראת הארי פוטר?לא...חברה שלי כן...מעכשיו ל' זאת חברה שלי. ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא איכ הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?איכככ לא. החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?לא ל' כן. קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן.. המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?לא חשבתם להתאבד?לא ל' כן. אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?ל' -חברים טובים הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)ממש לא הסוף יאייD: גזעיי

moomi123

New member
עונהה../images/Emo176.gif

אתה כותב בלוג?נוופ יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?נוופ יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?נוופ מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?ממ.. יש מלאאא.. שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר????לבןןןןןןןןןןןןןןן איזה קליק XL?וואי.. אממ.. הכלל ירקות או פירות?גם וגם:] במבה או ביסלי?לא יודעתתO: לימודים כרגיל או ועדת דוברת?רגיל פורום או קומונה?פורוםםםם שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף?לא יודעת שוקו או נס קפה?שוקו בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?לא זה ולא זה נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?לא עשית עם ליל קרב פרצופים?לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?לא גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?כןXD זכיתם אי פעם במבצע?כן איזה?אין לי כח לפרט.. קראת הארי פוטר?כן ראית סרט כחול?לאא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?כמעט הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כןן חשבתם להתאבד?לא אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?-- הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)כן הסוף:]]]]]]]]]]]]]]]

דנטל

New member
ארכי פרחי

אתה כותב בלוג? כן יש לך קומונה (בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כן יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר (ציין איזה)? לא מתה על מילקשייק, אבל אם כבר, אז שוקולד שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? מריר איזה קליק XL? לא אוהבת ולא מבדילה ביניהם ירקות או פירות? ירקות במבה או ביסלי? מול רוב הביסלים מעדיפה במבה, חוף מביסלי גריל לימודים כרגיל או ועדת דוברת? בתכלס, אני לא ממש יודעת מה זה אומר פורום או קומונה? פורום שוקולד או ממתקי גומי? גומי קיץ או חורף? קיץ שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? מועדון משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? קרימינולוגיה (ולא משפטים, איכ) נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא זוכרת גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן, אבל לא במכולת זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? כל מיני, האחרון היה כרטיס חינם לאייקון במבצע של תאקט קראת הארי פוטר? לא ראית סרט כחול? כן התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא, אני מתביישת הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? כן החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? אולי, לא יודעת חשבתם להתאבד? כן אם כן - שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה (כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)? כן

../images/Emo42.gifשלהללהלהה

אתה כותב בלוג? כן יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? כן יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? שוקולד
שוקולד רגיל או אוורירי? רגיל שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL?
לא יודעת ירקות או פירות? גם וגם במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? כרגיל פורום או קומונה? גם וגם שוקולד או ממתקי גומי? שניהםם
קיץ או חורף? חורף שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משפטים נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם. אוקיי האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?אתמול עשית עם ליל קרב פרצופים?
דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? כן, עם ליל קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? כןןןן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? לא זכיתם אי פעם במבצע? כן איזה? בערוץ הילדים
זכיתי בגלשן קראת הארי פוטר? כן ראית סרט כחול? לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? לא קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? לא המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? כן חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) כן הסוף. יופי.

gili109

New member
עונה

אתה כותב בלוג?בערך יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)?לא יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז?ממ לא מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)?מילקשייק וניל פצפוצים או וניל עוגיות שוקולד רגיל או אוורירי?רגיל.. שוקולד חלב/לבן/מריר????לבן
איזה קליק XL?אין לי מושג ירקות או פירות?ירקות בסלט במבה או ביסלי?במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת?אנלא יודעת מזה ועדת דוברת אז לי מודים כרגיל?.. פורום או קומונה?פורום שוקולד או ממתקי גומי?שוקולד קיץ או חורף?חורף שוקו או נס קפה?נס בית קפה או מועדון?בית קפה משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה?משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל?מיזה? עשית עם ליל קרב פרצופים?לא דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים?לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו?כן גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך?חח כן ברור והחזרתי כי זה היה מלאאאאאאאא צדיקה שכמותי =] זכיתם אי פעם במבצע?אמ משהו קטן איזה?כדור באיזה הגרלה קראת הארי פוטר?כן=] ראית סרט כחול?לא התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה?לא הקאת על מישהו?לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון?לא החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך?כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם?כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן?כןן חשבתם להתאבד?ממ ישמצב אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם?כם הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך)

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

אתה כותב בלוג? לא... יש לך קומונה(בלי פרסומות סמויות בבקשה)? אני מנהלת קומונה, אבל היא לא שלי יש לך יותר מכרטיס אחד בתפוז? כן מעדיף.... מילקשייק שוקולד או מילקשייק אחר(ציין איזה)? מילקשייק אחר, אולי תות.. שוקולד רגיל או אוורירי? אוורירי שוקולד חלב/לבן/מריר???? חלב איזה קליק XL? ל איודעת ירקות או פירות? פירות במבה או ביסלי? במבה לימודים כרגיל או ועדת דוברת? מה? פורום או קומונה? לא יודעת שוקולד או ממתקי גומי? שוקולד קיץ או חורף? אביב שוקו או נס קפה? שוקו בית קפה או מועדון? בית קפה, למרות שאני אוהבת לרקוד משחק וריקוד או משפטים וקרמינולוגיה? משחק וריקוד נמנם...ספרו לי קצת על עצמכם האם אי פעם: שיחדתם את יחיאל יחיאל? לא עשית עם ליל קרב פרצופים? לא ליל, אבל עשיתי קרב דיברת עם תפוזית על עיניינים מלכותיים? לא קניתם משהו ואחרי שניה הוא נפל ואיבד מערכו? לא ממש, אולי גיליתם שהמוכר במכולת הביא לכם יותר עודף ממה שהיה צריך? כן. וגם הייתה פעם שחשבתי שהביא יותר, והוא הביא בדיוק, והייתה גם פעם שהוא הביא פחות. אבל זה חנויות שונות אז זה בסדר. זכיתם אי פעם במבצע? נראה לי איזה? קראת הארי פוטר? את כולם חוץ מה7 ראית סרט כחול? כן התווכחת עם מלצר/קיבלת פיצוי על תלונה שלך במקום כמו מסעדה? לא הקאת על מישהו? לא הפלצת במקום הלא נכון בזמן הלא נכון? כן החזרת שלום למישהו וגילית שהוא לא מופנה אלייך? כן קיבלתם עצה טובה לחיים ואימצתם? כן המורה שלכם טעתה בציון שלכם בהפרש ניכר שהיה בהחלט שווה ללכת אליה שתתקן? לא חשבתם להתאבד? כן אם כן-שיניתם את דעתכם מאז בעקבות שינוי ניכר בחייכם? כן הרגשת שאתה מעל אנשים אחרים רק כי יכולת להתנהג ככה?(כמו למשל אחראי על ילדים קטנים ממך) אולי

למעלה