ארכיון צבאי בפולין

שרי סילבר

Active member
ארכיון צבאי בפולין האם יש בפולין ארכיון צבאי, בו ניתן לאתר פרטים אודות קצינים ששירתו בצבא הפולני בתקופת ההתקוממות של 1830/1? אשמח למידע בנושא. האם מישהו ניסה לחפש שם מידע? האם היתה היענות?

דינה28

New member
קצינים בצבא פולין התקימה תערוכה לזכרם של חילים יהודים בצבא פולין. התערוכה היתה במוזיאון למורשת בגין בירושלים.החומר התיעודי לתערוכה הגיע מהמכון למחקר יהודי בורשה ZIH . בקרתי בתערוכה מתוך התענינות אישית מכיוון שסבי מצד אבא שרת כקצין בצבא הפולני. נסי ליצור קשר עם המוזיאון. דינה

שרי סילבר

Active member
ידוע לי אודות התערוכה חברה ירושלמית אף קפצה לשם ואמרה שהיה מאד מעניין. היא שיתפה אותי במספר דברים שלמדה שם, ואף לקחה שם למעני חוברת אודות התערוכה. תודה!

ט א

New member
ארכיוניום צבאיים בפולין 1. ארכיון מרכזי כדאי אולי לבקש תרגום של ההודעה שמופיעה עם הכניסה לאתר. [email protected] Centralne Archiwum Wojskowe, (Central Military Archive), ul. Czerwonych Beretow bl. 124 00-910 Warszawa-Rembertow Tel. 48/22/681-32-02, Fax 681-46-37 האתר בפולנית, ואני לא יודעת אם יש שם מידע מתקופה מוקדמת כ"כ. מהמעט שראיתי נראה שהשנים המוזכרות הן מאוחרות יותר. אין לי נסיון עם פניה לאתר. 2. ארכיון ספציפי למלחע"2 Ministry of Defence DR2c Bourne Avenue Hayes Middlesex UB3 1RF England Tel: 020 8573 3831, ext 335 <www.mod.uk>. Info on those who served in Polish army in the West during World War II (Anders Army, British army, etc.).

שרי סילבר

Active member
../images/Emo51.gif הברד"שים שלי בשצ'צ'ין עובדים קשה לנסות לאתר את שורשיהם היהודיים, הקשר בינינו נפלא, והם מקבלים ממני לא מעט שעורי-בית. גם זה יפול לפתחם. פולנית זה התחום שלהם. נראה מה יוכלו למצוא. תודה על המידע!

למעלה