ארכיון העיר בני ברק או, כפי שנאמר לי, שנקרא "גנזך קידוש השם". האם מישהי/ו מחברי הפורום ביקר/ה שם?
D deebeebee New member 12/12/05 #1 ארכיון העיר בני ברק או, כפי שנאמר לי, שנקרא "גנזך קידוש השם". האם מישהי/ו מחברי הפורום ביקר/ה שם?
ב בני הרשקוביץ New member 12/12/05 #2 ביקרתי שם כמה פעמים לפני כמה שנים הם מאוד נחמדים, יש להם הרבה חומר בעיקר על המגזר החרדי. יש להם גם עיתונים מלפני השואה, את כל ספרי היזכור הנמצאים.
ביקרתי שם כמה פעמים לפני כמה שנים הם מאוד נחמדים, יש להם הרבה חומר בעיקר על המגזר החרדי. יש להם גם עיתונים מלפני השואה, את כל ספרי היזכור הנמצאים.
W wow1 New member 12/12/05 #7 בחזקתם קלטות מהפרויקט של שפילברג לתעוד חזותי של השואה. האוסף בן 250 הקלטות מתמקד בניצולים ממשפחות חרדיות. באחריות הגב' טובה יוסקוביץ 057-3165210. בכל אוסף הקלטות ניתן לצפות ב'מרכז הצפיה' ביד ושם. הקישור העדכני לאתר הפרויקט של שפילברג. איל.
בחזקתם קלטות מהפרויקט של שפילברג לתעוד חזותי של השואה. האוסף בן 250 הקלטות מתמקד בניצולים ממשפחות חרדיות. באחריות הגב' טובה יוסקוביץ 057-3165210. בכל אוסף הקלטות ניתן לצפות ב'מרכז הצפיה' ביד ושם. הקישור העדכני לאתר הפרויקט של שפילברג. איל.
E efrathy New member 12/12/05 #8 המון תודה אני בדיוק מנסה לחפש איך להשיג את הקלטת של סבתא שלי, שהעידה, והלכה לאיבוד בין ילדיה...(הקלטת....)
המון תודה אני בדיוק מנסה לחפש איך להשיג את הקלטת של סבתא שלי, שהעידה, והלכה לאיבוד בין ילדיה...(הקלטת....)