ארכיון אתרים מומלצים מה דעתכן לעשות ארכיון קישורים לאתרים מומלצים בנושאים שונים?? רחלי
ר רחלי בן New member 22/2/03 #1 ארכיון אתרים מומלצים מה דעתכן לעשות ארכיון קישורים לאתרים מומלצים בנושאים שונים?? רחלי
א אלהלה New member 22/2/03 #2 ../images/Emo20.gifארכיון קישורים ברגע שיפתח יש לי כמה עשרות אתרים מומלצים לגן בכל מיני נושאים ואשמח לצרף לשם.
../images/Emo20.gifארכיון קישורים ברגע שיפתח יש לי כמה עשרות אתרים מומלצים לגן בכל מיני נושאים ואשמח לצרף לשם.
G gili111 New member 22/2/03 #4 שתי אפשרויות עומדות לפנינו../images/Emo62.gif הראשונה: שאשלח לכולן את הקשורים ברשימת התפוצה. השנייה: שאעדכן את קישורי הפורום
שתי אפשרויות עומדות לפנינו../images/Emo62.gif הראשונה: שאשלח לכולן את הקשורים ברשימת התפוצה. השנייה: שאעדכן את קישורי הפורום
ר רחלי בן New member 22/2/03 #5 השניה נראית יותר טוב כי .... גילי האפשרות השניה נראית יותר טוב כי היא זמינה ונמצאת תמיד. יש אפשרות לחלק לנושאים? יש הגבלת מקום?? רחלי
השניה נראית יותר טוב כי .... גילי האפשרות השניה נראית יותר טוב כי היא זמינה ונמצאת תמיד. יש אפשרות לחלק לנושאים? יש הגבלת מקום?? רחלי
ש שוקולדה מתוקה New member 22/2/03 #6 גם אני בעד קישורי הפורום ../images/Emo45.gif רק אם אפשר - לציין באיזה שפה האתר.