ארכה ובקשה...

Reshefgarcia

New member
ארכה ובקשה...

שלום לכוווולם.... עוד קצת יותר מ 72 שעות ומתחילה עונה...איזה אושר... מצורף להודעה זו קובץ בחירות השחקנים שלכם... חפשו את השם שלכם ב TAB הראשון שנקרא "MAIN LIST" ליד כל שם יש סימן + לחצו על הסימן הזה וכך תחשפו את הקבוצה שלכם. אני מפרסם את הרשימה משתי סיבות עיקריות : 1) בידקו אם אתם מופיעים בה - אם לא : שילחו לי קבוצה באופן מיידי 2) בידקו שהעתקתי בצורה מדוייקת את הבחירות שלכם. אני אדם,לא מכונה,ולכן,יתכן שטעיתי או פיספסתי פה ושם.... בכל אחד משני המקרים : אנא שלחו הודעה אלי תוך 48 שעות,כדי שיהיה לי זמן לתקן את המעוות תודה רשף

Reshefgarcia

New member
בנוסף לכך....

שלחתי למספר אנשים מסר אישי עקב בעיות בבחירות שלהם...אנא החזירו לי תשובה בהקדם.

ofribecker

New member
טעות אצל dbroncos

כפילות בבחירת Larry Fitzgerald. לא ברור אם אצלך או אצלו...

ESPN

New member
dbroncos בעצמו גם מופיע פעמיים

בשורה 38 ובשורה 87. נראה לי שהנכון זה הראשון כי בשני יש את הכפילות שצויינה מעליי. ו
על ההשקעה! מלאכת אקסל מרשימה ביותר

dbroncos

New member
אני מקווה שהשינוי היה להשאיר את 38

אכן השקעה רצינית, כל הכבוד

geviaz

New member
ררררשששףףף!!!....

פליז פליז פליז בבקשה!!!! יורד על הבירכיים, מתחנן... אני גם רוצה! והעונה עוד לא התחילה ו... אני גר בצפון, אפשר הנחה? ועכשיו... להיפטר מצורת הכתיבה של ילדה מתלהבת... אחרי גלות ארוכה ("תקופת היובש") אני שב לבקר ומגלה על התחרות פנטזי הכי גאונית והכי פשוטה שאי פעם הומצאה (להתחנף אף פעם לא מזיק)... הינה הבחירה שלי, אם תסכימו להכניס אותי: QB- Carson Palmer RB- LaDainian Tomlinson WR1- Ashley Lelie WR2- T.J. Houshmandzadeh TE- Randy McMichael K- Joe Nedney בהצלחה לכולם...

ahakim

New member
גם אני רוצה

מקווה שלא איחרתי: Payton Maning - QB Ahman Green - RB Larry Fitzgerald - WR1 Niel Rackers - K T.J. Houshmanzadeh - WR2 Daniel Graham - TE

למעלה