נו, איזבסטיה14...לְמָה אפשר כבר לצפות...
נו, איזבסטיה14...לְמָה אפשר כבר לצפות...
אבל הדובר הוא שמלאני רדיקאלי שמאשים את רבין ז"ל ופרס ז"ל שאוסלו נכשל בגללם כי הם לא קיימו אותו כמו שצריך. לעג לרעיון של מירי רגב לספח את בקעת הירדן. כך שמדובר על משבצת השמלאן בתוכנית, אז זה מה שהשמאל הרדיקאלי חושב על השמאל הציוני.נו, איזבסטיה14...לְמָה אפשר כבר לצפות...
הדובר הוא שמלאני רדיקאלי שמאשים את רבין ז"ל ופרס ז"ל שאוסלו נכשל בגללם כי הם לא קיימו אותו כמו שצריך.
ללמד את מה שקרה בנכבה זה הכי שמאל שיש והתיאור שמוצג הוא אני שמלאני תומך שלום נלהב אבל אצביע לימין ולליכוד גם בגלל שבילדותי הייתי ליכודניק וגם בגלל שאני מתעב את אויביו ויריביו של נתניהו. די דומה למה שכתב אליקים העצני ז"ל לפני בחירות 1999 "בנימין נתניהו ראש הממשלה שלי" שהסביר שלמרות כל הטורים שכתבתי נגד המדיניות של ביבי אני אצביע לו (אז היו בחירות בשני פתקים) כי אלה שמשמיצים את הציבור שלי משמיצים גם אותו, אז אם אלה שאני שק החבטות שלהם גם הוא שק החבטות שלהם, אז אולי אני טועה והוא לא בגד בכל ערכי הימין כמו שחשבתי לאורך כל הקדנציה שלו, אולי הוא פשוט יודע משהו שאני לא יודע, אם לדעתי הוא עשה לשמאל את העבודה השחורה והשמאל כל כך מתעב אותו ומכיוון שאז היו בחירות בשני פתקים הוא מסכם שכדי להשגיח עליו וצריך להשגיח עליו אצביע לאיחוד הלאומי והאירוניה שאז בראשו עמד בני בגין שהיום הוא בין האנשים השנואים ביותר על מועצת יש"ע וגוש אמונים.![]()
ארי שמאי – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
"בינואר 2019 הודיע שמאי כי יצביע למפלגת הליכוד בבחירות לכנסת ישראל ה-21. בהסבר לדברים אמר: "אני עדיין בעד ללמד את מה שקרה בנכבה בבתי ספר, אני עדיין חושב שמפעל ההתנחלויות של חבריי היה עוול לסיכוי של שלום, אני עדיין חושב שהייתי מוכן להחזיר המון שטחים כולל בעיר מסוימת קדושה בשביל שלום אמת. אני אצביע בנימין נתניהו – חצי הצבעה רגשית הייתי ילד ליכודניק וחצי בגלל העוול שעושים לו [לנתניהו]"[4]. שמאי הוסיף ואמר: "זה לא שאני שונא את הליכוד, אני שונא את אלו ששונאים אותו"
נשמע לי מרכז.
ביננו... רכש של ביבי.
הבין שביבי לא הולך ובשביל להיות בטלויזיה הוא צריך קצת לשבור ימינה.
100 אחוז התנגדות נשלטת,לא קיים אדם אמיתי שחושב ככה.ללמד את מה שקרה בנכבה זה הכי שמאל שיש והתיאור שמוצג הוא אני שמלאני תומך שלום נלהב אבל אצביע לימין ולליכוד גם בגלל שבילדותי הייתי ליכודניק וגם בגלל שאני מתעב את אויביו ויריביו של נתניהו.
ההצבעה לא תמיד רציונאלית. שאלתי את אבא שלי לפני המלחמה עם איראן מה הוא מתכוון להצביע והוא אמר מי שיוכל להחליף את ביבי לא משנה לו אם זה בנט, לפיד, ליברמן או גנץ מי שהוא יראה שהמועמד השני הריאלי הוא יצביע לו. כך הוא נהג גם בבחירות האחרונות ובאלה שקדמו להן כשהצביע ללפיד. בעוד כשהיה ירי על בניין הטיל של קריית הממשלה והוא שמע שיש שני פצועים קשה, הוא אמר הלאווי שמדובר בשני ערבים, כך שהוא לא שמלאני ואפילו בנושאים מסוימים הוא כהניסט, אבל כל כך מתעב את ביבי שמוכן להצביע ללפיד שמוגדר כמנהיג מחנה השמאל-מרכז. וגם תוך כדי לימודים נתקלתי במאמר של דתי או מסורתי שמלאני כנראה בבחירות 1996 שאמר שהוא בעד הוויתורים של רבין ז"ל ופרס ז"ל גם לערפאת וגם לאסאד אבל בגלל איך השמלאנים כמו יעל דיין ז"ל מבזים את הדת הוא יצביע לימין.100 אחוז התנגדות נשלטת,לא קיים אדם אמיתי שחושב ככה.
מאז רצח רבין הוא ניקנה.
לא מאמין לי שאל אנשים שאתה מכיר אם זה הגיוני להצביע לליכוד כי בילדותך היית ליכודניק
וכי אתה שונא את שאר הפוליטיקאים שלא אוהבים את ביבי
ועם זאת אתה בעד ויתור על ההתנחלויות ומזרח ירושליים תמורת שלום אמת ולימוד ילדים יהודים את הנכבה.
אז היה מקובל להגיד שאתה בעד ויתורים טריטוריאליים כואבים אבל לא אוהב את החילוניות - במיוחד אם אם אתה דתי.גם תוך כדי לימודים נתקלתי במאמר של דתי או מסורתי שמלאני כנראה בבחירות 1996 שאמר שהוא בעד הוויתורים של רבין ז"ל ופרס ז"ל גם לערפאת וגם לאסאד אבל בגלל איך השמלאנים כמו יעל דיין ז"ל מבזים את הדת הוא יצביע לימין.
הוא רואה שתכל'ס אין הבדל בין ביבי בנט ולפיד!ההצבעה לא תמיד רציונאלית. שאלתי את אבא שלי לפני המלחמה עם איראן מה הוא מתכוון להצביע והוא אמר מי שיוכל להחליף את ביבי לא משנה לו אם זה בנט, לפיד, ליברמן או גנץ מי שהוא יראה שהמועמד השני הריאלי הוא יצביע לו. כך הוא נהג גם בבחירות האחרונות ובאלה שקדמו להן כשהצביע ללפיד. בעוד כשהיה ירי על בניין הטיל של קריית הממשלה והוא שמע שיש שני פצועים קשה, הוא אמר הלאווי שמדובר בשני ערבים, כך שהוא לא שמלאני ואפילו בנושאים מסוימים הוא כהניסט, אבל כל כך מתעב את ביבי שמוכן להצביע ללפיד שמוגדר כמנהיג מחנה השמאל-מרכז.
12:40
www.mako.co.il
ובאחד הפרקים הוא אמר שלא יהיו יותר פיגועים12:40
ארי שמאי:"אל תאמיני לא לשלטון ולא לעיתון".
![]()
מהדורה מוגבלת עונה 1 פרק 7 - עמית בחובר | 12+
מהדורה מוגבלת עונה 1 פרק 7 - עמית בחובר. וגם: ארי שמאי, אריק זילברמן, שחר חסון צפו בפרק המלא ב+12, אפליקציית הסטרימינג של ישראלwww.mako.co.il
מסתבר שאסור גם להאמין לממשלה![]()
זה כבר תחזית לא אמונה.ובאחד הפרקים הוא אמר שלא יהיו יותר פיגועים![]()
לפיד רציני? זה שהיחס בין הדולר לשקל יורד זה לרעת ישראל? טוב כנראה לרעת הבוחרים שלו שמרוויחים בדולרים, כי בניגוד לטענה שבוחריו מעמד הביניים, בוחריו דווקא טייקונים. אבל מעמד הביניים ומטה חוגג כל ירידה במחיר הדולר או האירו. ואגב זה לא שפל חסר תקדים, בתקופת שמיר ז"ל הדולר עלה רק שני שקלים.
ממתי זה?
רשום ביוטיוב התאריך שזה עלה.ממתי זה?
ומה רשום? כלומר מה התשובה לשאלתי?רשום ביוטיוב התאריך שזה עלה.
אז או שזה עלה ממש באותו יום, או מקסימום כמה ימים בודדים אחרי שזה שודר בערוץ 14
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.