אני חייבת להגיד שאהבתי את הספרים של ארי פוטר עד שראיתי את הסרט זה כל כך איכזב אותי שאני כבר לא יכולה לקרוא יותר את הספרים ספר שנורא אהבתי ושחייבים לקרוא זה הרוזן ממונטה כריסטו ספר חוויה ממש אהבתי אותו
ספר מצויין לא יכולה לחכות עד שיצא חדש בסדרה!!!!! הסרט באמת היה קצת הורס אבל לא צריך לוותר על הספר בגלל זה, אלא להיפך בקשר לרוזן עוד לא קראתי כי בספריה מאוד קשה לתפוס ספרים פופולריים כאלה לצערי... ביאנה
ספר מהנה, מותח, ומעניין. אבל שום דבר מעבר לכך. זה ספר ללא שום עומק, אין לו שום ייחוד, ולא ניתן להזדהות עם אף דמות מלבד שלושת הראשיות. ולכן הוא לא בין הספרים האהובים עלי...
אחד מהספרים האהובים עלי. למרות שלדעתי הסרט די עשה לו עוול. הוא הפך את הנקמה המתוחכמת שלו למשהו רדוד ופשטני, והסוף כמובן הוליוודי: אדמונד חוזר למרסדס והם חיו באושר ועושר... מזעזע..
קריסטו. קראתי אותו לפני 8 שנים בערך, אבל אני זכור שהוא היה מצויין. וד"א, אני חושב שאני חייב להציג את עצמי, כי אני חדש בפורום (יומיים
) שמי איתן ואני בן 18 מת"א. אני מאוד אוהב לקרוא ספרים, אם כי לצערי בשנתיים-שלוש האחרונות קצת זנחתי את הקריאה. אני מקווה שאהנה לגרום הנאה לאחרים בפורום.
שווה לקרוא בקשר להארי פוטר, למרות שרקראתי את כל הספרים אני חושב שהוא ספר די שטחי ולא יותר מדי טוב, ואם משווים אותו לג,אנר שהוא אמור להשתייך אליו, פנטזיה, אז בכלל הוא ספר גרוע.