ארי פוטר

Angelred

New member
ארי פוטר

אני חייבת להגיד שאהבתי את הספרים של ארי פוטר עד שראיתי את הסרט זה כל כך איכזב אותי שאני כבר לא יכולה לקרוא יותר את הספרים ספר שנורא אהבתי ושחייבים לקרוא זה הרוזן ממונטה כריסטו ספר חוויה ממש אהבתי אותו

ביאנה

New member
הארי פוטר

ספר מצויין לא יכולה לחכות עד שיצא חדש בסדרה!!!!! הסרט באמת היה קצת הורס אבל לא צריך לוותר על הספר בגלל זה, אלא להיפך בקשר לרוזן עוד לא קראתי כי בספריה מאוד קשה לתפוס ספרים פופולריים כאלה לצערי... ביאנה

פרמיר

New member
הארי פוטר הוא ספר נחמד.

ספר מהנה, מותח, ומעניין. אבל שום דבר מעבר לכך. זה ספר ללא שום עומק, אין לו שום ייחוד, ולא ניתן להזדהות עם אף דמות מלבד שלושת הראשיות. ולכן הוא לא בין הספרים האהובים עלי...

פרמיר

New member
הרוזן ממונטה כריסטו נפלא!!!!!! ../images/Emo45.gif

אחד מהספרים האהובים עלי. למרות שלדעתי הסרט די עשה לו עוול. הוא הפך את הנקמה המתוחכמת שלו למשהו רדוד ופשטני, והסוף כמובן הוליוודי: אדמונד חוזר למרסדס והם חיו באושר ועושר... מזעזע..

eitan007

New member
גם אני ממליץ בחום על הרוזן ממונטה

קריסטו. קראתי אותו לפני 8 שנים בערך, אבל אני זכור שהוא היה מצויין. וד"א, אני חושב שאני חייב להציג את עצמי, כי אני חדש בפורום (יומיים
) שמי איתן ואני בן 18 מת"א. אני מאוד אוהב לקרוא ספרים, אם כי לצערי בשנתיים-שלוש האחרונות קצת זנחתי את הקריאה. אני מקווה שאהנה לגרום הנאה לאחרים בפורום.

הרוזן ממונטה כריסטו ספר מצויין

שווה לקרוא בקשר להארי פוטר, למרות שרקראתי את כל הספרים אני חושב שהוא ספר די שטחי ולא יותר מדי טוב, ואם משווים אותו לג,אנר שהוא אמור להשתייך אליו, פנטזיה, אז בכלל הוא ספר גרוע.

למעלה