אריתרוציטים

bubu3

New member
אריתרוציטים

שלום! איני בתוח שזה המקום הנכון אך יש לי שאלה דחופה. עד שאני אגיע מחר לרופא... קיבלתי תשובות בדיקות שעברתי ורמת האריתרוציטים בשתן מאוד גבוהה... 25... על מה זה יכול להעיד? תודה מראש!

אכן אתה צודק

אין זה המקום הנכון קרא את ראש העמוד פנה לרופא המשפחה שלך לבירור פרטים באשר לתוצאות הבדיקות

hanan55

New member
שלום

ב YNET מוסבר כיצד ניתן לפענח בדיקות דם ושתן. וזהו ציטוט לגבי בעייתך: כדוריות דם - RBC פירוש: הבדיקה מודדת את מספר התאים האדומים בנוזל השתן. טווח הנורמה: פחות מ-4 תאי דם אדומים לכל דגימה הנבדקת במיקרוסקופ. ערכים גבוהים: מספר גבוה של תאי דם אדומים בשתן עשוי להצביע על מחלת כליה, דלקת בכליות, גידול סרטני, אבנים בדרכי השתן או דלקת הערמונית (פרוסטטה). להלן הקישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2679683,00.html

PFM

New member
בשתי מילים, שלא תרגיש ששאלת סתם...

בס"ד מדובר בכדוריות אדומות של דם, שמקום הימצאותם במערכת הדם(בגדול), וכשמוצאים אריטרוציטים בשתן, זה רומז- אל תתפוס אותי על המילה, אני לא רופא, רק סתם קראתי על הדברים האלה- על בעיות שחלות או עתידות לחול בכליות ודרכי השתן. זה בגדול, על רגל אחת.... אם תרצה, אפרט לך בת.ד. עם לינקים. אבל אם אתה כבר הולך לרופא- אל תהסס ותשאל אותו. אני מאמין שהוא לא יסביר לך בצורה יותר פופולארית.
רק תהיה בריא!

למעלה