אריק

astral tal

New member
אריק

ראיתי את העץ שציירת, אבל בכל מקרה, זה קצת סיבך אותי האמתי כל ההחלפות טושים, עטים והצבעים למינהם. התחלת בעט, שזה היה טוב, אבל אז המשכת עם טושים ומיני ירקות אחרים הכי עדיף שכדאי שתצייר שוב פעם עץ, ורק עם עט או עיפרון, ותשים שוב. אבל שמע, הפעם כשאתה מצייר, תצייר איך שאתה מרגיש שאתה באמת רוצה לצייר את זה, ואל תהיה מושפע מציורים אחרים, ואל תוסיף דברים רק בגלל שאחרים מוסיפים, - תוסיף דברים רק אם אתה באמת מרגיש שיש בהם צורך, או לפחות שאתה פשוט רוצה להוסיף אותם. לצייר עץ זו לא תחרות מיוחדות ואטרקטיביות, פשוט תצייר חופשי.

אריק!

New member
אסטרל!

אתה לא מתבייש להחשיד אותי שהלכתי על תחרות עצים ? טוב קיבלתי גם את ההערות וגם את הנזיפות וכבר עשיתי יצירה חדשה. אני כרגע ברוגז עם זאת שאחראית על הסריקה אז זה יעבור מאוחר יותר. אבל באמת, אם יש איזה קושי עם העץ שלי אז אפשר לעזוב אותו, זה לא עד כדי כך חשוב לי. להשתמע אריק.

למה לעזוב ../images/Emo35.gif

האמת שכל היום התאמצתי לנסות ולשרשר את ההודעות הקודמות לפה, אבל משום מה אי אפשר לשרשר הודעות משניות וכל הפתיל ההוא ארוך מדי ומיותר לדיוננו החדש....... אז סחתיקה, מחכה בסבלנות איתכם
מיכל

astral tal

New member
באמת, למה התכוונת כשציירת את שני

הקווים האלו ? דרך אגב, אני ינתח מתישהו את העץ שלך כשאני יהיה במוזה....למה העץ שלך מאוד שונה סה"כ ויש לו מבנה מיוחד, יחיד במינו - ואני צריך לחשוב טוב טוב מה המשמעות של הדברים. אז להיות סבלניים !

אריק!

New member
אסטרל אני

מזדיין בסבלנות אולם דיר בלאק לכתוב דברים רעים.

astral tal

New member
קראת את הספר להזדיין בסבלנות ?

של איך קוראים לו זה.....ברח לי..... - זה עם הטנטרה

אריק!

New member
הלוואי וידעתי, וחוץ

מזה ממתי שואלים את המצייר למה התכוון ? אז כך, אולי קשה להאמין אבל שכחתי את השתלשלות הענינים שהביאו לכך. נדמה לי שניסיתי בשלב מסויים למקם אותו כאילו במרכז של איזה רחבה או מעבר, וכשזה לא צלח המשכתי כבר עד התחתית. אני מעט יותר עסוק בימים אלה וצר לי שטרם הספקתי להתייחס לכמה כתבים/שאלות. לפי ה ג´ של שירה היא בכלל לא תכנס אי פעם להריון. סתם. להשתמע אריק.

לייזער

New member
שם לב לכך

שאתה חותם. ביקשנו עץ ציירת עיר שלמה. ביקשנו יפה רק עץ אבל אתה גם חותם. אני לא חותם כשמבקשים ממני עץ.
וכרגיל אין לי מושג איך לפרש זאת.

astral tal

New member
יאללה בוא נזרוק ניתוח

קיי אז יש לך דימוי עצמי גבוהה, ממש גבוהה. אתה נהנתן וחומרני, אך זאת גם מפותח מבחינה אינטלקטואלית. אתה אוהב לשפוך אור על דברים (הענפים נראים כמו קרניים של שמש) ולומר את דעתך עליהם באופן חדש ומרענן כאשר אתה מציג את נקודת מבטך כאשר אף אחד אחר לא ראה את הדברים בצורה הזו, ואז אתה גם מקבל כזה סיפוק, שהופה - דפקתי כאן זווית חדשה והבאתי אותה בהפוכה, ונשען לך לאחור עם הידיים מאחוריי הראש או משולבות אחת בשנייה באצבעות ככה מלפנים כאשר האגודלים מצודים אחד לשני כלפיי מעלה (מבין ת´כוונה לשפת הגוף ?). בכל מקרה, זו כזו תמונה שנוצרה לי בראש לגביך
אתה אוהב לבלוט, ובמפגשים חברתיים אתה אוהב לתפוס את הדיבור ולהביע את דעתך על כל דבר. (אתה מזל אריה או קשת ?) אתה צריך חופש ומרחב בחיים שלך, אתה לא אוהב שאומרים לך מה לעשות ובאופן כללי צריך להיות בראש שלך בלי שיהיו לך הגבלות - לכן הייתי אומר שאתה עובד במשהו שאו שאתה הבוס, או שאתה עצמאי , אבל בכל מקרה לא אומרים לך מה לעשות במה שאתה עוסק, או שלפחות יש לך מרחב בחירה משלך (זאת במידה ובחרת לעצמך עבודה שבאמת מתאימה לך). אז ככה שליברליות והחופש לעשות מה שרוצים (איש בדרכו יחייה) הן דרך חיים מבחינך ובשבילך. זה שאתה ייצרי כבר אמרתי ? אתה מרגיש פורה ופרודקטיבי באופן כללי. אתה גם אוהב לעשות רושם ולמצוא חן בעיניי אנשים. הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את העץ שלך זה שהוא דומה למניפה. ככה שאוליי את עושה הרבה רוח על אנשים ? D-: ולמרות החיוך, זה באמת נראה לי כך (לא שזה מימד לא טוב או משהו, דווקא סבבה). אתה מציאותי ונטוע טוב בקרקע, מאוד תכלסי וכל זה. ביצועיסט ביסודך, למרות שלפעמים לא תמיד יש לך ת´חשק או יותר נכון שאתה רוצה לעשות דברים אבל אין לך ת´מוטיבצייה לעשות אותם. אתה טוב גם בלתכנן דברים באופן כללי, הכל אצלך צריך להיעשות ביעילות המרבית. אם כך אז נראה לי שאתה מתאים לעבוד במשהו כמו מנהל מחלקה של משהו, או מנהל כזה באופן כללי, אבל מנהל עם מנטליות ייחודית, לא מסוג המנהלים "הרגילים" כפי שהם מצטיירים בעיניי רוחם של אנשים. אתה גם איש של אנשים, אתה חייב אינטרקצייה עם אנשים בחיים שלך.

astral tal

New member
המשך....

אתה מציב לעצמך יעדים ומטרות ומבצע את הדברים הנדרשים להשגתם בגישה של Straight in, straight to the target, all means neccessery כאשר המטרה מקדשת את האמצעים. אך עם זאת יש קצת מעידות בדרך. בכללי ההרגשה שאני מקבל מהעץ היא כזאת קלילה ושסבבה להיות בחברתו של העץ. שום דבר לא כבד מידי או משהו, הכל שטויות, חיים חופשי, העיקר להינות. עוד משהו זה שמצד אחד אתה מציאותי ותכל´סי וכל זה, אבל מצד שני יש לך ......ממממ.., הייתי אומר שאתה משלב לעצמך אלמנטים מהדימיון שלך, מהתיאוריות שלך והשקפת העולם שלך באופן כללי ומשליך אותה למציאות והאופן שבו אתה מבצע וניגש לאנשים ודברים במציאות. נהייתי עייף אין לי כוח להמשיך אוליי אני יוסיף עוד דברים מחר אם תבוא לי ההשראה
אז יאללה לילה טוב ואריק, תן לי פידבק וויל יו L8erz

אריק!

New member
אסטרל

אני לא ממתין לניתוחים נוספים ויותר מאוחר תקבל פידבק מפורט. בינתיים תודה רבה מאד על ההשקעה. אריק

אריק!

New member
לא התכוונתי להיחשף כך

וכבר מזמן לא נדרשתי להתייחס לחיבור כה מפורט על עצמי, וזה אפילו קצת מביך. קיבינימט הפסקאות אני כותב הפעם ברצף ויקפצו לי כולם. אז כך: דמוי עצמי מפוכח. חומרני, הלוואי שהייתי. נהנתן, פעם ממש הייתי. אכן יש בי מקוריות אך היא טבעית ולא עושה לי שום ספוק ציורי מיוחד. אני לא אוהב לבלוט ולתפוס את הדבור ואין לי שום צורך להביע את דעתי על כל דבר. אכן אני זקוק לחופש ומרחב בחיים עד כדי קושי במסגרות. אני באמת לא אוהב שאומרים לי מה לעשות, יחד עם זאת יש המון אנשים שאני מעריך, מכבד וחבר שאין לי שום בעיה לפעול כפי דעתם. אני בהחלט יצרי וכשאני רעב ( תרתי משמע ) אני כמעט יכול להרוג מישהו. אני בד"כ פורה ופרודוקטיבי. אין לי שום צורך לעשות רושם ולמצוא חן. אני מציאותי עם המון תכל´ס וביצועיסטיות, גם טכנית, וגם ספורט ויש בי יעילות. אך אין בי סדר ולפעמים לא סבלנות והתמדה ולכן אני אולי לא כל כך מתאים לנהל. אני מיודד ואהוד על המון אנשים אם כי בתקופה אחרונה פחות משקיע ושומר על קשרים. לפעמים המטרה מקדשת את האמצעים אך רק אם המטרה חיובית, לעולם לא אנוכית אישית. פעם אחרונה שאני נכנס לדבר כזה. שנית, תודה והערכה רבים, אריק.

astral tal

New member
אריק

בדיוק עכשיו באתי להוסיף את כך שאתה מעדיף לא לחשוף מעצמך כל כך ובוחר בסלקטיביות מה כן....ואז ראיתי שכבר הגבת והמשפט הראשון שאמרת שיקף את כך
תודה על התגובה, - אני רואה שהפעם דווקא טעיתי הרבה אה... מדוע אתה לא אוהב לחשוף מעצמך ? ודרך אגב, האם אתה מזל קשת ? איזה מזל אתה ?

אריק!

New member
אסטרליקו

היות שלא בכל יום אני מנותח בפירוט כזה, התעוררה סקרנותם של המקיפים אותי, והם רבים, ונתגלעו חילוקי דעות. הופתעתי לגלות שהם חושבים שעוד כמה הגדרות שכתבת תואמות אותי, כמו למשל: שאני אוהב להשתלט על האווירה, לקחת את מהלך הענינים, שאני מתחבר מהר מאד לחברה ויש לי צורך להיות בשיחה וקשר. ואני בכלל חשבתי אחרת. אז מי כאן צודק ? אני מזל גדי. מסקנה: תגובתו של המנותח לא בהכרח משקפת את המציאות. נקודה. יש לי שפעת קלה וכאב ראש, ואני הולך לישון. אריק.

למעלה