אריק

arikni

New member
אריק

טוב שלום לכולם קוראים לי אריק אני בן 26 ודבר מופלא קרא לי השבוע עוד שהייתי קטן מגיל 7 התחילו אצלי התיקים עוויות בראש בצאוור דפיקות בבטן וכיוצא בזה.ההורים לא הבינו ומפה ב-10 שנים הקרובות לקחו אותי לרופאים תרופות, פסיכולוגים, בדיקות סי טי, מה לא, אף אחד לא אמר לאמא שלי על תסמונת הטוראט.וגם אני לא ידעתי. עברתי ילדות לא קלה בביה"ס, לקראת התיכון כבר נהייתי יותר מקובל והיותי בחור יפה{סליחה על השחצנות}לא היה לי בעיה עם הבחורות הטיקים נשארו עד היום, יחסית קלים ולמדתי לשלוט בהם, אבל לא הבנתי למה אני עושה את הטיקים ולפעמים גם קולות הארורים האלה. לפני יומיים ואל תשכחו אני בן 26 כהרגלי כל לילה במיטה אני רואה תערוץ נשיונל גיאוגרפיק והנה{שאלוהים יברך תערוץ הזה}אני רואה תוכנית שלמה על תסמונת הטוראט והייתי בשוק. כי זה מה שיש לי, אם הייתי יודע למשל בגיל צעיר ולומד וחוקר כמו עכשיו אולי הייתי עובד על עצמי. בכל אופן אשמח אם תיצרו איתי קשר ותגידו לי על מפגשים אני "רוצה להשלים את החסר" שלכם אריק ביי.

השגיא

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

אתה משתייך למועדון מכובד שחברים בו מוצארט והשוער של מנצ'סטר יונייטד, וכדורסלן NBA מפורסם (משהו, עבדול ראוף אני חושבת..) וגם הבן שלי שי בן 11. אגב יש כאן מישהי כמעט בגילך עם אותו סיפור בדיוק שממש לא מזמן גילתה שהיא שייכת למועדון שלנו. (והיא חתיכה משהו...) לא אנקוב בשמה אבל אני בטוחה שהיא גם תברך אותך על הצטרפותך. נשמח אם תשאר איתנו ותספר עוד קצת על עצמך... גלית

הלנה

New member
הי אריק ../images/Emo24.gif ברוך הבא

מדהים הסיפור שלך... שרק עכשיו גילית... אבל טוב מאוחר מאשר אף פעם.... מעניין, מדי פעם אנחנו דנים בסוגיה האם עדיף לדעת או לא לדעת וכמובן שלאף אחד אין תשובה חד משמעית בנושא. חוץ מהפורום המדהים הזה, יש למעלה קישור לפורום החברתי... מדי פעם אנחנו גם עושים מפגשי פורום.. ומלבד מפגשי הפורום יש מפגשים לחברי העמותה לתסמונת טוראט. כעיקרון נפגשים כל יום שישי הראשון של כל חודש... אבל כרגע אנחנו בפגרת קיץ. ולגבי הבחורה שגם גילת שיש לה טוראט , היא בהחלט חתיכה ומקסימה... אבל גלית!!! יש לה חבר!! אגב, אני אמא לילד בן 13 עם טוראט קל.

אריק היקר שלנו

ברוך הבא. אני אלין בת 28 גם לי יש טוראט מאוד קשה. אז נעים מאוד , אחלה שהצטרפת אלינו. אף פעם לא אבחנו לך את זה? מוזר מאוד. הזכרת לי אותו כשכתבת שאלוהים יברך,,כי גם אני מברכת כל הזמן אך אינני דתיה. יש כאן בלוג טיוי בתפוז . תכנס לשידורים הנבחרים אני משדרת שם תוכל לראות ולשמוע אותי אני כבר שנה ושלושה חודשים משדרת אריק מסבירה לאנשים מהי תסמונת טוראט. אז .. אוהבים אותך אריקקקקקקקקקקק

אריק גם שלחתי לך מסר אישי

אני מניחה שאתה חדש בתפוז אז איך פותחים מסרים? אתה נכנס לפורום או לדף של תפוז ורשום לך כזה בהבהוב "יש לך מסר אחד חדש" אתה לוחץ על המעטפה הכתומה וקורא את המסר . אחלה ערב שיהיה לך ותודה שהגעת לכאן נשמח אם תצטרף לעמותה שלנו

arikni

New member
אריק

טוב ח"ברה, איזה אהבה תודה על התמיכה ממש נהניתי לקרוא, אני ישמח לבוא למפגש פגרא שמפגרה בואו נקבע בתל אביב . עוד כמה פרטים על עצמי יש לי חברה{תודה על השידוכים היא תומכת בי מאוד} ואם אתם מעוניינים לשמוע אותי אז יש לי תוכנית ברדיו. אני במקצועי תקליטן היפ הופ גדלתי על המוסיקה הזו. אז גם יש לי תוכנית ברדיו זה רדיו יחסית חדש זה נקרא רדיו כל השלום,{זה לא רדיו דתי}אז 107.2fm ואם אתם לא קולטים האתר שלנו www.allforpeace.org כל יום חמישי {היום} שחור באויר זה נקרא. 9 בערב עד 10. שידור חוזר,יום שישי 9 בערב. מקווה שתיהנו בכל אופן נמשיך להתכתב הרבה אהבה{דרך אגב אני לא דתי אבל מאמין מאוד}peace

הרוכים הבאים לצל קורתינו!!!!

ערב טוב, אני אבל לילד בן 14. רוצה לדעת את הקורות איתך בפרט בגיל ההתבגרות והשירות הצבאי שעברת(בהנחה מבלי לפגוע חס וחלילה) שעשית אותו. אודה באם תוכל להביא לידיעת המאזינים שלך על תסמונת זו כדי למגר את הבורות ששוררת בקרב אנשים ובחברה הישראלית!!! שיהיה לך סוף שבוע נעים!!!! אתה יכול לשלוח לי תשובה במסר אם תרצה כמובן. משה

מצטרפת - נצל את הבמה העומדת לרשותך

כדי להביא לידיעת כמה שיותר אנשים מה זה תסמונת טוראט. כי הבורות כואבת... שלשום אמרתי למישהו שעובד איתי (כבר חודשיים), שיש לי תסמונת טוראט. הוא בתגובה שאל אותי: "אז את יכולה פתאום להתחיל לקלל?" בקיצור, אנשים מכירים רק את הקצוות הקיצוניים של העסק. גילוי נאות: עד לפני מס' חודשים גם אני חשבתי שטוראט זה עניין של קללות ודפיקת הראש בקיר...

למעלה