אריק שרון

yehodar2005

New member
אריק שרון

חייבים ששרון יחזור לתחרות המפלגות. בוא נודה בזה, חלקנו אומנם לא מסכימים איתו אבל כבר שנים שהוא הפוליטקאי שבאמת הצליח להזיז משהו, שרון, תחלים, מי יוכל למלא את מקומך?

=( אין סיכוי שהוא יוכל לחזור....

לפי מה ששמעתי הנזק הוא בלתי הפיך ואין שום סיכוי שהוא יחזור למצבו הקודם. נס יקרה אם הוא ייצא מזה בנזק קטן.

וסתם מעניין אותתי....

למה כולם מדברים עליו כאילו הוא כבר מת?נשמע שהתקשורת כבר מתחילה להספיד.

יוטו

New member
פוליטית - הוא מת . נקווה שיחזור

רק לחוותו ושלא יהיה לו שום קשר יותר לניהול המדינה ...

אי אפשר לדעת כל נזק

עד שהוא לא מתעורר (או עד שהוא לא מתעורר במובן אחר). תכנית הוא יכול לצאת בלי שום נזק בכלל...

לייק

אפילו החתולה המיוחמת של השכנה שלי תוכל לנהל את העניינים פה יותר טוב..!! לגרש אנשים מהבית זה לא נקרא למצוא פתרון! זה נקרא שואו- אוף של להזיז דברים!

דעת הרוב?!?

עד כמה שידוע לי היה סקר (או אולי משאל כלשהו) והרוב היו נגד ההתנתקות, אז בדעת הרוב הוא כנראה כבר לא מתחשב..

אני אעשה איתך עיסקה....

תזרקי לי מספר (ריאלי), ואני אראה לך כמות כזאת של מדגמים מייצגים בקשר להתנתקות שכולם בעד.... (רק תתחשבי בזה שאין לי כח למצוא לך יותר מ10 ככה....רק אם ממש תרצי...)

אולי אתה צודק.

כמו שכתבתי, אני לא בטוחה שהמדגם הזה קרה בכלל ואולי תוכל למצוא יותר מדגמים תומכים בהתנתקות אבל בדבר אחד כולנו בטוחים, ההתנתקות לא תרמה כמו שהיא פגעה בחברה השיראלית, בבטחון במואל העם (אולי אפשר אפילו להוסיף בפוליטיקה) ובכלל. היה משאל עם בקשר להתנתקות?

שטויות.

משאל עם לא היה נדרש...שרון יכול היה לבחור אם לעשות או לא. הוא בחר לא. זה גם בסדר, משום שמשאל עם לא בדיוק אובייקטיבי גם. זה הבעיתיות של דמוקרטיה ישירה....(ולא שדמוקרטיה ייצוגית מושלמת אבל..) על האם זה פגע או תרם לחברה הישראלית אי אפשר לקבוע עכשיו...דברים כאלו אפשר לקבוע רק במבט לאחור, ולא בהווה, ולא עבר מספיק זמן מאז... בביטחון זה לא ממש פגע....אז נכון שהיה עלייה קטנה, אבל שימי לב שגם לפני ההתנתקות כל הזמן היו עליות וירידות בטרור, כך שאין קשר ישיר להתנתקות... להגיד שזה פגע במוראל של העם זה טיפה בעייתי, שכן העם לא מאוחד במראל שלו... אם כבר להגיד שזה הגדיל קרע מסויים בעם זה נכון יותר, וכן גם לפני ההתנתקות כל המדגמים הראו שאנשים האמינו שזה יגדיל את הקרע, אבל היו מוכנים לשלם את המחיר הזה ועדיין להתנתק...

מאז ההתנתקות

העם כ"כ מפולג, ועכשיו גם רואים אז זה, אנשים לא מתביישים להשוויץ בתמיכה/התנגדות שלהם להתנתקות (ולא שיש לי בעיה עם זה) ונוצר מן רושם כזה שכל החילונים שמאלנים וכל הדתיים ימנים, ככה אנשים עושים הכללות נורא גדולות וזה, לפחות עם זה אתה חייב להסכים, עושה רע לעם, כי עם מפולג הוא עם לא חזק, ובמיוחד בימים כאלה קשים לישראל, כי דווקא עכשיו צריך להיות חזקים ומאוחדים. עכשיו, אני בטוחה ששרון רוצה לעשות רק טוב לעם ובלה בלה כזה, אבל אני לא חושבת שזה צריך לבוא דרך שסיעת שסע בחברה הישראלית, ושרון לא יכול להגיד שהוא לא ידע שזה הולך להגיע, ובכ"ז, הוא עשה מהלך כזה דראסטי, לדעתי בשביל שואו אופ (גם לעם וגם לעולם).

שוב,

זה היה ידוע שזה יקרה, ואנשים היו מוכנים לשלם את המחיר הזה בשביל ההתנתקות....(וזה לא יצר את הקרע הזה...הוא היה קייים כבר מאז רצח רבין....הוא רק שוב הבליט אותו...) עושה רע לעם- בקטע של הפילוג- כן, זה עושה רע בטווח הקצר...אבל זה כבר קרה בעבר גם, והתגברנו על זה אז, ונתגבר גם הפעם.... על הטווח הארוך, אי אפשר לדעת, וזה מה שאמרתי...(נ.ב.-אני שונא שאומרים שדווקא עכשיו צריכים להיות מאוחדים וכאלו...לא....דווקא עכשיו צריכים להסיק משקנות לבדוק מה קרה, אחרת זה שוב יקרה....)(ואני מדבר על התופעות האלימות שהיו לקראת ההתנתקות, ולא על ההתנתקות...) את יודעת מה, הלוואי היה דרך אחרת לעשות את זה, מבלי להבליט את הקרע הזה, אבל מה לעשות, בגלל שהדעות בארץ כ"כ רחוקות, כל מהלך גדול שתעשי, לכל צד, יגרום למשהו כזה..... אז אם לזה את קוראת שואו אופ, תקראי...תצידי את יכולה גם לקרוא לזה טירוף....אבל במציאות זה לא ככה.

שמעתי ברדיו....

תחשבו על זה שהרופאים עשו את כל המאמצים כדי להשאיר את שרון בחיים אבל מצד שני, נאמר והוא באמת ימשיך לחיות. באיזה מצב בדיוק הוא יהיה?... רה"מ על כסא גלגלים מרייר?...לא מביש? ככה אתם מתארים את רה"מ????...זה הכבוד שאתם רוחשים לו? תנו לו למות! לפחות את כבודו יציל!! אלה מילים שנאמרו ע"י אברי גלעד ברדיו... מה דעתכם על זה?

freshlama

New member
אני חושב שאם הוא יהיה על כסא גלגלים

וזה יהיה הפגם היחיד לא תיהיה שום בעיה. מה זה משנה אם רה"מ לא יכול ללכת? הפגיעה שכענראה תרחיק אותו מהממשלה תהיה הפגיעה בדיבור או ביכולת החשיבה. וגם כך, מי את [או אברי גלעד] שתחליטו בשבילו אם עדיף לו לחיות או למות.

למעלה