אריק שולט!

ב א ל ו

New member
אריק שולט!

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני בכל אופן פשוט מאוהבת באריק!!! הוא האליל שלי.....סביר להניח שלא הרבה מסכימים איתי (כי כולם נדבקו על אשטון) אבל הבן אדם הבאמת מוכשר פה, זה אריק! הוא פשוט שחקן מ-ע-ו-ל-ה!

שטיה

New member
../images/Emo85.gif

אאאאאאאררררררררררריייייייייייקקקקקקקקקק...........................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אליל......... (לפחות שלי).

mor kutcher

New member
אני מעריצה מושבעת של אשטון.....

אבל אני מתה על המשחק של טופר(וגם על טופר!!!).... הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר...ומאוד מצחיק!!!

shasha14

New member
אשטון מושלם../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

לא בדיוק אכפת לי מאריק או מכל אחד אחר..(חוץ מאשטון,ג'קי ופז) אבל הכי הכי אשטוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

StainedCow

New member
האאאאאלו../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

מצטערת לקטוע את שיחתם המרתקת, אבל לא נראה לי שבשביל זה צריך לפתוח הודעה חדשה.

mor kutcher

New member
טווווב אנשים לא בדיוק נכנסים ו.....

פותחים הודעות או דברים אחרים בשביל הפורום ככה שזה בערך מה שמשאיר אותו בחיים... אם יש לך טענות, אז יכולה לבוא, לפתוח שירשור שעליו "כן ראוי לפתוח הודעה חדשה", ולעורר את הפורום בעצמך!!! ורק דיברנו על השחקנים של הסדרה...לא יותר מזה...

StainedCow

New member
זה אמנם../images/Emo163.gif

נורא נחמד לפטפט ככה, אבל בשביל זה יש מסנג'ר, אייסיקיו ושאר ירקות. ובואי אל תתווכחי איתי בנושא לעורר את הפורום, כי אני ועוד כמה היינו כאן היחידות שרוצות שיהיה לנו פורום ופתחנו הודעות, והשקענו זמן, עד שהתיאשתי כי הבנתי שגם אם יש כאן אנשים בכלל לא אכפת להם.

axnholic

New member
רק תקופת יובש

אני בטוח שלא נכנסים לכאן אנשים כי עדיין לא התחילה העונה ה6 בארץ... עוד חודש יהיו שידורים חוזרים של העונה ה5 ואז הפורום יתחיל להתעורר

שטיה

New member
זה שאת מקיעה זמן...

לא אומר שאת יכולה לקבוע אילו הודעות חשובות!!! את לא חייבת לקרוא אותם!! אף אחד לא מכריח אותך!!! וזכותו של כל אחד לפתוח פה הודעה!!

StainedCow

New member
חמודה

1.אף אחד לא ניסה לריב איתך אז די להתנפל. 2. נכון שכל אחד יכול לפתוח הודעה חדשה, אבל את "אשטון הכוסון המאמי המדהים" יכלת לשמור למקום אחר, או לנצל"ש שירשור. זהו! ופעם הבאה תבינו שכשמישהו מעיר לכם זה לא כי בא לו לריב, אלא כי בא לו לעזור לפורום לא להפוך לפורום אהבה לאשטון
.

למעלה