אריק קלפטון

slowhand1

New member
אריק קלפטון

הייתי רוצה לדעת מה האנשים פה חושבים על האומן הענק הזה..

ThePiper

New member
יש שירשור אוף ממש מתחתיך

אניוויי אני בטוחה שלניבלונגים יהיה מה להגיד עליו

ThePiper

New member
שירשור זה....

כשאתה מגיב להודעה קיימת. על חשיבותו של השירשור עייפנו מלהסביר.

yoavsc

New member
זה "לשרשר", שרשור זה..

thread באנגלית, ז"א, חוט של הודעות, מעין "שרשרת", אם תרצה, שכולן עקרונית קשורות לנושא מסוים. יש כאן 15 שרשורים בעמוד.

העניין הוא

שלשאול על אריק קלפטון זה לא
, זה זריקת שמות, זה טיםה לא מעניין, אבל זה לא
. אפשר לקרוא בין מאמרי הפורום מספר מאמרים על אלוהי הגיטרה אריק קלפטון (המכונה אצלנו האדמ"ור), בכל דיון קצת יותר מהותי אני אשמח להשתתף

slowhand1

New member
אחי חס וחלילה זריקת שם...

פשוט אני חדש פה וריצי לדעת מה הדעה פה על אריק לפני שאני אתמקם פה... אני האחרון שאזלזל באדמו"ר(כינוי מגניב שנראה לי שאני אתחיל לאמץ).. אגב אם כבר הזכרנו אותו אז אני חייב לו כל מה שאני מבין ומתעניין מוזיקה..בגלל שראיתי פעם את הקליפ של tears in heaven והתאהבתי בצניעות שלו ומשם הגעתי בכלל למוזיקה שמבוססת על כלי נגינה וטקסטים והתחלתי לזלזל סופסוף במכונות כסף+הורמונים למיניהם...

מתוך שלא לשמו יצא לשמו

האמת, השיר שהזכרת הוא בעיני אחד השירים היותר מאוסים בתולדות הרוק, ותמיד אני מתכווץ קלות ב 10 שניות האלו בין התחלת השיר ברדיו לבין העברת התחנה. מוזר לי שיוצר ענק כמו קלפטון נאלץ לרדת למכנה משותף כל כך נמוך בשביל למכור, אבל כנראה לכולנו יש משכנתאות. מה שכן, אם הצלחת לזהות את הצניעות שלו מבעד לשיר הזה דווקא, אז כל הכבוד על ההבחנה, נדמה לי שצניעות, עצבות ותולדות חיים שגורמים לאוייב להראות כמו ילד בחנות ממתקים (לצד יכולת נגינה מדהימה כמובן) הם אלו שהופכים את קלפטון לאחד היוצרים הכי מדהימים שיש, בקשר לדעה עליו כאן, דעתי כתבתי, יש כאן עוד אוהבי האדמו"ר שליט"א ויש גם כמה שלא, כמו כל דבר אני מניח...-

dylan

New member
../images/Emo12.gif

אתה טוען בעצם שקלפטון עשה שימוש ציני מכוון במוות של הבן שלו?? קשה לי להאמין..

אני אמרתי את זה???

לא יודע, אולי לא, אבל הוא כן עשה בזה שימוש בשביל למכור את השיר. זה לא הנקודה בכל מקרה, הנקודה היא שהשיר מ ש ע מ ם, ובלי הסיפור הזה אף אחד לא היה מתיחס אליו.

slowhand1

New member
אריק מכר את הבן שלו בשביל שיר?

אני בספק שהוא ניצל את האירוע הטראגי כדי להרוויח קהל זה מתאים למנהל יחסי ציבור של דוגמנית פופ לנצל אירוע כזה.. מה שהפיע עלי הוא שראיתי אותו יושב על גיטרה קלאסית לבד ומנגן בפשטות,שלא כמו כל מיני גיטריסטים שעושים כ"כ הרבה פוזות מכמה תוים(ע"ע סלאש)למרות שלפעמים שווה לסבול ת'פוזות כדי לשמוע את התוצאה..

dylan

New member
אממממ..

אני לא רואה בשיר יצירה מדהימה אבל אני לא חושב שהוא משעמם ואני אוהב אותו.. יכול להיות שאף אחד לא היה מתייחס אליו בלי הסיפור, אני חושב שלא ושהייתי אוהב את השיר בכל מקרה ואני בטוח שיש אנשים שאהבו את השיר לפני שהם שמעו את הסיפור שעומד מאחוריו אבל זה משהו שלא נוכל לדעת לעולם.. בכל מקרה אני לא חושב שהוא "עשה בזה שימוש", לא באופן מכוון כדי למכור לפחות.

SickAgain

New member
אני חולק עליך נחרצות.. ../images/Emo12.gif

אני זוכר שהיה פה פעם החלפת דעות בקשר לאנפלאגד ולשיר הזה..אישית לא היה לי מושג עד שאמרו לי בזמנו שהשיר נכתב אודות בנו ז"ל. מה שאני אומר זה שמבחינתי זה שיר לא פחות מענק ועומד אצלי באותה שורה יחד עם הבלדות הגדולות ביותר שלו כמו bell bottom blues וכיו"ב...אולי השיר מסמל אצלכם סוג של "התמסחרות" כי הוא בא בתקופה של אוספים לשם אוספים והוצאות בלתי ראויות, אבל השיר כמו שהוא ענק, מדהים. צריך להודות בעובדות. :) או בדעות :) אני בטוח שכל התיחסות לשיר לא נובעת ממוסיקה נטו אלא יותר מהרקע ומההשלכות המסחריות-השמעות ברדיו וזה חבל :) נגיד המעבר באמצע.."time will bring you down.." אני מקווה שאני מצטט נכון :) הוא פשוט רגע עילוי מוסיקלי, תגידו מה שתגידו, מעלה אצלי צמרמורת כל פעם מחדש :)

מאדמאן

New member
מה הדיון הזה : גיטאריסט ענק ושיר ענ

ולפעמים יש עניין של טעם. אז חלק לא אוהב את השיר - אבל יש מחלוקת שהשיר הוא שיר אבל ובכי ?? ולזה התכוון קלפטון . אז מה ? אם עשה את זה אז הוא בנה את עצמו על מות הילד - ?? וואלה איזה דברים מכוערים מוציאים פה ? מה זה קינה ואבל זה לא אין ? פאסה ?? כל שבוע נרצחים פה 20 איש אז מתרגלים - זה גם עבור כסף בטח לא ? ולגבי השיר זה לא סתם קינה אלא שיר יפיפה מלווה ע"י אחד מגדולי הגיטאריסטים של העולם (ויסלח לי בלקמור - שאמר שקלפטון לא יודע לנגן -....) וזהו. אבל הפתיח של שהרשר משעמם - אם היית בקורס פרסות ותקשורת לא היית עובר...

slowhand1

New member
bell bottom blues

כמה שאין בשיר הזה קטעי מוזיקה ענקים והוא עדיין נוגע ללב וגורם לאנשים לבכות..הוא מזכיר תחושה שהוא יוצר את השיר don't let me down של הביטלס..

yokei

New member
clepton is god

אריק קלפטון הוא מאבות המזון של הרוק ומה שהוא עשה ברוורס בשביל הרוק לא שמעתי כבר 20 שנה משהו שרק מדגדג אותו. והוא נושא ראוי בייחוד לפורום מסוג זה.

למעלה