אריק קלפטון - Tears In Heaven

melancholy man

New member
יקירי

אני יכול לדבר רק על הטעם שלי ועל הציפיות שלי מקלפטון, אין לי שום דבר אוביקטיבי להגיד על מוסיקה ואני באמת מצפה מקלפטון, שימצא דרך מענייינת יותר ומעוצבת קצת פחות להביע רגשות, הוא עשה את זה פעם כל כך טוב שקשה לקבל מוצר שהוא בינוני בעיני. לא צריך להיות אבא בשביל להבין ולהרגיש שהסיפור של קלפטון עם קונור הוא סיפור קורע לב ומחריד מכל כיוון אפשרי, צריך להיות פשוט בן אדם, יש לי תחושה שזה משהו שגם רוצחים סדרתיים חסרי לב יכולים להזדהות איתו, יש לי הרגשה שזו הסיבה שהשיר הזה כל כך מצליח, פשוט הנושא שלו כל כך קל להבנה וכל כך מעורר הזדהות שלא ממש משנה איך השיר נשמע. במקרה הזה, השיר פשוט נשמע לי בינוני ולא מעניין, הסיפור נורא, מטריד, עוכר לב, מקפיא דם, אין ספק, השיר, לא ממש.

נושא מעניין לשירשור: רקוויאמים ברוק

יש בוודאי מוצלחים יותר ופחות וחברי הפורום מוזמנים להציג אותם. (משום מה לא עולה לי בראש שום דבר שווה, למרות שבוודאי יש הרבה. לכן אסמן את קו התחתית: "נר ברוח" של אלטון לזכרה של הגב' מונרו-דוהרטי-דימאג'יו-מילר, אותו נגדיר כתחתית קיטש שאין לרדת ממנה
)

melancholy man

New member
שרשור חדש!! שרשור חדש!!!

נושא מצויין, אולי אתה מעלה אותו בהודעה חדשה? אגב, מספיק להגיד אלטון ג'ון בשביל להגיע לשיא של קיטש לא באמת חייבים שם של שיר בשביל זה

רענן111

New member
קלפטון כבר לא שר

אני יכול להגיד לכם שקלפטון כבר לא מבצע את השיר בהופעות. או בגלל שהוא לא אוהב אותו או בגלל שקשה לו עם המטען הרגשי. בשנה שעברה ראיתי אותו במדיסון סקוור גרדן, והאו לא שר את tears in heaven, למרות שהייתה ציפיה שהוא יבצע אותו. הוא שר את כל השירים המוכרים האחרים שלו.

Aeroguy

New member
האמת? יש לו להיט אחד, הרבה יותר גרוע.

ללא ספק, השיר היחיד שבו פיהקתי בהופעה המדהימה שלו... Wonderful Tonight. Tears In Heaven הוא שיר מרגש, הוא מהלב, הוא אמיתי. Wonderful Tonight נשמע לי קיטשי, שמנוני, גבינתי ומאולץ. אבל זה בסדר, לאמנים בקנה מידה הזה, עם ספריית הקלטות כ-ל כך מרשימה וארוכה, מותר לתת 2-3 פלופים. (והפלופ העיקרי שלו זה Pilgrim, אבל זה כבר נושא אחר)

Barmelai

New member
וואלה?

בעיניי להפך. שים רגע את המטען הרגשי שמאחורי Tears In Heaven בצד. זה אפשרי, אף אחד לא יכעס... אם ניקח 3 שירים של קלפטון מאותו זן - Tears In Heaven, Wonderful Tonight, LET IT GROW אז לטעמי דמעות בגן עדן נופל משני האחרים בהרבה. קשה לי במיוחד לשמוע אותו בגלל שאני יודע על מה הוא נכתב. קצת מביך שעם כל ההתכוונות והכאב יצאה לקלפטון כזאת סבוניה מוסיקלית

Aeroguy

New member
לא נראה לי שיש ויכוח על Let It Grow...

בכלל, אני מזיל ריר על כל מה שקשור ב-461 Ocean blvd. בשבוע שעבר קניתי (סופסוף) את גרסת הדלוקס... מה אומר, דלוקס של ממש! אלבום ההופעה המצורף כדיסק בונוס פשוט מהמם. מיייהמיים!! ואנקדוטה אישית קטנה לקראת סיום. בסוף ינואר ארזתי קצת ממיטלתליי (אני בטוח שזו שגיאת כתיב אבל תהרגו אותי, אני לא יודע לכתוב את המילה הזאת כמו שצריך, אז במקום לתקן אותה אני כותב משפט אפולוגטי שלם בסוגריים. סלחתם? טוב, אני יודע שאני סתם מעכב אותכם. בכלל, אני מקווה שתיהנו מהסיפור כי הוא נחמד. אז מה קורה אתכם ככה? איך המשפחה? הכל בסדר בעבודה? טוב טוב, סורי, בחזרה לסיפור) ונסעתי לכמה שנים טובות לצד השני של העולם. לא היתה לי דירה, לא כלום, הדבר היחיד שהזמנתי מהארץ - זה כרטיס להופעה של קלפטון, כשבועיים אחרי הנחיתה. איך שבאתי, התחלתי לחפש חדר בדירה עם שותפים. המצב של שוק הדירות כאן הוא די קשה, ועל כל חדר נחמד שראיתי, היו עוד 20 קופצים. היה חדר אחד במיוחד שרציתי, אבל הייתי סקפטי ולא האמנתי שאני אקבל אותו. יום לפני ההופעה של קלפטון, אני מקבל טלפון ממי שכעת הוא השותף שלי לדירה, והוא הציע לי את החדר. אושר מוחלט!
ומספר הבית? ניחשתם נכון, 461...

1חרטטן

New member
חחחח לא רק אתה פיהקת

אחותי שהייתה בהופעה נרדמה בדיוק בשיר הזה חחחח

למעלה