אריק זאבי

isaacl

New member
אריק זאבי../images/Emo49.gif

אריק זאבי עלה לגמר בצרפת ומזל טוב. נאחל לו הצלחה ומדלית זהב.

או, כפי שדווחו על זה ברדיו

"מתאבק הג'ודו אריק זאבי ניצח מתאבק מקאטר" טוב שזה לא יצא "הלוחם רב העזוז הפליא במכותיו בערבי" או משהו כזה...

Raffael

New member
תראו מה מצאתי

קליק על הלינק בחלק הימני העליון של הדף. למה אני לא באולם עכשיו? שאלה טובה.

שי רגב

New member
כי אצלי לא עולה כלום.. ../images/Emo10.gif

ו- כ מ ו ב ן (!) - מזל טוב ובהצלחה לאריק זאבי

Raffael

New member
חבל, כי בדיוק עכשיו יש שידורים

חוזרים מחזוריים, של הגמרים נשים 63, 70 וגברים 90. פשוט קרבות מצוינים ומרהיבים. מישהו יודע באיזו שעה הקרב של זאבי?

Raffael

New member
לא ראיתי את הקישור של דוד בזמן ../images/Emo3.gif

מקווה לפחות לשידור חוזר.

בודוקאן

New member
"שידורים חוזרים מחזוריים..."

של הגמרים בהם השתתפו צרפתיים! האחרים - לא קיימים. הצרפתים מדהימים אותי כל פעם מחדש. אתמול הראו בערוץ הטלויזיה הצרפתי השני חלק מהקרבות. תנחש אילו קרבות. גם השיפוט היה...איך להגיד... אריק זכה בטורניר, ומגיע לו כל הכבוד. דניאלה הפסידה בסיבוב הראשון ליפנית שהיא שלישית בעולם. איכשהו, היפנית הפסידה אחר כך לקרואטית, וזה השאיר את דניאלה מחוץ לתחרות. נראה לי שאחד המאפיינים של הטורניר הזה, הוא, שלא מעט אלופים נשארו מאחור. האן זה בגלל שחמישה חודשים אחרי אליפות עולם, וחצי שנה לפני אולימפיאדה, הם אינם מתוכננים להיות במיטבם? יתכן מאוד. נראה בהמשך.

Raffael

New member
נכון. חבל, אבל היה יפה בכל זאת

אשמח לשמוע קצת ניתוחים מקצועיים יותר שלך ושל הג'ודוקא האחרים פה, לפחות של גמרים "הצרפתיים". לעניות דעתי היה מאוד יפה. גמר הגברים, 90 קג' היה וירטואוזי לדעתי. החבר'ה האלה יצאו ישר מתוך איזה סרט פעולה.

קוזושי

New member
כן

הגברים 90 קג' באמת קרב יפה ונגמר בניצחון היפאני. בנשים 70 קג' הקרב כוחני ומכוער אבל בכל זאת מסתיים באיפון מדהים של הצרפתיה. (שלאורך כל הקרב עבדה קשה ומכוער)

בודוקאן

New member
אצלך לא עולה כלום...

כי השרת שלהם לא עמד בעומס. גם השרת של ippon.org שמעביר את התוצאות של כל התחרויות החשובות, קרס אתמול לחלוטין, והיום - קירטע. כנראה שהטורניר הזה באמת משך הרבה עינין.

nage

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

בינתיים הוא הספיק לנצח את הקרב

למעלה