אריק ו"יום האישה"

• פותח הנושא ady18
  • פורסם בתאריך

ady18

Well-known member
אריק ו"יום האישה"../images/Emo39.gif

אריק כתב כמה שירים נשיים לזמרות די נחשבות איה שזה "מילים " ומירי שלושה שירים "תודות",שוב תודה" ,"חוזר בחזרה" 1)מהו השיר הכי נשי של אריק גם שהוא כתב לאחרים וגם מהשירים שלו? 2)מהי השורה הכי נשית לדעתכם שאריק כתב? 3)אהבתם את הסגנון הכתיבה הנשית של אריק או את סגנון הכתיבה שהוא כותב לעצמו ? 4)לאיזה זמרות הייתם שמחים שהוא יכתוב ? ו"יום אישה " שמח

Rony 05

New member
תרשי לי להוסיף משהו?

"ותודה להילה, על הרעיון לדיון =) "

ady18

Well-known member
עונה

1)מהו השיר הכי נשי של אריק גם שהוא כתב לאחרים וגם מהשירים שלו?מיילים 2)מהי השורה הכי נשית לדעתכם שאריק כתב?"מתי לאחרונה קטפנו פרח ובלי שאיזה חג קרב ובא 3)אהבתם את הסגנון הכתיבה הנשית של אריק או את סגנון הכתיבה שהוא כותב לעצמו ?יש גאונות בכתיבה הנשית שלו ובכלל הכתיבה של אריק גאונית 4)לאיזה זמרות הייתם שמחים שהוא יכתוב ?דנה ושימשיך לכתוב לאיה ו"יום אישה " שמח

I מ י ר ב I

New member
אני חושבת...

ש"אם היה לזה סיכוי",הוא שיר כ"כ יפה שנכתב לאישה. לדעתי אריק נכנס ממש יפה לראש של אישה. הייתי רוצה שגבר יקדיש לי שיר כזה!!!

Rachel47

New member
גמני../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

עזבי יקדיש גברים לא טובים בזה רק שירגיש ככה אפילו שלא יגיד לי..

eve88

New member
לא הזכרת את "אולי אתה סתם

עוד משורר" שכתב ליעל נחשון. שיר פשוט מדהים שהיא הקליטה כבר לאלבום שלה שיצא לקראת הקייץ

אין שאלה בכלל

מאז ותמיד אהבתי את אם היה לזה סיכוי למען האמת מהרגע הראשון ששמעתי את השיר בפעם הראשונה (בהופעה בתמונע) התאהבתי בשיר הוא אומנם לא נשי במלוא המובן אבל הוא עדיין מראה צד רומנטי ורגיש שאני חושבת שהרבה גברים חוששים להראות השורה הכי נשית: אני רוצה... לעמוד איתך מתחת לחופה, ללטף לך את הבטן, להרגיש כשהוא יבעט. לטייל אתכם ברגל, ללכת יד ביד ביד.
בכלל כל הבתים בשיר הזה הם נוגעים ומרגשים אני למען האמת לא חושבת שיש הבדל באופן כתיבה בין שכותב לעצמו לאומנים אחרים. בשירים של מירי באלבום האחרון סגנון הכתיבה שלו נורא בולט לאיזה זמרות- בריטני ספירס (חחח) למי שתרצה ולמי שהוא יסכים

למעלה