אריק וכתיבת שירים

ady18

Well-known member
אריק וכתיבת שירים

האם אתם מעדיפים שאריק כותב רק לעצמו? או גם לאחרים כמו השיר נגיד שכתב לאיה כורם, מירי מסיקה? מה דעתכם?

ady18

Well-known member
עונה

האם אתם מעדיפים שאריק כותב רק לעצמו?תלוי למי הוא כותב או גם לאחרים כמו השיר נגיד שכתב לאיה כורם, מירי מסיקה? מה דעתכם?אבל בעיקר לאיה כי זה יצא מושלם אחד מהשירים ויש בינהם לדעתי חיבור מנצח

I מ י ר ב I

New member
הכתיבה של אריק לדעתי מאוד מיוחדת...

אני מכירה 2 מהשירים שכתב למירי לאלבום החדש והם מקסימים. "מילים" של איה לקח לי לשמוע ולקרוא אותו כמה פעמים עד שהצלחתי להתחבר. וגם לא כל אמן יכול לבצע את השירים האלו. לכן,כל כתיבה שלו,הן לעצמו והן לאחרים מבורכת.

hilali1

New member
שוב תודה ../images/Emo140.gif

השיר יופיע באלבום הבא של מירי: "... שוב תודה על אומץ הלב שידעת לשאת פירות מאדמתי.." ושיר נוסף שנקרא "חוזר בחזרה": "...קצת עצוב לי אתה איש כזה חכם ורק דבר אחד למדתי ממך עזבתי את הבית עברתי לדירה שכורה ועכשיו אתה חוזר בחזרה.."

Rachel47

New member
"אבל אתה יכולת לצלצל../images/Emo15.gif

אני יכולתי לענות יכולת לדבר דקה עם הבנות" זה המשפט היחיד שאני זוכרת

hilali1

New member
והשיר שהוא כתב ליעל נחשון...

אני לא זוכרת את שמו. משהו על הגדול בין אהבה לשנאה. שיר מעולה

את חוזר בחזרה אני ממש אוהבת

זוכרת ששמענו אותו בפעם הראשונה בפרלמנט.. וזה היה השיר הכי חזק באותו ערב.. ממש כולם שם דיברו על השיר הזה אח"כ.. ובביצוע של מירי זה בכלל סופני...

hilali1

New member
מאוד פשוט ובקצרה - פשוט שיכתוב../images/Emo126.gif

הוא מעולה בזה. לעצמו, לאחרים.. לא משנה. העיקר שיכתוב

One trick pony

New member
אני עוברת פה על הפליקסים

ששמת לנו יפעת (תודה! תודה! תודה!) במסגרת ההכנות לקראת ההופעה, וכיוון שהסאונד לא תמיד מוצלח, אני לא קולטת את כל המילים, אבל כשאני קולטת, אני נ-ג-נ-ב-ת ממנו - "אם תסתכלי בתוך עיני ותראי שם משהו טוב חולף אל תופתעי אם תגלי שזה התום שבך שמשתקף..." או נניח - "אני מלחין לך את האגן בסגנון פולק אמריקאי ישן" (טוב שאתן לא שומעות את ההמיות החצי-היסטריות שלי כשאני קוראת את זה) מה שאני אוהבת בכתיבה שלו זה שיש בה משהו סגור, בלי קצוות פרומים, בלי משפטים שלא נגמרים ורעיונות לא ברורים (מי אמר קרן פלס?). אז אומנם הכתיבה בעינה נשארת, בלי קשר למבצע, אבל כמו שז'ורז' ברסנס וז'אק ברל שרו את עצמם ומעולם לא היו להם מתחרים בביצוע החומר של עצמם, ככה גם אריק, לדעתי. ואי, תליתי אותו באילנות גבוהים. נראה לי שבצדק.

One trick pony

New member
מ'סתומרת איזה הכנות? ../images/Emo69.gif

אני שומעת פליקסים כדי להכיר קצת את השירים בהופעה - ככל שאכיר יותר שירים ככה אהנה יותר בהופעה, לא ככה??

perrinat

New member
אני אוהבת מאוד את השירים שהוא כתב

לאחרים. "מילים" "שוב תודה", "חוזר בחזרה". הם ממש מרגשים אותי!

למעלה