אריק ודרום אפריקה

totony

New member
אריק ודרום אפריקה

מומלץ לקרוא את המאמר עד הסוף, לפני שתגיבו אריאל שרון נתפס "על חם", כמו שאומרים על קבלת הלוואות "קטנות" מאיזה מיליונר באפריקה. אבל אני לא מבין מה ההתרגשות: אריה דרעי גנב כספים, מצנע קיבל "תרומות" גדולות מדי מארה"ב, ביבי קיבל מתנות, פרס מקבל כל יום בוחטא בבנק מאירופה, ובלומינטל שותקת. אז זה מפליא שמלך הגנבים הוא בעצם גנב? כולם עשו מהמקרה בלאגן, אבל האם זה רע ששרון הלווה כסף והחזיר אותו בסופו של דבר? פשעו קטן יחסית לפוליטיקאים אחרים. זה שאריק שלנו נתפס לא אומר שהוא נהיה גרוע יותר בפוליטיקה(וגם לא אומר שהוא נהיה טוב יותר, לצערי). דרכו עדיין יכולה להיות נכונה(למרות שרוב הסיכויים הם שלא). שרון הוא לא המועמד האידאלי. אבל מכל מקרה אני מעדיף לשבת בבית ולדעת ששרון מבצע חומת-מגן-3, מאשר לטבוע בים ולהיזכר למה מצנע לא שם לב לאותיות הקטנות בהסכם עם הפלסטינים. בנוסף אי-אפשר שלא להזכיר את בג"ץ: בית-דין, עלק! כולכם בטח שמעתם את הסקאנדל שעורר השופט העליון בזה שהפסיק את שידור דבריו של ראש-הממשלה "בגלל שהוא דיבר יותר מדי". בג"ץ- המוסד הדיקטטורי הזה נראה כבלתי מתאים בדמוקרטיה שלנו. אבל אפ תשאלו את השמאלנים הם יגידו לכם בביטחון: "זהו מוסד בסדר גמור, זהו שיא הדמוקרטיה בארץ!", למה? כי הוא תומך בדעותיהם. זה רק מוכיח את הקשר המקרי בין השמאל לדמוקרטיה שהם מתיימרים ליצג. עכשיו תגידו לי: האם מוסד שבוחר את שופטיו בעצמו ולא תלוי כלל בעם ובממשלה המייצגת אותו, מוסד שיכול לעשות מה שבה לו ובעצם קובע את עתיד המדינה יכול להתקיים במדינה דמוקרטית? אם כן, אז עדיף כבר להעיף את ראש-הממשלה והנשיא ולהחריז על מדינה דיקטטורית בהנהגת בג"ץ. עוד סימן לזה שבג"ץ הם חבורה של שמאלנים צבועים היא אישור התמודדותם של טיבי ובאשארה לכנסת למרות החוק שאוסר על פוליטיקאים המדברים כנגד מדינת ישראל ומסיטים לאלימות להכנס לכנסת. לאומת זאת, פייגין, הימני-קיצוני, לא הורשה להיכנס לכנסת ללא הסבר מדוייק וסיבה מוצדקת מצד הבג"ץ.

.המוסד

New member
טוני, עוד לא הוכח ששרון ביצע

עבירה, הוא קיבל הלוואה מחבר וותיק, אין זו עבירה, השאלה היא האם הייתה זו הלוואה עסקית או פוליטית, והאם לקרן יש עסקים בישראל

totony

New member
אני יודע...

וגם התברר לא מזמן שהאיש שצעק "גנב", הוא בעצמו לא ילד-טוב-ירושלים... למי שלא יודע גם נגד מצנע מתבצעת חקירה עכשיו. בנוסף, עשו מהעניין של שרון כזו פניקה שאפשר לחשוב שהוא רצח מישהו...

למעלה