אריק השתתף בקליפ חדש

Lp Fairy

New member
הממממ

אני אוהבת את יוני בלוך..באמת.. אבל...מה זה אמור להביע? זה מרגיש לי סתם טימטום...

הרעיון של הקליפ הזה

הוא בעצם פרומו לאלבום החדש של יוני שייצא בקרוב. אם לא נתייחס שניה לקליפ עצמו,הרעיון של לעשות קליפ כזה ולהעלות אותו לאתר YOUTUBE הוא מצוין,כי הרי ידוע שהמון אנשים נכנסים כל יום ל YOUTUBE ונחשפים לתכנים חדשים. אני חושב שאם אריק ישכיל להשתמש בפלטפורמה הזאת של ה YOUTUBE ייצא מזה רק טוב והחשיפה לשירים החדשים תהיה הרבה יותר גדולה מאשר סינגלים בגל"צ וברשת ג'. ככה הרבה אנשים שאולי לא מכירים את אריק יזכו להכיר אותו גם דרך הרשת ומי יודע,אולי אפילו יווצרו אי אילו שיתופי פעולה כמו שהיה עם הזמר האירי מיק פלאנרי שהתארח בהופעה של אריק בשנה שעברה.

Lp Fairy

New member
הממ

הבנתי שזה קידום לאלבום החדש שלו. ואני מתה להגיד מסחור..אבל תכלס היום מי לא מתמסחר..? וכן..לא חשבתי על זה בדרך הזו שוואלה מליארדי אנשים צופים ביו טיוב..ואולי זאת באמת תהייה פריצת דרך ליוני בלוך עם מישהו מחו"ל.. נו מילא..[=

אם אחד עושה X

אז כולם צריכים
זה שזה מצליח לאחד, לא אומר שבהכרח יצליח לשני יש כאלו שמשתמשים בפייסבוק שיבושם להם כל אחד ודרכו שלו אני לא מבינה איך אתה משווה בין רדיו ליוטוב
גם רדיו הוא מקור חשיפה ענקי אני חושבת שיש אנשים שזהו תפקידם והם היחצנ"ים של אריק והם עושים את עבודתם נאמנה

latebloomer66

New member
זה קליפ ממש לא צנוע בלשון המעטה עם גסויות

ויוני בלוך הלך לתרבות רעה שלא לדבר על אריק

למעלה