אריק הכול בגללך !!!!

• פותח הנושא itzm
  • פורסם בתאריך

itzm

New member
אריק הכול בגללך !!!!

ביקרתי בתערוכת הבולים בגני התערוכה בשביל ליראות את אוסף הבולים של אריק (ולהחזיר לו ביקור- הוא היחידי שהגיע לכנס הראשון של OTOTOY מועדון אספני כלי רכב מיניאטוריים ) וליפגוש את שאר חברי לחבר ולמחלה ! ראיתי את הגליונית הישראלית הגדולה ביותר ומה שקרה הוא שראיתי - היתלהבתי - חיפשתי - קניתי - סרקתי - ועכשיו אני מפרסם לכם את הגליונית הזיכרון הגדולה ביותר שהנפיקה מדינת ישראל בשנת 1962 שהוקדשה לחברת התעופה הלאומית "אל - על"

itzm

New member
וגם זה ../images/Emo6.gif

אחרי שרכשתי את הגליונית היתי חייב לירכוש גם את זה מעטפה לציון יום חיל האויר לישראל שנערך ב - 3.11.1949

itzm

New member
ואת זה ../images/Emo8.gif

אחרי מעטפה לכבוד חיל האויר גם זה היתי חייב לירכוש מעטפה לכבוד יום הים וחיל הים שנערך ב 10.5.1950

itzm

New member
ועוד אחד

אחרי שרכשתי 2 מעטפות הקשורות בצהל היתי חייב לירכוש גם את הגלויה הזו תערוכת הנשק בחיפה 20.6.1957

rachelea

New member
נראה לי שפריט זה, אם אין לנסים

הרי שהוא חסר לו באוספו.

itzm

New member
ואת זה

אחרי שרכשתי את הגלויה של תערוכת הנשק שנערכה בחיפה היתי חייב גם את תערוכת צהל מעטפה לציון תערוכת צהל שנערכה בת"א (לפי החותמת) ב 6.8.1968

itzm

New member
וגם זה

זה ראיתי ואמרתי שאני רוצה שהיה לי בבית מעטפת יום ראשון של בול ה"לחי"

itzm

New member
זה גם

אי אפשר מעטפת יום ראשון של ה"לחי" בלי בול של ה"אצל"

אני זוכרת שהייתי בתערוכת הנשק

בחיפה, הייתי ילדונת והרבה לא זכור לי מזה, אבל אני זוכרת את האטרקציה, עליה על האניה "איברהים אל עוול" שלל מצרי ממבצע קדש.

broadaxe

New member
אמנם איברהים עשה עוול בבואו

להפציץ מן הים את בתי הזיקוק אבל צ"ל "איברהים אל-אוול" (= אברהים הראשון). לאחר שנשבתה בתום הקרב שופצה האוניה, במקור משחתת מטיפוס Z בדיוק כמו המשחתות הישראליות, ונקראה אח"י "חיפה". במוזיאון העפלה וחיל-הים יש בתצוגה פריטים מהמשחתת וביניהם שוט העור (!) של הקברניט.

cohen chaim1

New member
בזמן מלחמת סיני הייתי ילד,

די קטן, אבל אני זוכר די טוב את קולות הנפץ שנשמעו מכוון חיפה, כאשר מטוסי חה"א הפציצו את המשחתת "איברהים אל-אוול".

../images/Emo13.gif../images/Emo51.gif סער

באמת התלבטתי בין אוול לעוול וסתם במקרה בחרתי את ה-ע' דווקא, עכשיו אני אדע שא' היא הנכונה, תמיד יש מה ללמוד.

rachelea

New member
נו, ומה הלאה?

לא נכבשת?? מדוע אינך מתחיל לאסוף בולי מכוניות?

itzm

New member
אני לא צריך להיכבש כבר יש לי

רחל כבר יש לי אוסף של בולי רכב תחבורה וחלל אבל הוא בקיפאון עמוק עקב האוסף של דגמי המכוניות המאוד חשוב לי ואוסף הסיכות שאני אוהב

כל הכבוד!

אני שמח להיות האשם. הגליונית יפה, ומאוד מיוחדת: היא הונפקה יום אחד בלבד לפני היום הראשון החשוב באמת - היום הראשון שלי. המעטפות גם הן מיוחדות, ומראות, אם תרשה לי להתחנף, על רצינות אספנית: אתה לא רץ לקנות סתם פריטים אלא פריטים שיש להם משמעות בשבילך. זה יפה ונכון. תמשיך כך, תגיע רחוק.

itzm

New member
זה כבר לא בגללך אריק

זה בגלל שמוליק שבתערוכה דיברתי איתו רבות על האוסף שלו והיתלהבתי מזה !! לכן התחלתי עם העיר שאני אוהב הכי הרבה ! חברון עיר האבות !!

תהיה לי בריא - העיר שאתה אוהב הכי .

האם ידעת שנכרת הסכם רחובות צאומים בין רחוב השוהאדא בחברון, והרחוב המקביל מא-זה בתל אביב? סתם, בדיחה לשונית מפגרת.

למעלה