אריק בגיא פינס
I I מ י ר ב I New member 9/12/08 #4 איך הקליפ? לא ראיתי,אני דבוקה לאח הגדול.חחח אני אראה בש.ח ב 23.00
כ כלה להשגה New member 9/12/08 #5 מה כזה מעניין לראות את עינב וליאון בחדר../images/Emo35.gif או את יוסי מנקה אני מזפזפת. הקליפ- אריק תלוי עם החיתול וברקע כל מיני סרטונים במילה אחת- הזוי
מה כזה מעניין לראות את עינב וליאון בחדר../images/Emo35.gif או את יוסי מנקה אני מזפזפת. הקליפ- אריק תלוי עם החיתול וברקע כל מיני סרטונים במילה אחת- הזוי
I I מ י ר ב I New member 9/12/08 #6 אני בקושי רואה גיא פינס רק אם אני יודעת על משהו... טוווווווווווווווווב,אני חייבת לראות את זה.
פ פשוט angie New member 10/12/08 #7 הקליפ..... עזבו אתכן הקליפ ראיתן את החבילה? חחח ה"חיתול" שהצמידו לו חחח נקרעתי מצחוק, הקליפ. מדליק.
I I מ י ר ב I New member 10/12/08 #8 החבילה זה הרב שלו.חחחחחחחח קליפ ממש מושקע.מתוחכם משהו... הבנתי את הקטע של הסרטונים,את הריוף לא כ"כ אבל נחכה לראות את כל הקליפ אולי זה יהיה יותר ברור.
החבילה זה הרב שלו.חחחחחחחח קליפ ממש מושקע.מתוחכם משהו... הבנתי את הקטע של הסרטונים,את הריוף לא כ"כ אבל נחכה לראות את כל הקליפ אולי זה יהיה יותר ברור.
V veredmp New member 10/12/08 #9 פספסתי את הראיון אבל צפיתי במה ששדרו מהקליפ נראה קליפ ביזארי (במובן הטוב של המילה!). מחכה לקליפ המלא
L latebloomer66 New member 10/12/08 #10 אפשר בבקשה קישור לקליפ של אריק הגשמה עצמית? אני חייבת לראות ! אם אתם אומרים שזה ביזארי זה אומר שזה קליפ איכותי תשלחו לי לינק רבה מראש
אפשר בבקשה קישור לקליפ של אריק הגשמה עצמית? אני חייבת לראות ! אם אתם אומרים שזה ביזארי זה אומר שזה קליפ איכותי תשלחו לי לינק רבה מראש
L Lp Fairy New member 10/12/08 #13 חחח ומה עם אנשים שיש להם יס?! קצת התחשבות! חחח אגב..יס הרבה יותר טובים מהוט! [=
V veredmp New member 10/12/08 #14 מאוד פשוט תתנתקו, תעשו הוט, אני די בטוחה שמקבלים איזה חודש VOD חינם או משהו בסגנון, ואחרי שתצפו תבטלו ותחזרו ליס. לא מבינה מה הבעיה
מאוד פשוט תתנתקו, תעשו הוט, אני די בטוחה שמקבלים איזה חודש VOD חינם או משהו בסגנון, ואחרי שתצפו תבטלו ותחזרו ליס. לא מבינה מה הבעיה
I I מ י ר ב I New member 10/12/08 #17 נא להרגע ולנשום עמוק אני מאמינה שבסופש הזה או שבוע הבא זה יהיה כבר בערוץ 24.. דונט וורי,בי האפי!
V veredmp New member 11/12/08 #19 ../images/Emo51.gif כנראה שהקליפ הזה קצת עובר לי מעל הראש, לא הבנתי כלום אצטרך לצפות בו שוב בבית, אולי האסימון ייפול......
../images/Emo51.gif כנראה שהקליפ הזה קצת עובר לי מעל הראש, לא הבנתי כלום אצטרך לצפות בו שוב בבית, אולי האסימון ייפול......
A ady18 Well-known member 11/12/08 #20 הקליפ של אריק http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3636853,00.html