אריסטו שמט

• פותח הנושא gloz
  • פורסם בתאריך

gloz

New member
אריסטו שמט

הייתי היום באריסטו וראיתי את הקולקציה החדשה, נחמדה, אביבית אבל אלוהים המידות קטנו, מידה 4 שלדעתי מקבילה ל44 אצל אחרים קטנה אלי, עכשיו אם הייתי משמינה דהיינו, אבל מדדתי בחנות ליד קסרטו- 44 ולא היתה בעיה, למה הם מקטינים מידות???

DREAM111

New member
אם למישהו מאיתנו היתה תשובה זה

היה נפלא. מעניין שמגמת הקטנת המידות היא של כל החברות לא רק של החברות במידות הגדולות. מה שכל החברות רק לא לוקחות בחשבון הוא שאכן השאיפה של הרזון היא אצל הרבה אנשים אבל המציאות היא שיש יותר ויותר אנשים במידות הגדולות כך שציבור המידות הגדולות היום לוקח פלח שוק ניכר.

חֵן

New member
גם בעונות הקטינו מידות

אתמול הייתי בעונות והמוכרים בחנות דיברו על הקולקציה החדשה, הבנתי מהם שהקטינו את המידות והוסיפו עוד מידה (ז"א- חולצות שהמידה הרשומה עליהן היא 42 הן בפועל במידה 40, והמידה הנוספת אינה אלא אותה מידה מקסימלית שתמיד הייתה). סוג של חוצפה, לא?

חֵן

New member
ודיווח קניות מהשטח ../images/Emo13.gif

הקולקציה החדשה נראית נחמדה, לא יותר, אך בהיותי עקשנית לא קטנה- מצאתי חולצה אחת מקסימה- שחורה מבד נעים, עם שרוול קצר ומחשוף עמוק שמעוטר בחרוזים חומים קטנים (נשמע בוכרי אבל ממש יפה במציאות
). וחוץ מזה- מצאתי, במסגרת המבצעים על הקולקציה הישנה- 2 זוגות מכנסיים מגניבים מבד שמזכיר ג'ינס: האחד- ירוק מתרחב עם תפרים כתומים והשני- חאקי (שנוטה לגוון האפור), מתרחב אף הוא עם רצועות מגניבות. כל זוג עלה בסביבות ה 120- 130 ש"ח. לדעתי ממש משתלם... ויפה!

DREAM111

New member
היי חן, אכן נשמע אחלה מחיר אשמח

גם לראות תמונות של המכנסים. עצוב לי לשמוע שהמגמה של המידות הקטנות בעונות ממשיכה. אני לצערי כבר מספר עונות לא רוכשת אצלם בגלל המידות הקטנות הללו.

liri לירי

New member
ע ו נ ו ת

הקולקציה החדשה אכן קטנה יותר ואורך החולצות קצר אף הוא. המוכרות עצמן מודות ואומרות כי המידות קטנו והיו דגמים של חולצות שלא התאימו לי בגלל גודל החולצה. בנושא אחר שהלוננתי שאחת החולצות שהיום נמכרת ב50% קניתי בעונה במחיר מלא, ובכביסה היא התכווצה לי באורך, פשוט התקצרה, המוכרת לא הבינה שאני מדברת על חולצה שלהם של עונות, ואמרה לי אצלנו זה לא היה קורה לך פה יש לך "אבא ואמא" איכות מעולה את לא קונה משהו זול בשוק. בהתחלה לא הבנתי למה התכוונתי ואמרתי לה אבל זו חולצה של עונות, ואפילו הראתי לה את החולצה כי במקרה לבשתיה באותו יום. מה ענתה מוכרת אחרת? אז תקני מידה גדולה יותר ואם זה מתכווץ זה יהיה בגודל הנכון
לא ידעתי אם היא צינית או אמיתית. אם לבכות או לצחוק. המזל שהמוכרת השניה הציעה לי לכבס את הבגד ולהביאו על מנת שהם יימסרו לחברה לבדיקה. יופי של פתרון מצאה לי והיא לא מוכרת רגילה אלא מנהלת החנות! ברוטשילד בראשל"צ.

למעלה