אריזות

אריזות

תיקים.... שקיות... מלאים עם בגדים, נעליים, תמרוקייה שלמה ומשחקים לקטנה.... שבועיים החל ממחר... ה
שלי מתרוקן
ולמרות שגם אני זקוקה לחופש הזה עדיין קשה לי להאמין שאשרוד תקופה של שבועיים. שבועיים בלי הצחוק שלהן. שבועיים בלי הויכוחים ביניהן. שבועיים בלי קולות צהלה ובלי המוזיקה הבוקעת מחדרן. שבועיים של שקט... יותר מידי שקט. למרות ההבנה.. שהן צריכות את אבא ואבא צריך אותן.... אני יודעת שהולכים להיות לי שבועיים קשים מאוד.

יפה לך להיות כאן...

התגעגענו...מייקי ולך ציפי, תודה על ההצעה שלך...אם מדברים על אריזות מסוג שונה... קחי לך שבועיים לעצמך יקירתי... כל חיינו נותנים ומעניקים נתינה אינסופית עשי לך את כל הדברים שאת הכי אוהבת ואני מדברת דווקא על הדברים הכי פשוטים.

יעלילה1

New member
שבועיים זה המון זמן, לא?

בנות כמה הן? והרי יהיה לכן קשר, טלפוני, במחשב וכו'. בכל זאת, למה שבועיים שלמים? זה מקובל בהסדרי ראייה? לא תתראו בכלל שבועיים? קשה לי לתפוס את זה.

יעלילה1

New member
ובטח שמייקי צודקת

זה יעבור מהר, ותהיי כל כך עסוקה בפורום שלא יהיה לך זמן לגעגועים

הרבה זמן? ומה יאמר אביהן?

ומה תאמרנה הן? מה איכפת לי מהסדרי ראייה? כל עוד הן מאושרות והוא מאושר אז הכל בסדר. אבא שלהן - מגיע גם לו להנות מהן. בגדול, אביהן גר באותו ישוב שבו אני גרה... אבל אני לא נוהגת להפריע להם בביקורים שלהן אצלו. זה שלי יהיה קשה לא אמור להפחית מהעונג ומההנאה שלהן. להיפך, אני מעודדת אותן שתהיה להן אחלה חופשה אצל אבא והמשפחה. שנה שעברה היו אמורות להיות שם חודש רצוף.. אחרי עשרה ימים חזרו הביתה.

פפפפפפחחחחחחח כבר../images/Emo70.gif

סיני אמרת
ראבאק לנהריה אני לא נוסעת.. אז לסיני

למעלה