רוצה ריגושים
Member
אריזות...
אז אתה בחופש אורז את הדברים האחרונים לקראת המעבר לבית החלומות שלכם.. החלטתי בתור מאהבת טובה לבוא לעזור ביום האריזות האחרון... התעוררתי בבוקר וחשבתי מה לבושים ליום אריזות..אוגוסט חם...ואורזים...אז החלטתי לבוא בשמלה קיצית קצרה והפעם בלי כלום מתחתיה..רק השמלה לגופי..ככה כשאני אתכפוף לארוז יהיה לך נוף מעניין
הגעתי אליך מוכנה לאריזה..ראיתי אותך כבר בשיא המרץ...בין כל הארגזים עומד לך סקסי בטירוף עם מבט המהום בעיניים..תוהה מה אני עושה פה... באתי לארוז הצהרתי אני טובה בזה תן לי לעזור.. אתה שנמאס לך לארוז שמחת לקצת עזרה..מיד התחלתי במלאכה ..מקרבת כל פעם לנשיקה קצרה ומתוקה...אחרי שעה של אריזות ביקשת מני להביא לך משהו מהצד השני..הלכתי לשם התכופפתי להרים ופתאום קלטת שאני בלי תחתונים... חיוך סקסי מטריף עלה על פניך ומיד אמרת היה לי ברור שלא באת לארוז...התקרבת אלי הצמדת אותי לערמת ארגזים שעמדה בפניה התחלת לנשק נשיקות סוערות עמוקות מדהימות שלחת ידיים והרגשת את הרטיבות בין רגלי, את הדגדגן הנפוח שרק חיכה שתתיחס אליו....סובבת אותי עם הגב אליך מנשק את הצוואר את הכתפיים והיד חופרת עמוק בתוכי..ובלי הודעה מוקדמת הכנסת את הזין עמוק לתוכי מזיין אותי שם בין כל הארגזים..נכנס ויוצא מזיין בכל הכוח , אני גונחת נאנחת.נהנת מהחדירה, נהנהת מהיד שמשגעת את הדגדגן...אתה נכנס ויוצא עוד שנייה ושנינו גומרים... זיון קצר מטריף באמצע יום לחוץ....מנשקת אותך הולכת לדרכי משאירה אותך לארוז...
אז אתה בחופש אורז את הדברים האחרונים לקראת המעבר לבית החלומות שלכם.. החלטתי בתור מאהבת טובה לבוא לעזור ביום האריזות האחרון... התעוררתי בבוקר וחשבתי מה לבושים ליום אריזות..אוגוסט חם...ואורזים...אז החלטתי לבוא בשמלה קיצית קצרה והפעם בלי כלום מתחתיה..רק השמלה לגופי..ככה כשאני אתכפוף לארוז יהיה לך נוף מעניין