אריזות

סמדר בנ

New member
אריזות ../images/Emo178.gif

מוצאת את עצמי שוב עוסקת באריזת תיק לגיוס. מכיון שלא ברור לכמה זמן אורזים, התיק מפוצץ (יש להביא בחשבון שזו בת
). גופיות, חולצות T קצרות לבנות וירוקות, כנ"ל ארוכות, טרנינגים למד"ס ולשינה, סדין, כרית קטנה, שמיכת פליז, תחתונים גרביים וכד', כלי רחצה ועוד. הכל ארוז בשקיות. התיק שהיא קיבלה בצופים (65 ליטר) כנראה לא מספיק - יש לכם המלצות איזה תיק והיכן כדאי לקנות? (נדמה לי שלבת הבכורה היה תיק של 85 ליטר שגם הוא תמיד היה מפוצץ וכמובן לא עמד בעומס...) מכיון שהיא מתגייסת ביום רביעי יש גם סיכוי שתגיע למחרת הביתה...

סמדר...עוד כמה דברים

1. משחת נעליים(ניראה לי הבנים אוכלים את זה..) 2. אקמול 3.סט מנעולים שניקרא" ערכה לחייל" (בחנות לחומרי בניין) 4.מגבת גדולה מאוד- (הצבא נותן אבל היא פיצי) 5. כפכפי מיקלחת - ממש קריטי! מקווה שלא ניג'זתי סתם.

אני ממשיכה לנג'ז..../images/Emo3.gif

הבן קנה את התיק הענק שלו באילת. יש הפרש אמיתי במחיר.לי יש בעיה עם התיק הזה שהממתקים נמעכים.(הלוואי רק צרות כאלו כל החיים ועל כולנו- אמן)כשהוא קנה אותו הוא עשה חשבון שזה גם יהיה התיק לטיול בחו"ל ולכן יש לתיק תמיכות גב מצוינות.התיק עלה כמה מאות שקלים.

zehava17

New member
שהכל יעבור בשלום ובכייף.../images/Emo24.gif

אצלי ביקשו גם אבקת טלק לנעליים ושפתון לשפתיים יבשות ו"מתפוצצות"במיוחד במזג האויר העכשוי.לאחת הבנות אף נתנו קרם ידיים "ולוטה".היא לא ויתרה על הקרם הזה.צחקו עלינו למה דווקא קרם מימי אנטיוכוס,זה ההההקרם. המון הצלחה.

ima 3

New member
את מחזירה אותי בדיוק שנה אחורה..|תי

בדיוק לפני שנה היינו עסוקות באותן אריזות ואותן שאלות.. אני מבינה שביתך יוצאת לתפקיד דומה לשל ביתי.. קצת עיצות בטח לא יזיקו.. לגבי התיק- ביתי קיבלה מתנה תיק מריקושט של 80 או 85 ליטר.. היתרון העצום של התיק הזה הוא שהוא מורכב מ-2חלקים "תיק ראשי" ועוד "תיק תינוק" שמתחבר אליו בריץ-ריץ.. התברר שזה מאוד נוח.. גם בקורס ובעיקר במהלך השירות יש מצבים שהן לוקחות את כל הבית ויש מצבים שמספיקים כמה זוגות תחתונים וטי-שירטס.. ואז ניתן להפריד או לחבר את התיק לפי הצורך. במהלך הקורס היא תצא כל שבת שניה אבל בשירות הן סוגרות לעיתים רחוקות (כל 5-6 שבועות). האם לא התקשרו אליה מהקמ"ד להודיע לה אם היא סוגרת השבת או לא? אני זוכרת שאל ביתי התקשרו כמה ימים לפני הגיוס לברך אותה לבדוק אם אין לה צרכים מיוחדים (צמחונות/טבעונות וכו') והודיעו לה שהיא יוצאת שבת ראשונה. עוד דבר, לא צריך נעליים שחורות מלבד נעלי ספורט למד"ס כי הן מקבלות נעלי בנים. זה מה שזכור לי כרגע.. אם אזכר בעוד דבר, אכנס שוב.. בכל אופן המון בהצלחה.. אני מבינה שהיא צופיסטית .. אז אל דאגה, יהיה לה שירות מדהים..היא תהנה מכל רגע!

../images/Emo100.gif 85 או אפילו 90 ../images/Emo39.gif

בוודאי את עוברת שעות של התרגשות מהולות בקצת עצב (עוד גוזל(ית) עף מן הקן). נהדר שאת עסוקה, זה בטוח מקל. לעצם העניין: בני קנו תיקים של 90 ליטר, ואני רואה, שאם הם סוגרים שבת הם חוזרים איתו מפוצץ.(ובוודאי אצל בנות..).בבודאי שכדאי לקנות באילת, אבל אם אין ברירה קונים היכן שיש. קשה לדעת אם חוזרים בשבת הראשונה. אצלי אחד יצא אחד סגר,כך שקשה לדעת. (הרי מחלקה אחת חייבת להשאר). אני חושבת שקצת העמסתם בנושא הביגוד. הם מקבלים לא מעט גופיות וגרביים. איני יודעת איך אצל בנות אבל הבנים ישנים בדרך כלל בשק"ש. מה שחשוב, שתהנו ותקנו רק בשמחות. שירות קל ונעים

mory001

New member
מרשה לעצמי לענות

למרות שאני חדשה כאן. לבת שלי קנינו את התיק המתפרק לשני חלקים של 90 ליטר. המוכר בחנות טען שזה גדול מידי, אבל כמט שאני רואה את התיק עכשיו, טוב שקנינו את התיק הזה ולא קטן יותר. מכיוון שאנחנו לא יודעים אם היא תצא בשבת ("סוגרת שבת" - זה אומר שנשארים או יוצאים הביתה? עדיין לא מכירה את כל המונחים כפי שאתם רואים
) "העמסנו" המון גופיות, אחת לכל יום. אני יודעת שזה בטח יותר מידי, אבל אח"כ נהיה חכמים יותר. אם תרצי, אמליץ לך על חנות בה מצאנו את התיק הזה הכי זול מכל החנויות בהן בדקנו ובהפרש משמעותי. (לא יודעת אם מותר להמליץ כאן על חנויות אז אפשר במסרים). שיהיה גיוס קל.

סמדר בנ

New member
תמליצי ../images/Emo140.gif

אשמח לשמוע. להתחלה ארזנו בתיק שקיבלה מהצופים - קטן מדי לצערי אבל היא לא מוותרת עליו - סוג של גאוות "יחידה". הוא מפוצץ ונראה שאצטרך מהר לקנות משהו גדול יותר. גם כתיק קטן לקחה את תיק השכב"ג (שכבה בוגרת) של הצופים. וד"א - ברוכה הבאה לפורום שלנו.

סגירת תיק.

זה מנחם אם אומר שגם לבנים התיק מפוצץ? פעם אחת...כשגמרנו לארוז..היה קשה לסגור את התיק. אז שכבתי עליו. מיותר לציין שהבן כמעט נחנק מרוב צחוק. (לתיק שלום - אגב...) ואז הוא הראה לי הבן סוג של ניעור תיק..כשצד אחד של הרוכסן סגור. זה מתבצע תוך כדיי זריקה של התיק על הריצפה.לתדהמתי ניכנסו עוד מספר דברים פנימה אחרי ביצוע הניעור הזה.ואת זה הוא למד בצבא .

mory001

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif הנה ממליצה

חנות בתחנה המרכזית החדשה בראשון (שער העיר). לחנות קוראים כ.כ.א.ש. קנינו שם את רוב הציוד. התיק עלה 320 ש"ח. (בריקושט רצו על אותו התיק בדיוק, מעל 500 ש"ח). היחס שם נהדר, לא "דוחפים" דברים שלא צריכים, להפך, המליצו לה לקחת את המעט שבמעט, ולבוא להשלים אח"כ. מומלץ בכל פה. מקווה שאת מהאזור. לנו הזמינו במיוחד,(לא היה במלאי את הנפח הזה). אם תרצי, אברר את מס' הטלפון שלהם. יום נהדר וגיוס קל.

אשד4

New member
המלצה נוספת...

פעם קראתי באיזה כתבה,אימצתי וזה עובד... כדי לחסוך מקום אפשר לגלגל את הדברים. מגבות, לבנים, סוודרים ואפילו מכנסיים. מניסיון- הם אפילו לא מתקמטים... . אנחנו עדיין בקיץ... איך אתם מתמודדים עם האריזה בחורף? (עליונויות, אימוניות, געטקס וכו'...)

אימשל2

New member
תיק 90 ליטר + תיק שמקבלים בסיום

90 ליטר נחוץ במהלך חלק גדול מהשרות, במיוחד אם עוברים ממקום למקום (לא בטוח שיהיה רלוונטי אצל החתיכונת שלך - כבר ראיתי את התמונות). הבנים בסיום צמ"פ קיבלו תרמיל של הגדוד שמשרת אותו בשוטף. בקיצור, רצוי תרמיל 90 ליטר ורזבה משהו קטן. ממליצה לא לשלוח עם הבת את הכרית ודברים כגון אלה. בביסל"ש הדואר עובד אחלה. תוך 48 שעות החבילה אצלה. אצלנו בכל תוקופות ההכשרה השונות בגדוד (גם בבסיס שיזפון, היכן שמתקיימים קורסי המפקדים למניהם, ששייך לגדוד שלח - גדוד ההדרכה של השריון וממוקם לא רחוק מבסיס סיירים=ביסל"ש) לא היו פשלות. החבילות הגיעו תוך 48 שעות אפילו לשטח. כך שאת כל הדברים הנוספים עדיף לשלוח בדואר. כולה 7.90 ש"ח.

mory001

New member
ארזנו תיק של 90 ליטר ../images/Emo178.gif

כ"כ שמחה שלא ויתרנו. בהתחלה חשבנו על 75, 80. ה 90 - "מפוצץ" אבל לא בלחץ, ועוד היד נטויה עד יום ראשון. בטח יתווספו עוד ועוד דברים של הרגע האחרון. ארזתי בלי לבכות - השג בל יאמן. (טוב, אבל בכיתי אחה"צ בקניות לארוחה למשפחה...).

למעלה