אריזה ומשלוח

Unhappiness

New member
אריזה ומשלוח

אוקי 2 שאלות קצרצרות: 1) איך הייתם ממליצים לי לארוז תקליט??? 2) אותו דבר,לגבי ספר?? תודה מראש.

ozitex

New member
אריזת תקליט

חייב להיות לא רק מפוצפץ, אלה הרבה יותר חשוב- משכופ"ץ. למה אני מתכוון. תמצא קרטון קשיח. קשיח זה אומר שהוא לא התרכך בגלל הלחות ולא בגלל שום רטיבות- זה אומר קרטון במצב כמעט חדש. את התקליט שמים בין שני השכבות כאשר מחזקים בשכבת קרטון כפולה משני צדדים כך שכל קצוות התקליט מוגנות בשכבה כפולה- גם הקרטון החיצוני וגם תוספת הקרטון מהצדדים וזה על מנת למנוע פגיעה וכיפוף בקצוות, מה שיפגום לא בתקליט עצמו אלא בעטיפתו שזה לא פחות חמור. יש? אם זה לא יצר מובן תאמר לי ואני אצרף תרשים.

Unhappiness

New member
אוקי,יש.

אני אנסה ואני אחזור מקסימום אם אסתבך. איפה אני רוכש קרטון כזה + פצפצים??? ועוד משהו קטן: אם אני שם BID (אני הרוכש הפעם...) על מוצר, אני לא משלם על זה עמלה נכון?? אני יכול לשים כמה בידים שבא לי על כמה מוצרים שבא לי,רק אם זכיתי יש לי נזק לכיף, צודק? תודה

ozitex

New member
אתה לא רוכש

יש ברחוב, תפתח את העיניים- יש המון קרטונים במצב מעולה בעיקר של שופרסל וכדומה. פצפצים אפשר לרכוש באופיס דיפו כמות קטנה אבל כעיקרון אם אתה מבצע אריזה טובה אפשר לדלג על זה. עמלות משלם רק המוכר.

למעלה