אריות-מלכים 18-12

אריות-מלכים 18-12

ההגנות הגיעו לעיר. תודה לשופטים על שיפוט מוצלח מאד (אני מפרגן כשמגיע). נתראה עם מודיעין שבוע הבא. ומילה אחרונה לחיפאים- תפסיקו לנחס אותנו! ניצחתם אותנו והמשכתם לרצף הפסדים מפואר, ואחרי שניצחנו אתכם סידרתם לנו גם רצף נאה ומרגיז. לא היה עדיף ששתי הקבוצות היו במקום טוב יותר- המשחקים נגדיכם תמיד הכי מהנים.

bumperz100

New member
כאשר אבדתי, אבדתי...

מה, עידו? מה יהיה? מילא הפסדנו, אבל אתה לא מפרט לי כלום?? מה היה? איך? הבנתי שבאומן כמעט ניצח בסוף. תן פרטים! וגם ג'וש אם הוא קורא את זה, או איתי. די להזנחת האריות שבחו"ל! תוקם וועדת חקירה! ומעכשיו נותר רק להתפלל להמשך העונה, שלדעתי הפכה להיות די עצובה (אבל אין לי זכות למתוח ביקורת כי אני לא משחק...) GO BLUE

לבקשתך ולטובת שאר חברי הפורום

בהתחלה הקווינז הגיעו כמעט עד לאנדזון ועצרנו אותם. את ההתקפה שלנו עד באומן אפשר לסכם באיזה דאון ראשון וחצי, הרבה 3 והחוצה, וכמובן שני הפאמבלים המיותרים בתפריט. אח"כ אחרי עוד עצירה מרשימה של ההגנה, הם נאלצו להרחיק. ההגנה כספיישל טים הראתה כרגיל את ערמומיותה הרבה, ובמקום טאצ'בק, סידרנו לעצמנו השמטה לתוך האנדזון וסייפטי. הייתי אומר מזל שלא טאצ'דאון, אבל הסייפטי נעשה על ידי פייס-מאסק כך שאני לא מרגיש צורך לומר תודה על זה. כך היו נקודות ראשונות על הלוח 2-0. האמת הם הצליחו לרוץ לא מעט דרך האמצע, או יותר מדוייק תמיד בין הסנטר לגארד. לסקוט יש בשל כך איזה 20 תאקלים. פעם אחת הם הצליחו לשבור את התאקל של סקוט וקייסי. בכל זאת הרץ הוא בגודל של שניהם יחד. ואנחנו ב-8-0. ההמרה מוצלחת, 10-0. ככה נגמרה המחצית. שיחת מוטיבציה של קייסי לפני החזרה למגרש. ברבע השלישי אולי הצלחנו להתקדם קצת יותר בהתקפה ובעיקר החזקנו אותם בהגנה. כלומר הם הצליחו להתקדם אבל לא לייצר נקודות. ההגנה הרוסית של הגנרל פאנפילוב במיטבה! הערת אגב, אם הייתי יותר גרפומן הייתי עושה איזה כתבה עם ציטוטים מהספר על ההגנה שלנו שנה שעברה, אבל כנראה חיידק הכתיבה שלי עצלן מדי. לאחר שהמון זמן עבר עד שקיבלנו את הכדור -החזרה יפה של אליה ל-18 יארד,באומן מצא סוף סוף את כדור המשחק שלו, או הסכים לעלות בלעדיו. התחילו הייל מריז כמיטב המסורת, וגם כמה ריצות של האריה.דרך אגב הליין, בתוספת ה-20 צעדים אחורה נתן לו יופי של זמן- כל הכבוד לשוחט, הלפרין וג'ון. אם אני לא טועה, היתה מסירה של באומן לעידן שהביאה אותנו לחצי המגרש שלהם, ואז עוד מסירה לעמיחי באנדזון. (יכול להיות שדווקא באומן רץ לאנדזון, אני לא זוכר איזה מהטאצ'ים היה ראשון.) ניסינו בעיטה. הסנאפ היה גרוע, ובן ניסה למסור למישהו-לא הצליח 10-6. כאן בא עבדכם הנאמן, ובאחת מהנסיונות של הקווינז הדף את המסירה לאויר והשתלט על הכדור. הסתפקתי בחטיפה. כאן הגיע הטאץ' השני, שוב נראה לי ריצה של האריה. ההמרה נכשלה 12-10 לא נשאר הרבה זמן על השעון. כאן אחרי ניסיון או שניים נפלה עטרת ראשנו. מסירה ארוכת טווח של הק"ב שלהם למספר 49, והמרה מוצלחת 18-12. כשהכדור חזר אלינו, מתישהו באומן נחטף, והמשחק הסתיים בכריעות. כל הכבוד להגנת המחץ, על אף כל הפצועים והשינויים, עדיין הטובה ביותר בליגה. כן גם יותר מת"א! היא גם היתה על המגרש איזה 3/4 מהזמן. כל הכבוד לעידן ששיחק בעצם כל המשחק. כל הכבוד להתקפה שנאלצה לאלתר תוך כדי משחק והוציאה מזה 12 נקודות ברבע אחד. רפואה שלמה לכולם, ונתראה בפלייאוף.

korensun

New member
עם כל הכבוד

ויש כבוד, הטבלה אומרת שאת ההגנה הכי טובה יש לפיונירס.

אמרתי את זה בהקשר של NFL ואני אומר את זה שוב

סטטיסטיקות זה ללוזרים. מי שרוצה להוכיח כמה הוא טוב מנצח משחקים, ולא מסתכל על ממצוע הנקודות שהוא ספג.

DEJ

New member
זה לא סטטיסטיקה, זה נתון

הם ספגו הכי מעט נקודות. אין כאן שום עיבוד של הנתונים, שיכול להיחשב סטטיסטיקה. גם אם נתעלם מהשאלה של "מה בדיוק סטטיסטיקה בנתונים האלה", שאני שואל את עצמי מפעם לפעם כשאני שומע פרשנויות, הרי שהעובדה שהפיונירס לא ניצחו משחקים, נובעת כנראה מהעובדה שההתקפה שלהם פחות יעילה, ואי אפשר להגיד שהעובדה שהם לא מנצחים משחקים, היא באחריות של ההגנה. חוץ מזה, נדמה לי שאמרת את זה בקשר לשחקן, ולא לגבי חוליה מסוימת. לגבי שחקן זה מעט יותר נכון, למרות שגם כאן יש חוסר הגינות מסוים. גם השחקן הטוב ביותר, בפוטבול לא יזכה במאומה, אם אין לו תמיכה בחלקים האחרים של הקבוצה. הדוגמה של דן מרינו היא אחת הבולטות לנקודה הזו, אך לא היחידה.

בחייך

אמרתי את זה בקשר לקבוצה לא שחקן. התכוונתי שקבוצות טובות פשוט מנצחות וזהו. קבוצות אחרות יכולות להתפאר בסטיסטיקה (או נתון, זה לא משנה) כזה או אחר שאינו מאזן הניצחונות. לצורך העניין מישהו מהפיונירס קפץ וטען שלהם ההגנה הכי טובה, אבל אף אחד מהסייברס לא אמר מילה כי הם יודעים שהם הקבוצה הכי טובה (נכון לעכשיו), וכל השאר לא משנה. (לא שאני מזלזל בפיונירס, אבל אם הם רוצים להוכיח שהם טובים אז שינצחו עוד כמה משחקים)

korensun

New member
אף אחד לא קפץ

ולא אמר כלום. הסתכלתי על הטבלה על הנקודות לחובת קבוצה. זה די פשוט: טיעון->עובדה->מסקנה. לוגיקה בסיסית.

korensun

New member
ודרך אגב, אני לא שחקן פעיל עבור אף קבוצה כרגע

ככה שההתייחסות שלך אליי כשחקן של הפיונירס שגוייה.

ניסחתי את זה לא טוב

(את "מישהו מהפיונירס קפץ"), אז אני מתנצל על כך. ונראה לי שהיה דיון כזה לא מזמן, אבל מה שאני אומר זה שני דברים: 1)נקודות שקבוצה ספגה אינו מדד להגנה הכי טובה כי יש דברים אחרים שמשפיעים, למשל התקפה שמאבדת הרבה כדורים או נקודות שקבוצה סופגת בגארבג' טיים. 2)זה לא משנה למי יש את ההגנה הכי טובה, מה שחשוב זה לאיזה קבוצה יש הכי הרבה נצחונות. לצורך העניין הגנה טובה זה רק אמצעי למטרה.

omrili77

New member
מבחינת הטבלה זה לא בהכרח נכון

כי יש לפיונירס משחק חסר, אבל בכל זאת אני נוטה להסכים שלפיונירס ההגנה האפקטיבית ביותר.

לקרן שמש, דרור וסיני

לצערי אתה צודק, ומבחינת נקודות כרגע, החלודים הם ההגנה הטובה בליגה,(נתון שאולי ישתנה בשעתיים הקרובות). זהו הנתון היחידי שרלוונטי בליגה שלנו כי כל הנתונים האחרים שגויים בטירוף, ולדוגמא נביא את הסטטיסטיקה של בוגי (עמיחי ברגמן) שתפיסה ארוכה לט"ד הפכה לתפיסה ל-2 יארד בלבד, ושייחסו לדני את הסייפטי. סיני צודק לגבי סטטיסטיקות- אכן במקרים רבים זה ללוזרים, אבל עוד אין הכרעה בליגה, אז שהצברים יחשבו מה שהם רוצים, כמו שחיפה חשבו שנה שעברה, וכמו שכמה אנשים זחוחים באריות חשבו לפני 3 שבועות ותראה לאן הגענו. כרגע, גם מאד מאכזב אותי, שמבחינת נקודות שהבקענו אנו רק מקום חמישי. חשבתי שההתקפה שלנו יותר קטלנית מזה. צריך לבוא צנועים ולנצח.

DEJ

New member
האמירה שמה שחשוב זה כמות הנצחונות

היא כמו האמירה שעדיף להיות צעיר בריא ועשיר על פני זקן עני וחולה. אני לא חושב שיש מישהו שחולק על זה ש"צריך לבוא ולנצח". הסוגיה עלתה סביב השאלה לגבי חוליית ההגנה הטובה ביותר, וכאן הובא הנתון שהחלוצים הם אלו שספגו הכי פחות נקודות. זה, כשעצמו, אינו אומר שזו החוליה ההגנתית הטובה ביותר, אבל לפחות יוצר חזקה (אותה ניתן לסתור) שזהו המצב. האם זה מספיק? בוודאי שלא. מה שיספיק זה לנצח את שלושת המשחקים שנותרו (לשתי קבוצות יספיקו שניים). בוודאי שזה מה שחשוב. אבל כשבוחנים חוליה מסוימת, אי אפשר לראות בה אחראית לכשלונות של חוליות אחרות בקבוצה (אלא במקרים מיוחדים). נדמה לי שזה כל מה שניסו להגיד כאן (או שזה מה שאני אמרתי כאן, בהרבה יותר מדי מילים). שיהיה לכולם הצלחה בפלייאוף (אני יודע שזה לא אפשרי, אין צורך להגיב. אני פשוט מחוייב בניטראליות), והעיקר, בלי פציעות.

למעלה