אריה עוד יום יומיים. שרון, הצל
A ariegur New member 15/5/01 #3 עוד יום יומיים למען הדיוק בדיוק עוד יומיים א נ י יורד לאילת. אך, איזה כיף ! אריורדאילתה
M moshe421 New member 15/5/01 #5 חבל שלא ענית... כי בעצם כם קראו לך רק שהייתה קריאה חרישית בכלי התקשורת לא שמעת?? חבל... אולי גם אתה היית יורד לאילת..
חבל שלא ענית... כי בעצם כם קראו לך רק שהייתה קריאה חרישית בכלי התקשורת לא שמעת?? חבל... אולי גם אתה היית יורד לאילת..
M moshe421 New member 15/5/01 #9 מי זה אילת בכלל? ולמה אתה בוגד בה? לא יפה אולי היא חושבת שהיא היחידה??
ת תלתן אירי ירוק New member 15/5/01 #11 שרק משה 193+26+22 יקרא! זה לא מי זה, זו מי זו. תא``י (שטוען, שלאחר ירידה. תמיד מגיע זמן לשון)
M moshe421 New member 15/5/01 #14 אז מי זו באמת? תכיר לי אותה, תלתן ``מהאי בריטניה, אבל לא אנגלי לא וולשי ולא סקוטי`` ירוק. משה שמוכן לרדת, תלוי מי זו...
אז מי זו באמת? תכיר לי אותה, תלתן ``מהאי בריטניה, אבל לא אנגלי לא וולשי ולא סקוטי`` ירוק. משה שמוכן לרדת, תלוי מי זו...
ש שרון-ב- New member 15/5/01 #13 אני שמחה אירי כי את הויברציות שלי שלחתי לחופשה ללא תשלום לאילת שיחפשו את אריה שרון שולחת אותך ל 99 אף אם דחוףףףףףף
אני שמחה אירי כי את הויברציות שלי שלחתי לחופשה ללא תשלום לאילת שיחפשו את אריה שרון שולחת אותך ל 99 אף אם דחוףףףףףף